Jul på Liseberg

Har varit på Jul på Liseberg idag med fina C, J, L och M. ♥ Det är verkligen hur mysigt som helst att vandra runt där inne bland all belysning och alla små bodar. Synd bara att regnet stod som spön i backen hela tiden! Jag är verkligen frusen in i benen just nu efter 4 timmar ute, så min one piece och mina tjocksockar fick dammas av för denna vinter. Så nu blir det lite mys med katterna på soffan innan sängen väntar.
 


 

22 November 2012

Fortfarande fullt upp i skolan. Ska eventuellt försöka resta upp ett betyg till en femma imorgon, man måste ju börja plugga smart redan nu för att kunna söka stipendium igen nästa år.
 
Här i Götet är det faktiskt ytterst deprimerande väder nu. Det har inte gjort annat än att regna i typ en månad nu, det börjar bli väldigt tröttsamt. Så nu längtar jag faktiskt efter lite snö, men bara lite! Det kan precis täcka marken för att lysa upp kvällarna lite och hjälpa julkänslan lite på traven. :)
 
Nej nu väntar duschen och sen en tidigt morgon med 4 timmar juridik. Natti natti!
 

9 November 2012

Kanske dags att skriva något här?!
 
Mitt fokus har legat på skolan de senaste veckorna och det kommer fortsätta på det spåret ända fram till jul då det är full rulle med arbeten och kommande tentor. Ska dock försöka skriva en rad eller två någon gång.
 
Ska bli riktigt skönt med helg nu då det blivit långa dagar i skolan hela veckan. Imorgon blir det lite födelsedagsfirande och utgång, för att sedan spendera söndagen i tvättstugan och en städdag på gården. Ska försöka klämma in en liten tur till Ikea också. :)
 
Hoppas ni får en trevlig helg!
RSS 2.0