Balaclavaboogie

Älskar den här låten! Den har varit på min hjärna dygnet runt de senaste dagarna.

Ikea

Har nyligen kommit hem från en dag fylld med shopping på Ikea. 40% rabatt är bara för bra för att inte utnyttjas!

Ska plocka undan och röja lite här hemma nu så att det finns plats sen när transporten kommer hit senare idag. Vi lyxade till det och tog bärhjälp, skönt att slippa bära upp alla dessa tunga och otympliga kartonger själv! Sen ska det monteras möbler som bara den! :)

Linne

Igår fick även detta linne följa med mig hem. Snyggt, skönt och luftigt, perfekt för en sommardag helt enkelt!Finns i flera snygga färger och kostar bara 99 kr. :)

Middag

Dagens middag blev köttfärs och pasta gratäng. Väldigt enkelt och snabbt att göra, vilket uppskattas de dagar man inte orkar stå och laga mat.

Böcker

Värmen fortsätter att pressa på här i Göteborg. Men jag ska försöka att inte klaga för snart kommer väl regnet. Det blev i alla fall en liten tur till stan idag för att kolla på skorna, men jag blev verkligen besviken. På bilderna ser de ut att vara så orangefärgade och fina men i verkligheten var de typ bajsorangefärgade så det blev inga skor för mig. Istället hittade jag lite annat smått och gott, bland annat två nya böcker som jag kan ligga och läsa ute i sommarvärmen. En tjejig bok, Vad som än händer, och en bok ur serien som tv-serien Bones är baserad på. :) Hoppas att solen fortfarande skiner på söndag så jag kan ta med en filt och lägga mig i Slottsskogen, för imorrn väntar jobb hela dagen.

Svettigt

Det är sjukt galet så varmt det är! Både utomhus men värst är det inne, jag tror jag ska dö av värmeslag!! Den här lägenheten är kall på vintern men som en bastu på sommaren. Jag går omkring och är konstant utomlandskladdig och när man vaknar på morgonen droppar man typ av svett. En ac inomhus hade ju inte suttit fel, hur ska jag klara av den här värmen i 3 månader till! Måste gräva fram fläkten på vinden för den hjälper i alla fall lite grann för stunden om man ställer sig framför den och svalkar.

Imorgon tänker jag nog ta en sväng ner på stan. Blev glatt överraskad då mitt lönebesked kom idag och så visade det sig att jag fått semesterersättning utbetald. :) Så jag ska nog kika på de fina skorna imorgon, det är jag värd! :)

Shoes

Jag tror jag är kär i dessa skor! VILL HA! ♥ Jag verkar ha fallit för färgen orange i sommar, har redan ett par ballerinaskor i färgen. Men jag är verkligen inne på färger i år, vill ha ett par skor i klarblått, grönt eller rosa också.



Varmt

Idag har det varit SÅ varmt! Så härligt att även temperaturen har hakat på ordentligt nu, det känns verkligen som sommar. Fast jag måste säga att det är gode jobbigt att gå och svettas hela tiden. :P När jag kom hem idag stod temperaturen på 28,4 grader och det var inte ens på solsidan, crazy!




Idag var sista dagen med de flesta i klassen på nästan tre månader. Kommer kännas tomt att inte se alla nästan varje dag. Ikväll samlades vi alla tjejer och åt tapas på Mañana. Har aldrig ätit det förut och jag måste säga att det var ritkigt gott. På onsdag väntar ytterligare ett litet avslut då vi ska ha det lite trevligt i Slottsskogen och grilla. :)

Nu är det sommarlov!! Strålande sol, klarb...

mms_img218665176 (MMS)

Nu är det sommarlov!! Strålande sol, klarblå himmel och lunchmys i gräset med underbara tjejer! :-D

Orkar inte mer!

Nu orkar jag inte mer!

Efter den här sista läsperioden är jag så trött och less på att plugga! Men imorgon klockan 11:30 är jag fri från allt som har med skola att göra i några månader framöver! Så skönt!

Har knappt orkat öppna böckerna idag, men nu ska jag ta en sista kraftansamling och läsa igenom allt ett varv innan jag tar en lugn söndagkväll och laddar upp inför tentan imorgon.


weheartit.com

Tentabak

Tentabakning pågår för fullt här hemma. Det blir chokladmuffins med marabou choklad bitar och marshmallows. :) Det är viktigt att ha någonting att mumsa på när man försöker nöta in allt till tentan, en liten sockerkick kan hjälpa mycket när motivationen börjar tryta. :)

Ladies night

Har just haft en mysig kväll med M och L. Tacos, drinkar och filmmys! Kan inte bli bättre eller lyxigare såhär på en måndag kväll! ♥

The list

Inte mycket att skriva om just nu så snodde denna lista från min kära syster.

Lovar du att vara ärlig?: Yes box
Du heter:
Jenny Rebecka
Smeknamn:
Sid, Nöt
Låt just nu:
Na Na Nah - Movits! and Timbaktu
Om du röker:
Nej usch och fy!
Beroende av:
För stunden är det lättdryck
Vem behöver du mest just nu:
Ehhm känner inget större behov av någon speciell just i denna stund
Vad tror folk om dig:
Ingen aning :P
Stämmer det:
?
Vad får du oftast komplimanger för:
Min härliga dialekt ;P
Hur imponerar man på dig:
När man är sig själv och vågar bjuda på sig själv
Brukar du skratta för dig själv?:
Alltid! ;)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Jättebra, ses snart älskade Sid! Planering inför imorgon också!
Vart bor du:
Götet
Trivs du där:
Absolut, trivs mycket bra här  
Festar du mycket:
Inte mer än normalt
Vad har du för mobiloperatör:
Telia
Är du allergisk mot något:
Nej
Nästa mål i ditt liv:
Gå färdigt skolan och skaffa familj
Hur svarar du i mobilen:
Hej, Ye-hello, Whaaat up osv beroende på vem som ringer ;)
Vem ringde du senast:
V
Antal sömntimmar i natt:
7
Sov du ensam:
Sov med V och alla små kissekottar
Tycker du om dina föräldrar:
Såklart
Brukar du komma i tid:
Ja, hatar att vara sen
När mår du bra:
När jag är med mina vänner och familj
När blev du fotad senast:
I onsdags
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart eller något färgat mönster
Vad tycker du om fötter:
Inte trevliga
Är du smart:
Klart jag är ;)
Vem/vilka saknar du just nu:
Min kära familj som är så långt härifrån
Favorit dryck på morgonen:
Vatten
Rakar du benen:
Såklart
När brukar du gå och lägga dig:
Kring tolv tiden
Är du blyg:
Ibland kan jag vara det
Sysslar du med någon idrott:
Nej
Vill du hellre ha mail än brev:
Brev är ju alltid roligare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Hmm jag vet inte
Har du spytt offentligt:
Tror faktiskt inte det
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
-
Använder du stjärnor eller kajal:
Kajal används ibland
Vem/vilka betyder mest i ditt liv?:
V, mina katter, min familj och mina underbara vänner!
Är du bortskämd:
Det vill jag inte påstå att jag är

11

Har varit och lämnat lilla Laika hos veterinären, kört V till skolan och handlat. Har hunnit med mycket och klockan är bara 11.

Nu blir det fullt ös med hemtenta fram till klockan ett då jag ska hämta lillkissen.

Ny kalender

Jag kunde inte hålla mig igår! Slängde iväg en beställning på en ny kalender trots att det är över två månader kvar i min gamla. Dock så startar den nya kalendern först från och med juli så jag får ändå ge mig tills tåls ett tag när den kommer. ;)

Den här gången valde jag att göra en helt själv istället för att använda de färdiga tema mallarna, och så nöjd jag blev! Hoppas bara att den blir lika fin i verkligheten! :)

Såhär kan det sluta när man åker in till...

mms_img-19925988 (MMS)

Såhär kan det sluta när man åker in till stan för att bara köpa leggings. ;-)

Bra minnen

Det var ett tag sedan jag kikade in här. Har verkligen haft så mycket annat för mig att jag inte haft tid eller lust till att blogga. Cortégen var verkligen hur underbart som helst! Lätt ett av de bästa minnena från tiden i skolan än så länge, och kommer att förbli ett av de bästa minnena! :) Vill göra om, om och om igen! ♥

Nu är det bara två veckor kvar innan det blir "sommarlov". Två tentor och ett arbete kvar innan jag kan gå över från skola till arbete. Det här året har gått galet snabbt!

Nu blir det dags för lite söndagsmys och uppladdning inför en ny vecka. :)


cffc.se

RSS 2.0