30 Juli

Har varit riktigt effektiv och arbetat hårt idag. Hjälpte V att köra en massa skräp till återvinningen. Har lyft och konkat på ett helt lass i en skåpbil. Skyndade sedan iväg hem för att köra över alla mina kartonger till V och bara för att just efter få höra av flyttfirman att de inte kan komma imorrn utan måste komma en dag senare. All stress i onödan, oh well.

Till stan bar det sedan av för en sista lunch på Waldorf. Åt kycklingpastan igen, har förätit mig på curry kyckling så pastan har blivit min nya grej.

Jag och mor
skulle grilla tillsammans ikväll men hon bjöd in V och hans mor, så alla vi grillade tillsammans plus mormor då. Jag fick agera kock och vi gjorde riktigt goda amerikanska hamburgare.


Måste gömma lilla grabben då jag gissar på att han verkligen inte vill bli publicerad. =P

Snokade igenom mammas kamera och skulle hjälpa henne att föra över bilderna till hennes dator då jag klagat på att få bilderna från i julas i flera månader. =) Hittade en massa andra gamla godbitar bland julbilderna, till och med några bilder från den tid då jag fortfarande var smal.


Jag som fixar prinskorven i julas.


Monopol kväll med bror och V. Hade helt glömt bort detta, var ett år sedan!

En sväng på LuleåKalaset hanns även med under kvällen. Träffade S och L där för att titta på ett band som tydligen är härifrån, Skaburbian. Hade aldrig hört dom förut men de var helt okej. Blev en rolig kväll trots allt. =)


Crazy...

Trodde dumt nog att jag skulle få en lugn dag idag. Men icke sa nicke! Var och åt lunch hos far, spaghetti och köttfärssås, vilket var riktigt gott. Såg ett Lost avsnitt med min käre bror och trodde att jag skulle få en lugn stund. Men nej nej, resten av min vistelse där har jag bara en sak att säga om, drama drama drama! Vilken påse nötter alla är! Bara en massa kaos och skitsnack. Längtar ännu mer tills jag åker nu på söndag, då kanske man slipper bli inblandad i allt i framtiden!

Äntligen! Min packning är klar. Har tagit mig evigheter i dagar att göra klart men nu så. Blev 10 kartonger plus en resväska. Inte så farligt för att vara hela mitt bohag minus möbler. Måste köra över allting till V imorgon eftersom flyttbilen hämtar allt där.

Var riktigt tjock idag.
Jag har svept cola hela dagen och avslutade sedan med att äta på Frasses med mor och bror. Gott var det men jag måste verkligen skärpa mig om jag ska komma in i mina byxor igen. =P

Har världens huvudvärk
just nu så det blir inge mer bloggande idag. Ska avsluta med 2 nya bilder från idag och igår.

27 Juli

Idag var jag på Waldorf och åt lunch med mor, syster och bror. Åt kycklingpasta med aioli. Mums!

Skulle egentligen spendera denna dag att packa ner resten av mitt rum. Har bara till fredag på mig innan flyttbilen avgår. Hann gå igenom hela pappas förråd för att leta fram mina gamla kartonger, och det tog på krafterna så ska ta ett sista tag med packningen imorn efter sjukhuset istället.

Åkte på elgiganten och köpte en ny kamera idag! =) Var tvungen att byta ut min gamla digitalkamera som är daterad 1800-tal. Det blev en Samsung L201. Ville sååå gärna ha en rosa eller grön men den fanns bara kvar i svart. Så det fick bli svart då det var så billigt och bra, ingen ide att vara petig med färgerna då.

Väntar på att min kära syster ska ringa mig snart. Ska skjutsa henne till D ikväll då hon inte kan ta med sin egen bil. Ska testa kameran då! =)

Godkväll alla nötter!

Här är min nya suuuperfina blogg! =) För er som vill så kommer ni kunna följa mig och mitt nya liv i Göteborg. Ifall det nu blir intressant! =P
Flyttlasset bär nämligen av om en vecka och det känns hur skönt som helst att komma bort från lilla Luleå ett par år.

Ska trixa och fixa lite till med bloggen. Har glömt bort i princip allt så det är lite klurigt nu ibörjan. Men den kommer bli riktigt fin sen! =)
RSS 2.0