Bakdag

Sitter just nu på vagnen påväg till en bakdag med F och M. ♥

Vi ska baka en väldans massa cupcakes! Vi har redan valt ut 4 olika recept från boken nedan som vi ska prova oss på.

Nytt

Då var duggan gjort idag. Och kaos blev det! Det strulade med starten och vår provtid blev sedan 15 minuter för kort. Galet vad arg jag var! Efter en hel del klagomål till ansvarig så har vi nu fått svar att vi får välja att antingen gångra vårt resultat med 1,3 eller göra om duggan på onsdag. Vet dock inte hur jag ska göra!?!

Oh well nog om skola nu när det äntligen är helg. Jag har faktiskt V-fritt fram till söndag förmiddag. Skjutsade honom till flyget tidigare under kvällen då han ska flyga till nordligare breddgrader. Så ikväll ska jag njuta av ett ordentligt fredagsmys. :)

Tänkte visa några fynd jag gjorde igår på stan. Fick med mig ett par supersnygga skor för ynka 99 kronor. Me like! Blev även en ny mysig tröja från Gina Tricot. Lite shopping ska jag ju ändå få unna mig själv. :)


22 Januari 2012

Grattis mosters lille plutt och V på namnsdagen! ♥

Då var helgen redan påväg mot sitt slut. Känns inte alls som att jag hunnit med mycket av allt jag behövde göra. Har i alla fall varit lite duktig idag och tvättat och handlat. Hade verkligen behövt plugga matte då en dugga kommer krypande på fredag men jag har inte alls haft motivation till det.
Istället har jag suttit och gjort klart min planritning till en annan kurs. Det är så himla kul att sitta och rita hus, det vill jag göra mer av. :)

Nu ska jag slänga ihop en sen middag och sen bara ta det lite lugnt och ladda för en ny vecka i skolan. Kanske se lite Bones, det är aldrig fel. :)

Laika

Säg hej till Laika!

En liten tös på ca 12 veckor som ska bo hemma hos oss i väntan på adoption. Laika är helt vild och har aldrig varit i kontakt med människor. Hon verkar inte alls vara argsint utan mest rädd. Vi har ju gjort detta en gång förut fast med tre katter som innan jul flyttade till sina permanenta familjer, så jag är säker på att det här kommer gå bra och att lilla Laika kan flytta till en egen familj snart. :)

17 Januari 2012

Ibland är det lite stressande att inte ha några pengar! Speciellt idag då vi på vår första föreläsning får reda på att vi måste gå och köpa en massa ritmaterial till dagens andra föreläsning. Olika linjaler, pennor, skisspapper och ritfilm. Bra framförhållning liksom! :P Så nu är jag officiellt pank igen haha. Jag som var så nöjd att jag faktiskt hade lite pengar kvar att leva på i en vecka, men icke sa nicke!

Kul var det i alla fall att rita. :) Den här kursen i Byggnadsplanering känns verkligen hur kul som helst!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen, är sååååå trött. Natti Natti!

16 Januari 2012

Första dagen tillbaka i skolan efter en månads ledighet. Känns skönt att faktiskt få komma in i lite rutiner igen.
Dagen blev kortare än förväntat idag då det visade sig att skolan missat lite och glömt att ordna en lärare till ett utav delmomenten i kursen. Så vi fick helt enkelt gå hem idag och så skulle de försöka lösa det så vi får en lärare till resterande gånger. Annars blir det svårt att försöka lära sig allt själv. ;)

Nu ligger jag här hemma under täcket på soffan och håller på att frysa ihjäl. Jag är verkligen frusen ända in till benen! Så här ska jag nog bestämt ligga kvar resten av kvällen och mysa.

Fredag den 13:e

Jag verkar aldrig bli frisk. Först halsfluss och feber som sedan övergick till ögoninflammation och när den äntligen börjar försvinna så får jag ont i halsen igen. Bra start på året! Men jag hoppas att jag gör bort allt mitt nu så jag slipper mer jobbiga förkylningar sen.

Har verkligen bara legat på soffan hela veckan och inte gjort någonting av värde alls. Hade behövt komma igång med lite skolarbete, städa eller tvätta men det har jag inte alls orkat. Istället har jag sett en massa gamla avsnitt av Bones. Jag är på ett sådant himla Bones humör! Och idag får jag äntligen se ett nytt avsnitt som jag längtat efter så länge!

5 Januari 2012

Här var det länge sedan någonting hände. Kom hem dagen före nyårsafton men vaknade upp dagen efter och var sjuk, feber, snuva och mest troligt halsfluss som jag fortfarande dras med. Har verkligen bara legat hemma och inte orkat lyfta ett finger hela veckan. Är fortfarande lite seg och snurrig men jag ska inte klaga, jag är bara glad att jag slapp magsjukan alla fick där hemma precis när jag åkte.

Imorgon och resten av helgen blir det jobb för min del. Är inte direkt pigg för det men det ska nog gå bra ändå. Hoppas att det inte är så mycket folk då alla är fattiga efter julen.

Nu ska jag faktiskt ta mig upp från soffan och laga någon form av middag så att jag får en lunchlåda till imorgon. Sen blir det hockey resten av kvällen och natten, först Luleå - Skellefteå och sedan JVM finalen.
RSS 2.0