22 November 2011

Min långlediga helg blev inte så ledig. Jobbade hela helgen och både igår och idag har jag åkt in tilll skolan för att jobba med diverse arbeten och uppgifter. Känns skönt att snart ha gjort klart alla små grejer som stör i pluggandet av byggekonomin, så nästa vecka kan jag börja fokusera på det helt och hållet.

Ringde nyss till en tjej som var intresserad av att adoptera en av katterna. Så hon ska komma hit på måndag och hälsa på de små, främst Smilla. Gud det känns så sorgligt att mina små ska flytta, men jag vet ju att det måste ske någon gång.

Nu ska jag faktiskt ta mig en kväll på soffan och ladda inför en tidig skoldag kl 8 imorgon. Tänkte se det senaste avsnittet av Hart of Dixie, ganska töntig tjejig serie men det är roligt att se sånt ibland också. :)



Kommentarer
Johanna

hmm vad är det för serie? kanske nåt för mig :)

2011-11-23 @ 00:58:42
Jenny

Det handlar om en tjej som är ska bli någon fancy läkare men för att få gå på specialistutbildningen måste hon jobba ett år på en vanlig liten praktik...och så ärver hon en av sin pappa som hon inte visste var hennes pappa, i en liten stad i Alabama.



Lite sådär lagom tjejigt med lite drama, och de gillar varandra kors och tvärs, som det brukar vara i serier. :P

2011-11-23 @ 13:33:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0