Julafton

Ville bara kika in och önska alla en God Jul! :)

Har inte blivit mycket uppdaterande och kommer inte bli det heller de kommande dagarna. Jag ska passa på att njuta av tiden här uppe utan dator och annat, och bara vara med min familj och mina vänner. ♥

Smilla och Iza

Nu är det tomt här hemma. Alla mina små har nu flyttat till sina nya hem.


14 December 2011

Har suttit hela dagen i skolan och pluggat idag. Har räknat igenom de gamla tentorna ett andra varv och vissa saker sitter faktiskt nu men andra är jag fortfarande helt lost på. Får bli ett nytt varv imorgon på de grejer jag är osäker på. Har bara legat på soffan och sett på tv och läst bloggar sedan jag kom hem. Det behövdes verkligen då min hjärna var mos, men nu är det nog dags att plocka fram böckerna igen.

Så jag längtar till på fredag klockan halv två när det är över för den här gången. Jag är verkligen så less nu och vill bara ha jullov jullov jullov!

Nova

Ikväll var vi och lämnade vår fina lilla super Nova hos hennes nya adoptivfamilj. Jag lyckades hålla mig från tårar när vi var där och har hållt mig sysselsatt hela kvällen med plugg så jag har inte riktigt haft tid att tänka på att hon inte är här längre. Men det känns självklart tufft. Jag har ju blivit så fäst vid dessa små katter då de har bott hos oss i 5 månader och extra speciellt känns det ju då det är vi som har hjälpt katterna att gå från små vilda katter som aldrig varit i kontakt till människor till att bli dessa tama fina husdjur.

Tror det kommer slå mig på fredag då vi ska åka med de andra två, då kommer jag nog bli riktigt ledsen då ingen av dem finns kvar här längre. Men jag visste från början att det skulle bli såhär, men jag kan inte låta bli att bli ledsen ändå för de är så himla fina små katter. ♥

Liseberg och hockey

Tredje advent idag och bara 6 dagar kvar tills jag får åka hem och träffa familj och vänner. Längtar! ♥

Idag verkar allt regn och rusk vara som bortblåst så nu ska jag faktiskt ta mig ut. Jag och V ska ta en liten tur till Jul på Liseberg och mysa där en stund innan vi vandrar iväg till Scandinavium och matchen mellan Luleå och Frölunda. Sista matchen här i Göteborg för den här säsongen så nu hoppas jag verkligen på vinst. :)

Middag för en

Min motivation har verkligen varit på botten idag. Har knappt orkat göra någonting och jag har hur mycket som helst som måste pluggas. :(

Har nyss haft en mysig liten middag för en. V är borta i skolan och pluggar, så jag tänkte att jag kunde lyxa till det lite. Sitter och ser på hockeyn också men nu är det nog dags att kombinera mina sysslor och göra lite engelska samtidigt som jag ser matchen.

9 December 2011

Ber om ursäkt i förväg att det kan bli dåligt med uppdateringar under veckan som kommer, eller väldigt tråkiga inlägg som bara handlar om skola. Men det är allt som står på mitt schema dygnet runt de kommande 6 dagarna innan det äntligen blir jullov och jag får åka hem till Luleå i två veckor ♥.

Igår fick vi åter igen besök gällande småkatterna. Den här gången var det ett par som skulle träffa både Smilla och Iza. Och även den här adoptionen gick igenom så snart flyttar alla mina små tjejer. Nova flyttar redan på måndag och Smilla och Iza kommer mest troligt att flytta på fredag nästa vecka. Jag känner på mig redan nu att jag kommer börja gråta, hoppas bara jag kan hålla mig tills jag kommer hem och inte börjar gråta när jag lämnar dem hos sina nya familjer. Det kan ju bli lite pinsamt! :P

Tänk så små de var när de kom hit för fem månader sen.


Räknar

Börjar känna tentastressen komma krypande nu. Har inte alls funnits tid innan att plugga inför tentorna men efter imorgon kan jag äntligen lägga all min tid på ekonomin. Sitter och räknar lite uppgifter, vilket går sådär. Får tjuvkika lite i facit då och då. ;) Har bara kommit till sida 6 av 44, stress! Hur ska jag hinna räkna allt detta två gånger, göra 4 gamla tentor samt memorera alla mina sammanfattningar. Hmmm och däremellan klämma in lite tentaplugg på engelskan. Ojoj livet kan allt vara tufft ibland.

Har i alla fall fått lite fint sällskap här i köket av en kisse som också vill vara med. Mysigt men lite svårt att skriva när han ska leka med allt som rör sig. Gokisse! ♥

Minigran

Vi har verkligen missat det här med att julpynta i år. Jag är egentligen inte mycket för en massa tomtar och sånt men lite mysigt vill jag ju plocka fram för att komma i den rätta stämningen. Jag var verkligen laddad att ta fram allt och bestämde att jag skulle hålla mig till första advent, men så glömde jag bara av det istället. Det enda juliga i detta hem är min adventsljusstake och den lilla fina granen med minipumlor. Jag kanske borde orka ta mig upp på vinden och rota igenom kartongerna efter en ljusstake till fönstret i alla fall?!

1 December 2011

Herregud det är redan december! Tiden går verkligen alldeles för fort.

Har precis ätit viltskav med potatis till middag. Blev verkligen supergott den här gången! Testade att lägga i en buljongtärning och det blev helt perfekt. Så det ska helt klart skrivas in i receptet. :)

Det är väl tänkt att jag ska sätta mig och plugga en liten stund nu innan hockeyn men motivationen är svår att få igång idag. Ska i alla fall försöka sammanfatta ett par sidor under kvällens gång. Imorgon är jag ledig så då blir det plugg för hela slanten. Bara två veckor kvar nu!

RSS 2.0