Helgens shopping

Som lovat kommer det nu upp lite av min shopping från helgen. Det är lite blandat från både Ullared och Ikea. Har dock inte orkat fota allting då jag aldrig verkar vara hemma samtidigt som dagsljuset nuförtiden så ni får nöja er med detta. :) Utöver detta på bilderna blev det även lite nya kläder och bästa köpet i helgen var helt klart min Onepiece, love it! ♥


Nya gardiner och blomma+kruka från Ikea. Lampa från Ullared. (och en väldans massa katter)

Lampan på närmare håll. Köpte även en ny lampa till taket i samma modell, trodde jag ja! Visade sig att jag råkat ta skärmen till en golvlampa istället. :P

Ny väska från Ullared. Supersnygg!

28 November 2011

I förmiddags åkte kära mor hem. Har haft en riktigt trevlig helg med både hemmamys, Ullareds resa och shopping på stan. ♥ Ska visa er under veckan vad som fått följa med mig hem nu i helgen, måste bara lyckas fota medan dagsljuset fortfarande är framme.

Ikväll har vi haft besök av en eventuell adoptant av en kisse. Smilla var den tilltänkta men nu lutar det mer åt Nova. Får se vad som sker sedan om någon dag, nu måste jag invänta svar från katthjälpen.

Har faktiskt varit lite duktig under kvällen. Satte mig i köket, tände lite ljus och började sammanfatta lite av byggnadsekonomin. Tenta om bara två och en halv vecka! Så nu blir det plugg varje kväll framöver.



Adventsljusstake

Har hållt mig så länge men nu har jag äntligen pysslat ihop min adventsljusstake. Jag blev verkligen helnöjd med den! Körde på färgtemat vitt/silver samt snygga stjärnor med siffror på. Frågan är nu bara vart den ska stå?!


24 November 2011

Veckan har gått riktigt snabbt känns det som. Imorgon är det äntligen fredag och då kommer kära mor hit. Ska åka och hämta henne på Landvetter på eftermiddagen. Och sen kommer jag längta ihjäl mig tills det blir lördag! Då ska vi nämligen ta en liten roadtrip till Ullared. Som jag har längtat alltså! :)

Men innan allt detta trevliga blir det åter igen en sväng till skolan på en ledig dag. Jag ska ha möte med BV-gruppen och sedan skriva färdigt det allra sista på rapporten. Sedan en snabbis in till stan och köpa leggings och ståltråd.

Nä nu är det nog snart dags för sängen, natti natti!

22 November 2011

Min långlediga helg blev inte så ledig. Jobbade hela helgen och både igår och idag har jag åkt in tilll skolan för att jobba med diverse arbeten och uppgifter. Känns skönt att snart ha gjort klart alla små grejer som stör i pluggandet av byggekonomin, så nästa vecka kan jag börja fokusera på det helt och hållet.

Ringde nyss till en tjej som var intresserad av att adoptera en av katterna. Så hon ska komma hit på måndag och hälsa på de små, främst Smilla. Gud det känns så sorgligt att mina små ska flytta, men jag vet ju att det måste ske någon gång.

Nu ska jag faktiskt ta mig en kväll på soffan och ladda inför en tidig skoldag kl 8 imorgon. Tänkte se det senaste avsnittet av Hart of Dixie, ganska töntig tjejig serie men det är roligt att se sånt ibland också. :)

Gamla minnen

Den här tiden för tre år sedan befann jag mig i Kanada. Vill verkligen tillbaka dit någon gång i framtiden! Jag har alltid haft någon konstig "kärlek" till det landet och jag kan nog säga att det är mitt favorit resemål (har ju dock inte varit på så många ställen).

Det var en underbar resa där vi hann med en vecka i Toronto, en dagstur till Niagara Falls och sedan en hockeyvecka i Ottawa. Längtar tillbaka! ♥





20 November 2011

Hade förberett ett tidsinställt inlägg som skulle komma upp på bloggen igår då jag jobbade hela dagen. Men klantig som jag är så ställde jag in den tjugonde november istället för den nittonde. Så nu kommer ni att få ett litet inlägg senare idag istället. :) Men det passar lika väl för jag jobbar ju idag också.

På tal om jobb så måste jag nog börja göra mig iordning här hemma. Ha en fin söndag!

Nattuggla

Nu sitter jag här igen in på natten. Får inte göra detta till en vana och förstöra min dygnsrytm. Nu är det fullt ös som gäller varje dag fram till den 16 december och då kan man ju inte vara trött. :P

Det blir jobb både lördag och söndag för min del. Bra då jag verkligen behöver pengar men det känns lite stressande då jag knappt hunnit öppna min bok i byggekonomin. Men det blir nog bra ändå, jobbar bara till 18:30 och 17:00 så det är lyx!

Nu svamlar jag om så mycket ointressant så det är bäst att avsluta och hoppa i säng. :) Godnatt!

Modern Family

Härligt med en ledig dag!

Nu ska jag lägga mig på soffan med ett glas Pepsi Max och några pepparkakor och titta på det senaste avsnittet av Modern Family. Jag rekommenderar er verkligen att se det, grymt rolig serie! ♥

Mitt i natten

Herregud vad klockan kan springa iväg! Vet inte hur jag lyckats hålla mig vaken så här länge.

Jag kom hem med världens huvudvärk men efter en ipren och en timmes sömn på kvällen så försvann den helt magiskt (har typ aldrig hänt förut), kanske därför jag sitter här nu. Satt och skrev på min kritik som ska lämnas in imorgon men tillslut fastnade jag i Photoshop och här på blogg.se och har suttit och fixat och trixat i några timmar. Kände att något nytt behövdes för att få igång min motivation att blogga. Har fortfarande inte fått till allt men nu är jag trött och ska hoppa i säng så det får se ut såhär tills vidare. Godnatt alla fina! ♥

Kladdkakans dag

Kan inte förklara hur besviken jag blev tidigare! Vi hade gjort amerikanska pannkakor till middag och då jag inte gillar sirap så ville jag ha jordgubbssylt till. Och till min stora besvikelse var våran sprillans nya syltburk som inhandlades bara timmen innan full med svamp! Usch och fy! Jag trodde nästan jag skulle börja gråta! Så nu sitter jag här alldeles hungrig! Ska nog tröstäta lite kladdkaka för att dränka mina syltsorger.

För jag har nämligen bakat en kladdkaka. Upptäckte tidigare idag att det finns en högtid som heter kladdkakans dag och denna dag råkade vara just idag! ♥

Rökbomb

Ibland har man verkligen en klantig pojkvän. I andra periodpausen av hockeyn så la jag mig på soffan och V gick iväg för att göra någonting och satte sig sedan vid datorn. Efter ett tag känner jag att det luktar lite skumt men då jag alltid tycker att det luktar skumt så tänkte jag att jag nog inbillade mig som vanligt men sedan tänker jag men tusan det luktar fan skumt och frågar V om han tycker att det luktar och han flyger upp i världens fart in i köket.
Då har den lille rackarn tänkt göra popcorn the old fashion way på spisen och sedan glömt bort kastrullen med olja som nu nästan brinner! My god vad klantig man kan vara! Så det blev ju världens rökbomb av den då han fick panik och slängde kastrullen i slasken med vatten. :P Så nu har vi typ rökt ut oss själv, fy vad det sticks i min näsa och så det luktar här nu alltså. Mindre klantig kan man vara! ;P

 

Nu väntar snart lite lördagsmys här hemma, både jobb idag och imorrn för mig så det blir skönt med en kväll på soffan. :) Blir nog att kika på de första avsnitten av den andra säsongen av The Walking Dead. :) Ha en fortsatt trevlig lördagkväll! :)

2 November 2011

Tänk att det redan är november. Helt galet! Snart är det dags att åka hem också, bara en och en halv månad kvar. :)

Nu ska jag packa ihop tre stycken katter och ta med dem till veterinären för kastrering. Jobbigt att V fortfarande är i skolan för nu måste jag konka på alla katter själv, men det ska nog gå bra. Blir värre påvägen hem då jag ska ha tre katter med trattar på huvudet. :P Nä nu är det bäst att sätta fart så jag får med mig alla katter i tid.
RSS 2.0