Min stackars arm

Min stackars lilla arm! En crazy liten katt fick för sig att hoppa upp och springa över min arm när jag satt vid datorn tidigare idag, det gick bra tills hon kom på att hon faktiskt fortfarande är lite rädd för mig och stack iväg som ett skott. Efter sig lämnade hon dessa fina rivmärken. Får nog försöka dölja med något plåster sedan, annars kommer jag se helt galen ut på jobbet imorgon. :P

Öde hållplats utanför skolan så här en sön...

mms_img215619662 (MMS)

Öde hållplats utanför skolan så här en söndag förmiddag. Tur att solen skiner så det kan bli plugg utomhus. :) Ska bara vänta in min lilla arbetspartner F innan pluggandet kan börja. Trevlig söndag allihopa!

Det här är inte alls tokigt! Visst det är ...

mms_img586605760 (MMS)

Det här är inte alls tokigt! Visst det är i solen, men hej och hå vad härligt! :-)

19 Mars 2012

Har haft finbesök i helgen av kära mor. Mycket trevligt var det! :) Jag har shoppat lite fina mer våriga kläder och ballerina skor vilket var välbehövligt. :) Ska visa upp det någon dag.

Annars har det inte hänt något mer utöver det vanliga. Min vardag består fortfarande av skola, skola och lite mer skola. Tyvärr så kommer det fortsätta så ända till slutet av maj. Men det går förhoppningsvis snabbt och så är sommaren snart här! :)

Sen när är detta okej!

mms_img-30674800 (MMS)

Sen när är detta okej!

5 Mars 2012

Då var tentan avklarad! Resten av tentaveckan innebär därmed ledighet (minus ett litet skolarbete som måste göras). :)

Jag är galet trött just nu! Har nyligen vaknat från en powernap på 20 minuter men jag hade lätt kunnat sova längre men det finns inte tid för det. Måste gå till vagnen om 5 minuter och åka tillbaka till skolan för där väntar lite ET-raj! :)

Negativt

Veterinären ringde tidigare ikväll för att berätta att Wolmars odling var negativ, vilket är både bra och dåligt. Bra på det sätt att det inte är någon bakterie eller liknande som han drabbats av, men dåligt på så sätt att vi nu inte alls vet vad som är orsaken till detta.

Han ska i alla fall medicineras i ett par dagar nu samt att vi ska byta så att han får ett foder som är gjort just för katter med urinvägsproblem. Förhoppningsvis ska det hjälpa att hålla hans problem under kontroll så att min lille myse kan må bra. :)

Vårsol

Så härligt väder det är nu! Både igår och idag har det varit strålande sol. :)

Tyvärr spenderades gårdagen inomhus på Blå Stjärnans djursjukhus med vår lille Wolmar, då han har problem med urinvägsinfektion igen och kissar blod. Den här gången behövde vi bara vänta i 2,5 timmar och sen fick vi lämna honom där så de kunde undersöka honom ordentligt. De hittade förändringar på hans njurar men då det var likadant på båda två sa veterinären att det mycket väl inte behövde vara något. Men de hade tagit en odling för att vara på den säkra sidan, så ifall det hittar någonting dåligt skulle de ringa oss till veckan. Hoppas inte! Jag gillar inte när min lille kärlek är sjuk. :(

Så efter allt innesittande igår tog jag mig en härlig promenad nu på förmiddagen. :) Det var så skönt att jag kunde gå ute i bara tröja. Älskar vårkänslor! ♥


Nu står dock tråkig tvätt på schemat. Jag har verkligen ingenting rent och då en bra tvättid är så svår att få i detta hus får jag nöja mig med att tvätta en lördag 12-16. Men det går väl bra det med.
RSS 2.0