Nytt utseende

Då var det nytt igen här inne på bloggen. Var verkligen inte nöjd med som det såg ut innan, och när jag gjorde en design till min systeryster för några veckor sedan blev jag sugen på en liknande själv.
 
För stunden är jag i alla fall nöjd med det nya, men vi får se hur länge det varar då jag tenderar att bli less snabbt. Det jag dock inte är nöjd med är det nya blogg.se. Gillar det icke! Förhoppningsvis växer det på en då man använt det ett tag. Är dock less på att det buggar och tjorvar för mig. Mina headers från menyn drar liksom ut sig över hela bloggen och kommer in i mina inlägg, störande som bara den!
 
 

Carlsson Interiör

Har just snubblat in på en webbutik som heter Carlsson Interiör. De har verkligen hur mycket fint som helst som jag skulle kunna inreda med här hemma. De har flera kända fina märken, däribland mina favoriter Cult Design och Ib Laursen. Från de sistnämnda ska jag själv beställa de fina bakskålarna i isblått, har letat efter dem i evigheter!
 

Mynte

Jag har äntligen hittat en butik som säljer Ib Laursen Mynte skålset i färgen ISBLÅ. Jag har mailat butiken då varan inte fanns i lager i webbutiken, men de hade ett set kvar i den fysiska butiken och undrar nu om jag vill köpa dom.
 
Gaaah vad ska jag göra?!?! Jag har ju verkligen velat ha dessa i isblått då jag har vispskålen i samma färg, men har jag råd?

Varmt

Idag har regnet verkligen stått som spön i backen, vilket har resulterat att jag inte varit utanför dörren på hela dagen. Om ändå regnet kunde föra med sig lite svalare temperatur så att lägenheten kunde svalkas men det har då varit varmt ute ändå. Själv håller jag på att avlida av värmeslag, lägenheten blir som en bastu på sommaren. Vi hade kring 27 grader inomhus tidigare idag, varmt! Mitt hår är helt blött av svett och hela kroppen är så där kladdig som den blir när man är utomlands. Nu ska jag ställa mig framför fläkten i några minuter och försöka kyla ner mig.

Bildbomb

Har inte blivit någon uppdatering under min vistelse i Luleå, mest på grund av att det inte fungerat att mms-blogga. Nu kommer i alla fall en liten bildbomb från mina två veckor.
 
RSS 2.0