En kväll med tjejerna

Då har även denna skolveckan nått sitt slut. Två inlämningar är klara vilket känns hur skönt som helst. Bara en presentation på måndag och en dugga på tisdag kvar innan det är dags för tentavecka. Så det blir faktiskt en hel del pluggande i helgen, men ikväll ska jag faktiskt ta ledigt.

Ska snart göra mig iordning och möta upp mina fina tjejer L och M i stan för lite Thai mat och sedan bio. ♥

En liten roadtrip

Igår var hockey abstinensen så stor att det blev en liten roadtrip till Jönköping för att se matchen mellan HV71 och Luleå. Det är alltid lika roligt att åka iväg på små bilturer. Skulle faktiskt vilja åka på en bilsemester genom landet, det hade ju varit hur kul som helst. :)

Vårlack

Älskar de nya färgerna i Depends vår kollektion 2012! Måste definitivt köpa någon av dessa härliga färger snart.

19 Februari 2012

Idag har jag unnat mig själv en pluggfri dag. Det var jag värd då vi satt i nästan 12 timmar i sträck igår!

Vårkänsorna har verkligen sprudlat idag. Flera plusgrader, klarblå himmel och solsken! Så det blev sjävklart en liten tur ut på förmiddagen. Hoppas att vädret håller i sig under veckan så att det kan bli en promenad hem från skolan någon dag. Det skulle verkligen behövas såhär i all pluggstress.

Snart väntar sängen då jag ska vara i skolan imorgon klockan nio för rapportskrivning. Kommer kännas skönt efter onsdag då två arbeten har lämnats in. Då är det bara matten kvar.

Skola och mer skola

Skola och mer skola är just vad mitt liv handlar om just nu känns det som. Blir lite tråkigt att blogga då.

Idag var det dugga på schemat, gick inte alls bra! Haha men jag kan trösta mig med att det inte gick bra för någon. Imorgon blir det rapportskrivning från 9-17 och sedan är det Cortége-pub. Längtar till april redan nu! Är så himla taggad!

Och i helgen kan jag tråka er med att det blir mer pluggande. Men då lite roligare med mina mysiga fina tjejer och lite husritning. :)

Nu väntar sängen! Natti natti alla fina! ♥

12 Februari 2012

Herregud vad länge sen det var jag uppdaterade! Och ändå känns det som att det var igår! Tiden verkligen flyger förbi nu när jag har så lite av den. Har galet mycket att göra i skolan resten av månaden. Vet inte hur jag ska hinna med allt?!

Nu ska jag varva ner och lyssna på lite musik innan sängen väntar. Har först lektion halv fyra imorgon men ska in redan klockan nio för att hinna plugga plugga och plugga!

6 Februari 2012

Har suttit och lyssnat på en massa fina låtar och pysslat i photoshop. Pysslade ihop ett kort med mina före detta småkissar som ska få pryda väggen här hemma. Saknar de små. ♥

Anchor

Har sjungit på denna non-stop i en vecka nu. Skum video men fin låt!

2 Februari 2012

Ledig från skolan idag. Varvar just nu att springa i tvättstugan och se lite Bones. Men snart blir det lite städning och fixande med mina senaste fynd från Ikea. Dags att få lite ordning här hemma. :)
Och senare ikväll blir det självklart hockey och lite skolarbete som tyvärr måste påbörjas.
RSS 2.0