18 Juli 2011

Nu har jag just skurat färdigt golvet i köket. Det blir smutsigt där direkt nu då småkatterna bor där. De skvätter så mycket sand som sedan färgar av sig på golvet. Vi har iaf tänkt sova där inne på en madrass ikväll. Vi måste börja vänja dem för oss ännu mer så att de snabbare kan adopteras bort till permanenta familjer. Det är hur mysigt som helst med små kattungar hemma men jag vill inte ha 5 katter hur länge som helst. :)

Nä jag har egentligen inget vettigt att säga just nu. Ska springa upp på vinden och hämta madrassen och sedan bädda ner mig med min bok. Natti natti!

Bones

Här öser regnet ner! Ingen rolig sista dag innan semestern är slut. Men dagar som denna är istället perfekt för att lägga sig på sängen och titta på en serie. Och just nu är det Bones som gäller.

Har aldrig följt serien på tv men köpte första säsongen för ett år sedan och den har bara stått och samlat damm i bokhyllan. Men för ett tag sedan tog jag faktiskt fram den för att ge det en chans och jag är helt frälst! Hur bra som helst! ♥
Det tragiska är nu att jag bara har 4 avsnitt kvar av den senaste säsongen. Hur ska jag klara mig ända till november när den sjunde säsongen börjar.

16 Juli 2011

Vad jag känner mig duktig nu! Vann ett 2 månaders träningskort på ett gym bara gatan ner hemifrån och idag tog jag äntligen tag och gick dit. Har haft det i en vecka men det är alltid så svårt att komma iväg de första gångerna. Idag blev det iaf ett 40 minuters fatburn-program på löpbandet med typ bara uppförsbackar. Gud vad jag svettades men det var riktigt härligt. :) Så nu kan jag med gott samvete äta grillat ikväll. :)

Nu har jag precis parkerat mig på sängen där jag tänkte öppna en Pepsi Max och se några avsnitt av Modern Family. Måste passa på att varva ner och ta det lugnt nu innan jag börjar jobba på måndag. Om vi inte hörs något mer idag så hoppas jag ni alla får en riktigt trevlig lördagkväll! :)

Regnig dag

Har inte fått många knop gjorda idag. Har riktigt ont i huvudet idag igen så mesta tiden har spenderats i sängen med myse. Vi har gosat tillsammans och sett på lite Bones och det ska vi fortsätta med nu också då regnet öser ner där ute.

Såhär hittade jag båda mina små "mysor" för någon dag sedan.
♥ Kärlek!

Jaaaa...

...jag kom in på utbildningen i höst! :D

Det trodde jag inte att jag skulle göra så det blev verkligen en glad överraskning imorse. Hoppas verkligen att det kommer bli riktigt roligt och intressant.

Nova, Smilla & Iza

... är de spännande, gulliga och smått galna som skulle hända. Tre små kattflickor på ca 11 veckor som ska bo i vårt kök i några veckor tills de ska adopteras bort. Supersöta och små men skygga för människor då de varit vilda.

Det känns väldigt galet att vi gör detta då vi redan har två katter. Men man måste göra en god handling då och då. :) Småkatterna bor ändå bara i köket och det i några veckor så det är bara att stå ut. Men det är ju så sött med kattungar så jag har gärna några ett tag under den söta perioden och sen kan jag lämna bort dem. :)

Skygga som de är så är det bara Nova som jag fått fånga på bild. Eller lilla lejonet som jag kallar henne. Det är bara hon som man kan få klappa och sitta nära.

?

Inom en snar framtid kommer någonting roligt, spännande, gulligt och lite smått galet hända. :)

Kottebebisar

Idag är sista dagen innan mor och bror åker hem supertidigt imorgonbitti. Så idag blir det att umgås till fullt och bloggen får först återgå till det normala imorgon. Lillebror ligger fortfarande och sover så jag och mor tänkte passa på att åka in en sväng till stan utan att ha honom i hälarna. :P

Igår då vi var påväg ut märkte vi att vi har fått kottebebisar på gården! ♥ Hela 7 stycken små söta bebisar som kröp runt överallt. Jag älskar kottar!

Klänningar

Det blev lite shopping igår då vi tog en sväng på stan. Lite nytt och somrigt behövs alltid. :)


RSS 2.0