30 November 2010

Idag skulle vara en ledig dag för min del. Men tidigare imorse ringde det från Ikea och jag har blivit inbokad att jobba ikväll. Men det gör mig inget, pengar är pengar! Det är bara ett kort pass på 4 timmar så det är härligt. :)

Nu ska jag passa på att njuta lite av dagen innan det är dags för mig att åka.

26 November 2010

Tog en sväng på stan idag. Var år och dagar sedan sist. Tänkte kolla på en väska jag sett på Åhlens men jag blev besviken då jag fick se den i verkligheten. Hittade dock en annan väska som jag jättegärna vill ha, men den var lite dyrare så den får vara tills vidare.

Köpte dock ett par Canada Snow tjocksockar. Jag har velat ha dom i evigheter så nu är mina fötter riktigt glada. Ska nog köpa ett par i rött också. Lite nya nagellack följde också med hem.


Fick ett samtal från Ikea på eftermiddagen och blev inkallad för jobb imorgon. :) Riktigt roligt att få jobba, har ju bara blivit en dag den här veckan hittills. Lär ju vara mycket folk där imorrn, men jag jobbar bara från 12-17 så det är härligt. :)

Ikea shopping

Jag lovade igår att visa lite grejer jag köpte på Ikea. Idag tog jag en till tur på Ikea, denna gång till Bäckebol då de hade några av de grejer som inte fanns i Kållered igår. Så jag fick med mig lite fler saker hem. :)


Fina burkar med stjärnor. Jag är liksom alla andra inne på stjärntemat nu i vinter.



Stora muggar som är perfekta att dricka varm choklad i. Det fina servettstället jag ville ha var helt slutsålt så det fick bli ett annat alternativ så att mina fina stjärnservetter kan stå framme på bordet.


Några nya ramar fick också följa med hem.


En mysig lykta och ljushållare för större värmeljus. De är självklart mycket mysigare i mörkret. ;)


Jag lyckades också få tag på en av den nya mysiga pläden. Fanns bara kvar i blått så det fick bli en sådan.

Köpte även lite andra grejer, men jag orkar inte visa allt. Det är nog inte så roligt att titta på en badrumsmatta och vanliga bas saker till köket. :P

24 November 2010

Både jag och V var lediga idag så vi tog en sväng till Ikea. Jag har ju längtat efter att åka dit i flera månader och kollat ut allt jag ville ha på internet. Men alltid ska det vara något som skiter sig, nästan hälften av det jag ville ha fanns inte längre eller var helt slutsålt. Så jag gick och surade genom halva varuhuset haha. :P
Men vi fick iaf med oss lite grejer hem. :) Jag ska visa lite av det vi köpte imorgon, behöver dagsljus för att kunna ta bilder med min kamera.

Istället får ni som läser se en bild på Wilja. Hennes nya favoritställe är badkaret eller tvättstället. Hon älskar att jaga vattenstrålen och dricka från den. Och när man inte slår på kranen åt henne så lägger hon sig där istället. Hon är så söt min lilla gumma! :)

18 November 2010

Har inte haft något speciellt att skriva de senaste dagarna. Jag har jobbat hela veckan och ska jobba resten av dagarna den här veckan också, så när jag kommer hem på kvällarna orkar jag inte sitta vid datorn och skriva.

Jobbade 10-18:30 idag och jag skulle ha fått gå en kurs i HLR men det var så mycket kö så jag kunde inte gå från kassan. Men det gör inget för mig, jag vill gärna undvika det ett tag så jag slipper stå i info. :P
Imorrn jobbar jag kväll så då blir det lite sovmorgon, skönt! :)

Nä gud jag har verkligen inget att skriva om nu så jag ska lägga mig på soffan och se Robinson.

15 November 2010

Då har jag jobbat helt själv i kassan för första gången idag. Det gick faktiskt riktigt bra. :)

Det plingade hej vilt i min mobil igår och jag har blivit inbokad på några fler pass denna vecka. Härligt! Jag vill jobba så mycket som jag bara får. :) Imorrn och på fredag blir det ytterligare kvällspass och på onsdag går jag till 16.

Alice i Underlandet

Sent igår kväll la jag mig och såg den nya Alice i Underlandet. Jag hade inte så höga förväntningar då jag verkligen trodde att den skulle vara helt wacko, men den var riktigt bra. :)

13 November 2010

Seg lördag idag, har bara varit hemma och gjort ingenting. Hämtade hem mitt lilla gulle för någon timma sedan och sedan han kommit hem har han gömt sig i min socklåda i garderoben. Han är allt för söt och go.


En gammal bild på go-gris i socklådan i min stökiga garderob. ;)

Trodde det skulle bli långledigt för mig då mitt nästa träningspass på jobbet blev inbokat på onsdag. Men så fick jag ett sms idag att de bokat in mig måndag kväll i kassan. Läskigt att stå helt själv för första gången! Men det ska nog gå bra. :)

12 November 2010

Då var det helg igen. Vad tiden går snabbt alltså!

Var och lämnade min lille go-gris Wolmar hos V's moster tidigare ikväll. Vi tänkte att kissarna skulle få prova att vara ifrån varandra och se hur Wolmis klarar av att vara hos någon annan än hemma, så att det inte är helt främmande då han ska följa med upp till Luleå om någon vecka. Men gud vad jag saknar honom redan. Hans stora kudde som ligger bredvid mig på soffan är tom och jag har ingen som kommer och buffar på mig hela tiden.

Var på stan igår för att leta efter ett par nya skor
som jag kan ha på jobbet, då inga av mina skor jag har nu är regelrätta. Försökte leta efter så billiga skor som möjligt men då det inte riktigt är säsong för sneakers och liknande så fanns det inte mycket annat än sportbutikerna med alla märkesskor. Men på Stadium hittade jag faktiskt ett par riktigt ordentliga skor på extrapris. Det är ett par walkingskor av märket Salomon. Ordinarie pris var 999 kronor men nu kostade de bara 499. Ett riktigt kap helt enkelt trots att det var över min budget. Men ibland måste man lägga ut lite grann, nu fick jag ett par fotriktigta sköna skor som jag kan ha även utanför jobbet då jag ska ta promenader och liknande.

Mitt enda problem är att jag är osäker på storleken. Jag var i valet och kvalet mellan en 37 1/3 och en 38, men det blev den första som fick följa med hem. Jag ska prova att gå runt i dom hemma för att se om det är rätt storlek annars fick jag byta till den större. :)

10 November 2010

Förlåt för den låga uppdateringen den senaste veckan. Jag har knappt suttit vid datorn alls den senaste tiden och när jag väl har gjort det har jag inte orkat skriva något. Men det kändes som att det var dags nu.

Hade min första dag på Ikea i måndags. Det var helt okej, tror nog att jag kan trivas där. Jobbade även igår och nästa pass har jag på fredag. Jag kommer bara vara behovare, men de förväntar sig att man ska boka upp sig på två helger i månaden plus några veckodagar. Så jag kommer ju få jobba lite grann iaf, men jag ska boka upp mig på så mycket som jag bara får. :)
Sen skadar det inte att man får personalrabatt på Ikea, gud vad jag ska shoppa nästa gång jag får min lön. ;)

Nu ska jag passa på att njuta av min lediga dag innan jag måste ner i tvättstugan. Jag hatar verkligen att tvätta! Det blir soffan för mig då en fin liten dam ligger på mina ben och sover. Så jag ska öpnna en julmust och se på Desperate Housewives som jag spelade in igår. :)

3 November 2010

Tillbaka på extrajobbet på Brightpoint idag igen. Men bara två dagar kvar där nu innan jag kommer sluta och gå över till Ikea. Ska bli skönt att slippa lagerarbete. :)

När jag kom hem så passade jag på att städa lite i köket. Det har verkligen sett hemskt ut där de senaste dagarna. Jag får ångest av att vara i vårt kök för det blir alltid så smutsigt och äckligt, och när en viss herr inte riktigt är en sådan som tar undan saker direkt och lagrar på hög så blir det stökigt ganska snabbt. Men nu är bänkarna rena och fina så jag ska passa på att laga lite matlådor. :) Det blir min kyckling/starkkorv gryta som vanligt. :)


Det fina lövhavet som träden utanför vårt vardagsrumsfönster släppte i förrgår. Det ser mycket värre ut idag och man badar verkligen fram bland alla löv. :)

Jaaaaaa!

Jag är så sjukt glad just nu! Jag fick jobbet på IKEA! :D

Klump i halsen

Blev hemma från jobbet idag igen. Jag vet inte vad som är fel men ibland då jag blir sjuk får jag en konstig klump långt ner i halsen som gör att jag inte kan ligga ner. Då jag ligger ner "vandrar" klumpen upp genom halsen och när det känns som att den kommer högst upp efter bara några sekunder blir det jobbigt att andas och känns jätteobehagligt. Detta har gjort att jag varit vaken hela natten då jag inte klarat av att ligga ner. Jag lyckades i alla fall somna en timme på morgonen men efter det blev det bara värre och nu får jag samma känsla då jag sitter också. Var på apoteket och köpte lite slemlösande hostmedicin som jag hoppas ska hjälpa lite grann.

Nog med snack om såna här tråkigheter nu. Har egentligen inget annat att säga, har verkligen inte gjort något idag. Ska ta och förflytta mig in i köket nu och fixa något att äta.


RSS 2.0