30 Oktober 2010

Vaknade kvart i tolv idag. Var helt död så jag hörde inte klockan ringa klockan nio. Hade ont i halsen på morgonen, vilket inte bådar gott. Hoppas det inte blir någon jobbig förkylning med en massa hosta bara.

Höll oss undan från stan idag dels pga bombhotet och att det är lördag efter löning, vem vill frivilligt gå på stan och trängas bland allt folk då. Inte i den här staden iaf. :P
Så vi tog en liten sväng till Sisjön och jag köpte mig en film för 33 kronor på Elgiganten. Behövde något att underhålla mig med då vardagsrummet är upptaget med PS3 spel idag.

Filmen jag köpte var I Hennes Skor, den var faktiskt riktigt bra. Jag och Wolmar har legat och myst på sängen och sett filmen. Alltid gosigt med lite sällskap. Önskar att Wilja skulle komma och gosa med mig lite oftare. Men är V hemma så är det hans knä som gäller, förutom då jag ska gå på toa då skyndar hon sig in och vill sitta i famnen. Knasig liten katt. :)

Kärlek

När jag vaknade i morse så kunde jag knappt öppna ögonen och mådde illa. Så jag stannade hemma från jobbet idag. Men jag skulle få jobba hela nästa vecka också om de bara lyckas lösa problemet med passen som de blandat ihop, så de skulle ringa mig senare idag.

Gud vad jag älskar mina små katter.
Imorse då jag klivit upp och stod framför tvättstället och höll på så kom Wolmar in och ställde sig upp mot dörrposten och sträckte sina tassar upp i luften mot mig och jamade. Han ville upp i famnen och han började spinna och pussa på mig så fort jag lyfte upp honom. Det är äkta kärlek! :D


27 Oktober 2010

Jobb idag igen vilket var lite segt då jag varit riktigt trött. Men bara två dagar kvar av den här veckan nu. Sen hoppas jag att de ringer och vill boka in mig för nästa vecka också.

Efter jobbet åkte jag och bytte däck på bilen, sen blev det att åka och handla lite mat till vårt tomma kylskåp.
Gick även in på Grizzly och köpte den gamla sanden vi använde förut för att se om det kanske är sanden som gjort att kissen velat kissa på alla andra ställen förutom i lådan. Hoppas att det bara är det så att vi slipper torka upp kiss hela dagarna.

Hämtade också ut biljetter till matchen mellan Luleå och Frölunda nästa vecka. Ska bli så kul att få gå på hockey. :D

Nä nu ska jag faktiskt gå och sova. :) Natti natti!

26 Oktober 2010

Då har jag varit på jobbintervjun idag. Det gick väl helt okej, men det är alltid svårt att tyda vad de tyckte om en då de ändå alltid är glada och trevliga. Men jag hoppas på det bästa och håller tummarna för att jag får jobbet!
Nu ska jag bara njuta av att vara ledig idag (nog för att jag ändå slutat på 35 minuter om jag jobbat :P) och kanske städa lite om jag inte känner mig för lat. :)

Köket

Lite nu och då smyger jag upp lite saker här och var och inreder som jag vill ha det. :) Pojkar märker ändå inte om något nytt kommit fram. För ett tag sedan fick jag äntligen upp tavellisterna i köket så att det inte ser så naket och tråkigt ut. Nu behövs bara nya gardiner då två små bustroll trasslat sönder dem totalt då jag inte orkat fålla upp kanten ordentligt, måla golvet ett varv till för det ser konstant smutsigt ut och sedan lite nya köksgrejer från Ikea så är jag nöjd med köket. :)


Bilderna är kanske inte av bästa kvalite men det var så svårt att ta kort då kökslampan ständigt var ivägen i alla vinklar. Sen så fick jag nöja mig att fota så här så att inte all smuts och disk på bänken skulle synas. :P

24 Oktober 2010

Då var det söndag åter igen. Har inte så mycket att uppdatera så jag googlade fram en liten lista från Cosmopolitan. Läs och njut!


Namn: Jenny

Piercingar: 3

Tatueringar: Nej

Längd: 164 cm

Skostorlek: 37

Hårfärg: Rödblond

Fräknar: På sommaren

Motto:

 

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Inte just nu

Tycker du att du är attraktiv? Så jag klarar mig

Dricker du? Det händer

Röker du? Usch nej

Vilket schampo använder du? Tresemmé

Vilken parfym använder du? Lacoste Touch Of Pink, Diesel Fuel for Life, DKNY Be Delicious

Vad är du rädd för? Spindlar

Gillar du att tvätta? Absolut inte

Gillar du berg- och dalbanor? Nej

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Dear John

Filmen du köpte? Flickan från Ovan

Låten du hörde: Nån låt på radion i bilen men kommer inte ihåg vilken

Låten du laddade ner? Öhm kommer inte ihåg

Personen du ringde? Victor

Personen som ringde dig? Emma

TV-program du såg? Lyxfällan

Person du tänkte på? Mamma :P

 

Favorit...

Låt: Reamonn - The Only Ones

Sak att göra: Pyssla

Sport: Hockey såklart :)

Dryck: Pepsi Max

Kläder: Leggings är guds gåva till kvinnan!

Film: Många många många filmer

Bil: Subaru

Serie: Arkiv X


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Det tror jag inte

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Inte vad jag vet om

Träffat någon från internet IRL? Japp

 

Antal...

Gånger du varit kär? Inte så många

Gånger ditt hjärta brustit? ...

Hjärtan brustet på grund av dig? Inget får jag hoppas

Tjejer du kysst? Jag kysser inte tjejer

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Mest Stina och Linda

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Det vet jag inte

 

Senaste...

Boken du läste? Början av To Kill A Mockingbird

Personen du fick e-mail av? Facebook

Personen du fick brev av? Polisen :P

Personen du fick sms av? Victor

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Absolut hela familjen var det tusen år sedan, men delar av den i början av sommaren

Saken du köpte? Räknas kattmat som en sak?

 

Vad har du gjort idag? Lagat lite lunchlådor, bakat, handlat och slappat

Brukar du svära mycket? Ibland, men mest mina egna svordomar som bajs och fiskmås

När stiger du upp på morgonen? När jag jobbar kl 6 annars kring 9-10

Vad har du på dig? Leggings och linne

Vad ska du göra ikväll? Se på tv och ta det lugnt

Vad är du allergisk mot? Inget

Var har du ont? Min blåsa på foten

Använder du hårspray När det behövs

Kan du stå på händer? Nej

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark

Salt eller socker? Får jag ta båda?

Gillar du ketchup? Absolut!

Är du glad nu? Jodå

Var du glad igår? Det var jag

Vad dansar du till? Musik

Stockholm är... ? Skit

Göteborg är... ? Bäst

Kan du sjunga? Inte för fem öre

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Nya Zeeland, Frankrike, Kanada igen, och många fler

23 Oktober 2010

Riktigt skönt med helg men trots det blev det ingen sovmorgon för mig idag. Det var bara att palla sig upp halv åtta, ta på sig kläderna, gå ut i regnet och promenera iväg till högskoleprovet. Det gick inte särskilt bra den här gången, fick bara 4 rätt mer än förra gången så jag kommer få samma resultat vilket känns sådär. Helt enkelt en bortslösad dag! Men jag fick ju iaf gå ute i regnet och bli blöt.



Resten av kvällen blir det soffläge för mig framför datorn och tvn. Ska passa på att vila upp mig lite och ta det lugnt och ladda inför en ny vecka på jobbet. Nä jag vet verkligen inte vad mer jag ska skriva så nu ska jag kika lite på Juno istället. :)

Fredagsmys

Nu är det äntligen helg! Det har varit tröttsamt att komma in i nya rutiner men det känns skönt att komma ut en sväng på dagarna och inte bara sitta inne. Men ikväll blir det soffan för mig och katterna. Jag är ensam hemma hela kvällen och då ska jag passa på att ha lite fredagsmys för mig själv. :) Tända lite ljus och gosa ner mig under täcket på soffan med lite godsaker och se film.

21 Oktober 2010

Det börjar bli riktigt kallt här nu. Imorse då jag skulle till jobbet var det -3 grader ute så det blev att skrapa bilrutorna. Batteriet på bilnyckeln har tagit slut så man måste låsa upp med själva nyckeln och låset hade frysit fast! Jag fick panik men som tur var gick det snabbt att värma upp låset och komma in i bilen och värmen och jag hann till jobbet i tid.

Nu har jag gjort 4 av mina 5 dagar den här veckan. Lager är ju som sagt inte världens roligaste men det är skönt att dagarna bara är till klockan två. Fick ett sms av Academic idag och jag är nu även inbokad at jobba alla dagar nästa vecka utom tisdag. Då ska jag nämligen på jobbintervju på IKEA. Jag hoppas verkligen jag får det jobbet, skulle vara så himla roligt! Men tyvärr så tror jag att det är jättemånga som ska in på intervju. Men jag håller tummarna att det går bra! :)

Jag vill ha

Synd att jag inte får pengar förrän i slutet av november. Jag har hittat en massa nya köksgrejer jag vill ha från Ikea. Som ni kanske ser så följer dessa saker ett visst tema, men visst var de fina. :)
Mina gamla köksgrejer är ju helvita så därför vill jag ha något lite roligare att ta fram och äta på. Mina tallrikar har ändå blivit så repiga så man kan inte direkt kalla dem vita längre mer gråspräckliga, så det skulle kännas fräscht med lite nytt i skåpen. Och nya stora muggar att dricka varm choklad i passar ju bra nu när vintern närmar sig. :D


17 Oktober 2010

Slapp söndag idag som vanligt. Jag och V tog en snabb sväng in till stan och köpte mackor på Subway och åkte ner till vattnet/hamnen och satt där i bilen och mumsade. Till katterna köpte vi sedan en tonfiskburk som de fick festa på till middag, de blev nämligen 6 månader idag. :)
Har annars bara tagit det lugnt framför tvn. Såg ett program som heter Perfect Disasters på Discovery Science som handlade om isstormen i Montreal. Jag tycker det är riktigt intressant med naturkatastrofer av någon konstig anledning. Sedan såg vi en riktigt kass film, The Devils Tomb. Jag kommer aldrig förlåta V för att han valde den filmen, den var verkligen sämst! Har en spansk skräckfilm kvar att se sedan och de brukar ju iaf vara bra så jag får trösta mig med det.
Nä nu måste Jenny hoppa i säng, jag börjar mitt nya jobb imorgon klockan 7. :) Natti natti!

Canada Snow

Nu när kylan börjar krypa sig fram vill jag ha ett par nya skor från Canada Snow. Jag älskade mitt gamla par men de gick sönder i sömmen förra året och har nu ett stort hål som läcker in. Deras skor kanske inte är världens snyggaste men de är så himla sköna och varma. Man måste ta hand om sina fossingar!




Jag har hittat tre par i årets kollektion som jag kan tänka mig. Jag tycker det första paret nästan ser lite varmare ut men sen så har ju det bruna paret det snygga Canada Snow märket. Det tredje paret har lite lägre skaft och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Vilket par är snyggast?

16 Oktober 2010

Skulle egentligen ha klivit upp halv 8 idag men jag låg och snoozade i sängen till halv 10. Det var så gosigt att ligga där med båda katterna på varsin sida.

Det är riktigt fint väder idag,
klarblå himmel och solen skiner in i lägenheten. Fast jag tror dock att det är riktigt kallt, min datorgadget för vädret säger -2 grader. Kan det verkligen stämma? Sprang och kikade i köket och där står det 15 grader, fast iofs så ligger solen på där. Men kan det vara så stor skillnad som 17 grader. Oh well, i vilket fall som helst hade jag velat ta en promenad men jag har blåsor på fötterna som är större än golfbollar så jag ska nog vila mina små fossingar så att jag är redo att börja jobba på måndag.

Igår var sista ansökan till universitetet VT11. Jag hade verkligen ingen aning vad jag skulle söka. Behöver ju några lätta kurser helst med examination utan tenta då jag vill kunna jobba hela nästa termin och läsa på sidan om. Fanns inte mycket på distans som jag kände var hyfsat lätta poäng och ändå lite intressanta så det fick bli som det blev. Den första kursen hade jag redan bestämt sen tidigare då kära mor lovat att hon skulle hjälpa mig med den då hon läst den själv. :)

Fredagsfilm

Idag har jag verkligen varit i farten. Har promenerat i 90 minuter, riktigt härligt men mina skor måste man verkligen gå in varje gång man inte använt dom på ett tag så nu har jag en massa blåsor på fötterna. Var in en snabb på bomässan, riktigt tråkigt måste jag säga. Sen bar det av till stan och in på Academic Work och skriva på papper för ett extra jobb i slutet av oktober och november som jag fixade till mig idag. Härligt att äntligen få in lite pengar!

Snart blir det äntligen lite välförtjänt fredagslugn med film. Ska bädda ner mig själv på soffan med både täcke och kudde och se Dear John. Till det blir det lite Dragsters och Pepsi Max. :)

14 Oktober 2010

Det börjar ta på krafterna att bara sitta hemma dag ut och dag in med inget annat att göra än se på tv. Tog mig iaf ut en sväng då vi skulle åka och handla.
Är så himla less på att alltid äta samma mat så jag hade kollat upp lite nya recept som verkade lätta men självklart glömde jag skriva ner vad som behövdes för att göra dessa. Less som jag var så bestämde jag mig för att prova ena receptet ändå, fast med hälften av ingredienserna. Blev gott ändå, så ska prova göra det med allt sen. :)

Imorrn ska jag iaf få ta mig ut en sväng då vi fick gratis biljetter av ordförandet i bostadsföreningen att gå på en bomässa på Svenska Mässan. Det ska vara ett seminarium imorgon om att bygga ut råvind, vilket passar bra då vi ska ha möte hemma hos oss på måndag angående försäljningen av vinden ovanför oss.

Kastar in en liten bild för att piffa upp inlägget. När löven fallit så är det riktigt roligt att sitta och titta på fåglarna i träden.

Lost

Nu är jag klar!

12 Oktober 2010

Tänkte bara kika in med en snabb uppdatering. Har sedan i torsdags nött igenom det sista jag hade kvar på Lost och nu är jag äntligen framme vid det sista avsnittet som jag ska lägga mig och se alldeles strax. Jag har längtat att få veta hur det hela slutar! :D

Har haft lite gosigt sällskap hela morgonen då jag legat på soffan och sett några avsnitt. Nä nu ska jag ta och kika på specialavsnittet innan jag laddar upp för finalen. See ya!

9 Oktober 2010

Har varit dålig på att uppdatera den senaste veckan. Men det är inte så mycket som har hänt ändå. Var på bio igår och såg Buried. Den var faktiskt helt okej, men det var folk som inte stod ut att sitta kvar i salongen och gick efter halva filmen. Men man kan ju inte bara ge upp, det blev faktiskt mer spännande efter halva. :P



3 Oktober 2010

Det har varit en ganska lugn helg. Lämnade lille Wolmar hos veterinären i fredags där han blev kastrerad. Så han har fått springa runt med en krage runt halsen hela helgen. I början var det så synd om honom för han sprang in i allt och kunde knappt gå eller ligga ner, men nu har han vant sig.


Har märkt en enda skillnad sen han blev kastrerad och det är att han nu vill ligga i famnen hela tiden. Han har alltid varit jättegosig och vill alltid ligga nära och att man ska klia honom, men han har då alltid velat ligga bredvid en och inte på en. Men idag har jag inte kunnat sätta mig på soffan en enda gång utan att han kommit upp i mitt knä. Så gosigt! Jag hoppas att han fortsätter så. :)
RSS 2.0