Olivia Burton Watches

Men hur snygga är inte dessa klockor?! Jag vill ha! ♥
 
Har länge velat ha en klocka i guld men inte riktigt hittat någon utöver en Michael Kors men så mycket pengar vill jag inte lägga på ytterligare en klocka. Och då har jag hittat dessa klockor av Olivia Burton som bara är så snygga! Läderarmbandet gör att det liksom blir lagom med guld, helt perfekt. Finns några riktigt snygga i jättehärliga färger men i slutändan så faller nog dessa mer neutrala mig i smaken. Kanske får köpa en till mig själv i födelsedagspresent. ;)
 
 

8 Augusti 2013

Här inne är det ganska dött som vanligt, men har helt enkelt inte haft något roligt att skriva om. Har jobbat hela veckan och ska jobba från 16-20 idag. Ganska skönt pass men det är så segt att bara gå och vänta på att man ska börja. Efter det väntar helg för mig, är ledig fredag, lördag och söndag vilket ska bli härligt. På lördag ska vi dessutom på bröllop.
 
Nej nu ska jag faktiskt gå och gräva lite i mitt scrapbooking-förråd. Ska eventuellt pyssla ihop ett litet kort till brudparet om tiden finns till det imorgon. Ha det fint!
RSS 2.0