Jag vill ha...

...en Samsung ST500 eller ST550. Vet inte riktigt skillnaden mellan de två men en av dem vill jag ha.

28 Juli 2010

Halva jobbveckan avklarad nu men jag förstår inte hur jag ska orka två dagar till! Jag har så ont i fötterna och är så himla trött! Måste kliva upp tidigare på morgonen nu för åka in till centralen och ta bussen därifrån då Victor snodde bilen av mig.

Jag är ju som sagt ensam hemma nu, har varit det sen i månad och kommer vara så ända till på fredag. Det var riktigt skönt och tyst i början men nu börjar det bli lite tråkigt att inte ha någon att prata med. Och sen är det ju också jobbigt att behöva gå på spökjakt innan man ska lägga sig! Haha :P

Väntar fortfarande på att ett brev med kontraktet till katterna ska trilla ner i brevlådan. De är så himla långsamma! Jag ville ha katterna till helgen medan jag är ledig men nu verkar det inte som att det blir så. Hoppas bara att de kommer till veckan så vi slipper vänta ända till nästa helg.


Bjuder på en bild på de små så länge. Här är de 6 veckor gamla. Jag längtar så himla mycket! :D

Wilja & Wolmar

Vi har fått utökning i familjen. Adoptionen har gått igenom och dessa två små söta kissekottar kommer förhoppningsvis vara här redan till helgen.

Kissekottar

Snart bär det av mot Kungälv och titta på katterna. Nervöst! :)

Grönsakslådan

Var och kollade till min lilla grönsaksodling idag och det växer på riktigt bra. Tomaterna växer som ogräs och det har även börjat kika fram några physalis. På den enda gurkplanta som överlevt har det nu börjat växa något som jag tror kommer bli en gurka. :) Citronerna har även dom blivit ganska stora.

Jag tror att det växer så bra då plantorna håller sig varma i lådan vi byggt. Hur skulle jag annars ha kunnat få dom att överleva är ju ett under. :P Lådan är nästan 1 meter hög så växterna har verkligen växt sen vi köpte dom och de var ca 20 cm. :)

22 Juli 2010

Fick sluta tidigare på jobbet idag då vi packat klart alla ordrar. Superhärligt! :D Så nu står vi på 0 inför imorrn och jag hoppas och ber till gud att folk inte handlar så mycket då det är löning imorrn. Jag vill ju ha så lite som möjligt att göra på jobbet. ;)
Om turen är framme så kan vi kanske gå lite tidigare imorrn också, skulle vara härligt då jag ska på bio 17:45. :)

Kan det inte råka blåsa in 1200 kronor genom mitt fönster! Det finns ett par skor som jag vill ha sååå mycket! Men jag har ju verkligen inte råd att köpa dom just nu. Hoppas bara de finns kvar om en månad.


Göteborgs Katthjälp har frågat ut oss i en vecka nu men igår fick vi äntligen gå vidare och på söndag så ska vi åka och hälsa på katterna. Och går allt bra då så kommer vi få dom! :D
Synd bara att man inte får ta hem dom direkt, man var tvungen att träffa dom först och sen få dom några dagar senare. Jag vill att tiden ska gå snabbt! :)

Då var ledigheten slut

Då var sista dagen av frihet avslutad. Från och med imorgon och fyra veckor framåt kommer jag jobba. Roligt värre!

Eftermiddagen har spenderats på Liseberg. Vann ingenting den här gången heller. Jag tror jag förbrukade all min tur för 10 år framåt förra våren. Blev så avundsjuk på en liten tjej som hade vunnit ett superstort Scrat från Ice Age gosedjur!! Jag vill också ha!! Letade överallt men jag kunde verkligen inte hitta vart det kom ifrån. :(

Jag klarar inte av allt detta väntande! Jag måste vänta några veckor till med att få reda på om jag kommer in på utbildningen, och sen vänta på att få svar om adoptionen. Jag kan nästan inte somna om kvällarna för jag ligger bara och tänker på det, haha! Hoppas verkligen att jag har fått ett mail imorgon då jag kommer hem från jobbet och då fått ett ja till katterna så jag iaf har en sak mindre att grubbla på. :)

Nej nu är det verkligen dags för sängen, klockan ringer 05:20 imorgon. Natti natti!

17 Juli 2010

Jag har varit superdålig på att uppdatera senaste tiden, har helt enkelt inte haft någon lust eller så mycket att skriva. Så nu var det verkligen dags att något hände här. Har slängt ihop en ny layout lite snabbt i hopp om att det ska ge mig lite motivation att skriva. Så vi får se hur det går.

På måndag börjar jag jobba, suck! Så nu är det slut på sena kvällar och att sova ut på morgonen. Tråkigt, men vad gör man inte för lite pengar. Då kanske jag äntligen kan köpa min dator jag har längtat efter.

Jag väntar spänt på att få svar från Göteborgs katthjälp där jag ansökt om att få adoptera två stycken söta små kattungar. Jag vet att vissa personer kommer tycka jag är helt knäpp som gör detta men jag älskar verkligen katter och jag vill ha en liten kotte att gosa med. :P
Vi är ju två som kommer dela på ansvaret så det kommer inte bli så jobbigt. Katter klarar ju sig dessutom väldigt bra själv, speciellt när dom är två. Så nu återstår bara att se om vi blir godkända att få adoptera dessa två  små flickor. :)
RSS 2.0