Mot Luleå

Just nu sitter jag på flyget hem till Luleå. Kommer nog inte bli så många uppdateringar under de dagar jag är hemma men jag ska göra mitt bästa att kika in här då och då. :)

Inget vatten

Åhh vi har inget vatten hemma! Tidigare i veckan kom det upp en lapp i trapphuset att de skulle fixa något med vattnet idag och att allt varmvatten därför skulle vara avstängt hela dagen. Jag trodde ju att vi i alla fall skulle ha kallvatten då men icke sa nicke, det är helt avstängt i kranarna! Det går inte ens att spola i toaletten. Suck!

Så nu är jag lortig för jag glömde bort att duscha igårkväll och hungrig är jag också. Kan ju inte koka någon potatis eller pasta till köttbullarna jag tänkte äta till lunch idag. Får helt enkelt bara äta köttbullar. :P

Stjärnor

Jag trodde jag skulle dö av lycka igår när vi köpte godis innan bion. Mitt i plockandet ser jag en låda med en av mina absoluta favoritgodisar som inte funnits på hur länge som helst! Så jag kunde ju inte låta bli att plocka på mig en hel skål, man vet ju inte om de kommer finnas kvar nästa gång så man måste ju passa på helt enkelt. ;)

14 Juni 2012

Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Har hittat en ny serie som jag sett några avsnitt på och har faktiskt skurat inne på toaletten. Golvet blir smutsigt efter en kvart då katterna skvätter så mycket sand och när det sedan kommer vatten på golvet blir det fläckigt. Oh well...

Har just duschat och väntar på att V ska bli klar så att vi kan åka och handla lite ätbart, kylskåpet ekar tomt. Måste ju finnas något att bjuda på då vi ska vara barnvakt till A och E imorrn. I väntans tider försöker jag även ringa och boka en bowlingbana men nissarna svarar aldrig. På lördag ska vi nämligen bowla och gå på bio med A då han fick det i födelsedagspresent av oss. Hans val landade på Men In Black III, kan inte säga att jag är för exalterad över filmen men man kan ju hoppas att den är lite rolig i alla fall. :)

Nä nu ska jag pusha på karln här lite så att vi kan åka iväg snart.

Kort

Var jättelänge sedan jag scrappade sist. Har varken haft tid eller pengar till det, men idag dammade jag av mina lådor och pysslade ihop ett litet kort till V's moster som fyller 60 år snart.


Passar på att njuta lite i solen såhär på ...

mms_img-17019947 (MMS)

Passar på att njuta lite i solen såhär på nationaldagen. Snart är lunchrasten slut och då väntar ytterligare 2 timmars arbete innan jag får gå hem för dagen. :)

Sneak peak

På begäran av min kära syster som inte kan ge sig till tåls kommer här en liten sneak peak på vår Ikea shopping. Vi har fortfarande inte hunnit bygga ihop alla möbler och just nu är det så rörigt här hemma att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska ta ett ryck nu under veckan och fixa till det sista.

Kallt och blåsigt ute, internet ligger ner...

mms_img-51626294 (MMS)

Kallt och blåsigt ute, internet ligger nere resten av dagen då Comhem fixar någon driftstörning och jag och Wolmar ligger bara här på soffan och väntar på bättre tider! Om någon timme blir det i alla fall middagsbuffé på Amazing thai och sedan bio, V's försenade födelsedagspresent. :)

RSS 2.0