Luleå imorrn

Imorgon bär det av till Luleå! Ska stanna där i två veckor och det ska bli riktigt kul att träffa alla igen. :)

Idag blev det äntligen färdigt i köket där vi gjort om lite. Vi har skaffat ett nytt bord. Det är väldigt högt så i början såg det väldigt udda ut, men nu har man vant sig att bordet är högre än köksbänkarna. Jag passade även på att hänga upp nya fina vita gardiner och fixa lite i fönstret. Det blev så himla ljust och fint! :)

3 Juni 2010

Det har varit superhärligt väder ute idag så istället för att plugga (fy skam Jenny!) så blev det en liten tur till Lindome med golfklubborna. Har inte slagit på över ett år så först fick jag damma av mina kunskaper på rangen innan vi tog en runda på korthålsbanan där man får spela så länge en i sällskapet har grönt kort. Gick inte så överdrivet bra kan jag säga, men roligt var det iaf. :)

Inget annat spännande har hänt idag så nu blir det att lägga sig på soffan och zappa lite mellan tv kanalerna i hopp om att hitta något roligt att se. Natti natti!

2 Juni 2010

Det var ett bra tag sedan jag skrev någonting här men nu har jag äntligen dammat av sidan och förhoppningsvis ska det komma ett par uppdateringar nu. Har ju som sagt ingen dator ännu och kommer nog inte ha råd att köpa en på ett bra tag men jag ska göra mitt bästa att uppdatera då jag lånar en.

Riktigt sommarväder har varit här i ett par dagar nu och det är superhärligt! Så himla jobbigt bara att skolan inte har slutat för mig ännu. Har en tenta kvar på måndag och det är oerhört svårt att fokusera och plugga då det är så himla fint ute och allt man gör är att drömma sig ut. Som tur var är det bara lite mer än 100 sidor att läsa jämfört med 800+ som vi normalt haft så det borde jag klara på bara någon dag. Jag behöver verkligen de här poängen så i helgen blir det att nöta!

Snart är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till Luleå. Ska bli så roligt! Men känns som att jag har så lite tid, är så mycket att göra, träffa alla i familjen, jag och Stina har vårt lilla projekt som kommer ta upp en del av varje dag, Paula ska tydligen också vara hemma, jag måste även plugga! Skulle ha behövt en vecka till däruppe. Men roligt ska det bli ändå. :)

Har inte så mycket mer att skriva nu men för att inlägget ska bli lite roligare så bjuder jag på några bilder från Uppsala. V's kusin har ett eget stall så jag fick ju självklart rida. :) Vill så gärna börja på en ridskola och lära mig rida ordentligt.

Jag med hästen Prins som jag fick rida. Han var supergullig och snäll och buffade alltid med huvudet på en. :)


Söta små hästrumpor i hagen.
RSS 2.0