Inte länge kvar nu

Den här söndagen har spenderats på skolan. Så skönt att det är inlämning på tisdag, är himla less på den här rapporten nu alltså! Efter det är det bara några småinlämningar och två STORA redovisningar kvar. Men det är bara att stå ut de sista dagarna för sen är jag i princip ledig i 4 veckor från skolan. Skönt!
 
På torsdag ska vi ju åka till Stenungsund och presentera vårt gamla arbete för kommunen och allmänheten, aningen nervöst! Men det ska bli kul. :) Och sen på fredag bär det av till Skåne och Malmö för att sen se The Killers på lördag. Jag har längtat efter det så himla länge nu! ♥

Skola hela dagarna långa

Det har varit full rulle hela veckan. Tidiga dagar som börjat kl 8 med lektioner och sedan projektarbete till sena kvällar. Så skönt att idag få sovmorgon till klockan 12! :) Och mest troligt blir det en tidig kväll också så att jag får komma hem vid 19, det skulle verkligen behövas.
 
Nu ska jag fixa iordning en lunchlåda då jag inte orkade göra det igår kväll, och sedan göra mig iordning.

Då tar vi snart helg

Har ynka 27 ord kvar att skriva på min essay innan inlämning. Något snille kom på att första utkastet skulle bestå av 1200 ord, typiskt! Men så fort orden är nedskrivna i dokumentet så tar jag helg.
 
Ska ta en liten tur in till stan snart. Har lite grejer jag vill kolla på och sen ska jag även möta upp L och M då vi har en grej att fixa inför nästa vecka. Blir eventuellt bio med L senare ikväll också då hon klagat på någon att se Ego med. Är ju inte mycket för svenska filmer men bio är alltid mysigt. :)
 
Ha en trevlig fredagkväll ♥

Men hallå där

För att undvika skrivandet fastnade jag här istället och såg till att hålla mig sysselsatt med att ändra om designen. Är alltid kul med lite nytt. Tog ett tag att få ordning på allt för det strulade en hel del, men nu hoppas jag att det mesta är rätt. :)
 
Ska nog ta och hoppa i säng snart. Är ledig imorgon men måste försöka kliva upp i tid för att få lite gjort på min essay då första utkastet ska in på fredag. Ser inte fram emot det!
RSS 2.0