Sovmorgon

Tog sovmorgon till halv 10 idag. Gud så härligt det var! Jag vaknade inte ens tidigare på morgonen då V's klocka ringde. Och han hade ändå lånat min väckarklocka som skränar som bara den. Så jag var nog riktigt trött.
Hade lätt kunnat sova några timmar till men istället så väntar jobb från 12-20:30. Är inte alls taggad för det är så mycket plugg jag måste hinna med men pengar måste man ju ha också.

Nu ska jag mysa under en filt framför tvn i några minuter innan det är dags att åka. Ha en riktigt fin fredag!

Nya converse

Tog en snabb sväng på stan efter skolan idag. Måste passa på då jag slutar hyfsat tidigt en dag och inte jobbar på det. Med mig hem kom i alla fall ett par leggings och lite nytt pysselmaterial. :)
Ännu trevligare blev det då jag kom hem och brevbäraren ringde på dörren. Då fick jag mammas paket med mina nya converse som hon köpte i Turkiet. Jag är helnöjd med dem! Tack mamma! ♥


Nu ska jag sätta lite fart här hemma och försöka få en massa teknologi gjort innan hockeyn börjar. Tvivlar på att jag kommer långt innan dess så det blir nog att räkna och skriva lite samtidigt som jag ser på matchen.

26 September 2011

Idag har varit en riktigt seg dag, tråkiga föreläsningar och ont i huvudet. På väg hem så hade en buss och spårvagnkrockat utanför chalmers så det gick tyvärr inga vagnar. Blev istället att ta buss till Botaniska och sedan gå sista biten hem. Det var faktiskt riktigt skönt att få lite friskluft och rensa huvudet lite.



Nu ska jag slänga ihop något till middag och sedan lägga mig på soffan och bara mysa resten av kvällen. :)

Me want

Åååh som jag har väntat på denna mobil nu! Den skulle ha kommit ut i maj någon gång men blev försenad som bara den. Men nu verkar det som att den släpps här i Sverige i början av oktober. Jag vill ha!

Det är alltså en Sony Ericsson Xperia Pro. Det är verkligen dags för mig att skaffa en smartfån, min nuvarande mobil är verkligen antik i detta Iphone hav. Och denna blir nog perfekt för mig då jag vill ha både touchskärm men ändå kunna skriva med vanliga knappar. :)

22 September 2011

Varit i skolan som vanligt idag. Fyra timmar föreläsning på morgonen var riktigt tröttsamt och sedan lite rapportskrivande på eftermiddagen. Imorgon åker jag in trots ledig dag då vi ska färdigställa första utkastet av rapporten. Måste säga att det är förvånansvärt intressant att skriva om tornkranen. Igår var gruppen på studiebesök på en arbetsplats och vi fick då åka upp i en tornkran på 40 meter. Jag vågade dock inte ta mig hela vägen då sista biten bestod av klättring på en stege 40 meter upp i luften utan säkerhetslina. Men jag tog mig nästan till toppen i alla fall. :)

Nu har jag legat på soffan ett tag och smält maten. Var grymt sugen på köttfärssås men allt fanns inte hemma så det fick bli köttgryta idag istället. Lika gott för det! :)


Nu väntar lite hockey och smått pluggande i pauserna. Ha en trevlig kväll! :)

Våra jourhemskatter

Just nu har vi ju lägenheten full med katter, våra två egna små troll och sedan de tre små kattflickorna. Våra katter adopterades från Göteborgs Katthjälp förra sommaren och nu i sommar läste vi att de var i akut behov av jourhem då de funnit flera kullar med kattungar som behövde ett tillfälligt hem.
Jag vet egentligen inte vad vi fick för oss men vi bestämde oss över en kväll att det kunde vara roligt att ställa upp. När vi tagit kontakt med dem gick det verkligen snabbt, två dagar senare hade vi tre små rädda vilda kattflickor hemma i köket. Det har varit väldigt krävande men nu när flickorna börjar öppna sig till oss känns det helt underbart. :) Kommer kännas både härligt och sorgligt den dagen de adopteras bort.

NOVA (a.k.a SuperNova)

SMILLA

IZA

Ledig dag

Sista lediga dagen på min långhelg. Men kan inte säga att resterande veckan i skolan är allt för krävande. Går bara tisdag, onsdag och torsdag. Kommer nog ha en hel del att plugga ändå på fritiden men då är man ju ändå hemma.

Har precis ätit middag. Är less på allt som har med korv eller pasta att göra så idag tog jag mig tiden att göra lite fisk. Gott var det! Har egentligen inget vettigt att skriva här så nu väntar lite mer plugg innan det blir soffläge.

18 September 2011

Idag har jag verkligen varit nyttig känns det som! Släppte av bror vid centralen i förmiddags och skyndade sedan till jobbet. Stämplade in 11:59 och jag började 12. Det var på håret! Tur att jag inte behövde hämta ut någon kassa idag då. Efter jobbet skyndade jag hem i ösregnet och plockade upp V så vi kunde åka och fylla på vårat kylskåp.
Och nu har jag suttit här i soffan i snart två timmar och försökt ta mig an teknologi uppgiften. Det går inget vidare. Eller jag hoppas att jag har räknat rätt men jag har verkligen ingen aning. Ska fortsätta med den i skolan på tisdag morgon istället. Nu väntar istället lite skrivande om tornkranen.

7 års olycka

Det verkar som att det blir sju års olycka här hemma. Små katterna har fått vara ute i hela lägenheten och busa idag. Och fem galna katter i kombination ledde till att min stora spegel i hallen föll i golvet. Klirr!

15 September 2011

Har just sett premiärmatchen i Elitserien. Kan ju säga att de två sista perioderna är bortslösad tid i mitt liv. Så sjukt pinsamt och dåligt!
Hoppas på förbättring till på lördag i alla fall då det är match här nere. Bror kommer hit imorrn så vi ska alla gå på den. Vinner vi inte kommer jag vara på så dåligt humör resten av helgen. :P

Har sjukt städ- och pluggångest! Behöver städa precis alla vrår och hörn i denna lägenhet. Har ju inte hunnit städa på 4 veckor och karlar klarar ju som sagt inte av att hålla ordning och reda på sånt. Och plugga måste jag göra. En extra inlämningsuppgift i teknologi som jag ska göra helt utan anteckningar på hur man ska göra och informationen finns inte heller i vår fina lilla bok. Och min del till projektrapporten måste också skrivas. Ångest! Ska klämma in lite imorgon förmiddag och sedan sitta hela söndag och måndag.

Nu blir det att se Robinson som spelades in tidigare ikväll. God natt!

12 September 2011

Fick väldigt chockande och tråkiga nyheter under kvällen. Mina tankar går till alla där hemma. ♥

Doppresent

Har helt glömt bort att redigera och kolla igenom bilderna jag tog på doppresenten jag gav till min systerson. Jag ville ge någonting mer personligt då han ändå skulle få så mycket andra fina saker. Det blev alltså ett litet album om hans tid från födseln fram till nu. Och som vanligt tar jag alltid bilder på alla mina scrapbooking verk. Tänkte bjuda på några sidor ur albumet (som vanligt är vissa delar cencurerade då det gäller lillen).






!?!

Jag har galet ont på ena sidan av rumpan! Jag har typ sträckt en muskel eller något. Vad tusan har jag gjort!?!

10 September 2011

Kom först upp ur sängen kl 12 idag. Ville verkligen inte sova så länge men jag måste säga att det var skönt att jag gjorde det ändå. Jag ligger så efter i sömnen att det behövdes några extra timmar imorse. :)
Ligger bara och slappar på soffan just och ser på lite Idol repriser. Ska försöka sätta fart snart och göra mig iordning för ikväll. Tänkte försöka börja i tid denna gång så det inte blir som sist då jag stressade som en tok. :P Vet ännu inte vad jag ska ha på mig eller vilka skor jag ska ha. Känns riktigt svårt att bestämma sig. Vi måste vara finklädda inför restaurangbesöket men ändå festklädda för festen efteråt. Och så regnar det självklart ute också!

Nä nu ska jag gå och hämta mig en liten kaka och mysa i några minuter till på soffan innan det är dags. Ha en underbart fin lördag! ♥

Födelsedag

Hipp hipp hurra...



Just nu befinner jag mig i skolan och ska vara där hela dagen lång. Men det blir inte bara tråkigheter utan i eftermiddag är det mottagningsavslutning med lite lekar och diverse. Senare på kvällen blir det nog bara hemmamys. Om jag orkar kanske vi lagar någon god middag hemma, annars blir det bara lite gofika! :D

7 September 2011

Ber om ursäkt för att det varit ganska dött här i bloggen på senaste tiden. Har varken haft ork eller lust att uppdatera. Men nu är jag inne på fjärde och sista veckan av nollningen så bloggen ska nog snart vara tillbaka som normalt. :)

Jag är sjukt trött nu! Skulle kunna sova tre dagar i sträck känns det som. Och nu gjorde jag misstaget att lägga mig ner på soffan efter maten. Tror inte jag kommer lyckas ta mig upp härifrån nu. Men jag hade ju tänkt baka något då det är en sån speciell dag imorgon höhö :) Blir ingen tårta i år då den aldrig kommer att ätas upp av två personer så istället tänkte jag mig lite falsk potatiskaka. Det är ju så sjukt gott då de just är uttagna från frysen eller kylen. Mumma! :) Nä nu får jag allt ta mig upp härifrån och baka! Ska hinna göra en liten inlämningsuppgift ikväll också.
RSS 2.0