Kvällens fundering...

...varför ligger det en ostkrok på mitt handfat?

27 November

Är fortfarande sjuk, men nu är det bara min jobbiga hosta kvar.

Idag har jag faktiskt tagit mig ett varv på stan, var ju tvungen att köpa nya leggings då jag så elegant hade sönder mina då jag halkade på trottoarkanten på vägen hem igår. Passade även på att klippa mig för det var verkligen på tiden. Det blev typ 10 cm som åkte så det blev ganska kort nu (om man jämför med vad jag hade innan)...och sen så klippte jag lugg igen. Frisören var väldigt rätt fram och hon sa att jag absolut måste ha lugg för mitt ansikte ser för stort ut annars plus att jag får "kala fläckar", eller hur man nu ska förklara det, om jag har snelugg. Det blev tydligen för lite hår på ena sidan då och det fick jag absolut inte ha så det blev lugg igen. =PHar inte så mycket att säga egentligen. Ska gå och slå in nöTens julklapp nu som jag också införskaffade under min tur på stan. =)

14 November

Hej svejs alla nöTTer! Det har inte blivit någon uppdatering på väldigt länge men här kommer en äntligen. =)

Var på Lisebergs julmarknad
idag för första gången. Måste säga att marknaden inte var märkvärdig alls, bara några stugor som sålde glögg och olika ostar och korvar. Så jag blev lite besviken, hade ju hoppats på en riktig marknad med massa roligt skrot att titta på. Men likaväl för det så kom jag ändå hem med en påse. =P Jag hittade en liten stuga som sålde munblåsta och handmålade pumlor från Tjeckien. De var riktigt fina så jag köpte två stycken då jag måste börja bygga upp en samling tills det är dags att skaffa julgran. Köpte även en liten ljuslykta som är beklädd med ett litet vinterlandskap. Ska försöka bygga upp en riktig julig stämning här i lägenheten. Det var så länge sen som man verkligen satsat och försökt göra det juligt. =)

Provade äntligen på Ben & Jerrys glasstället
på Liseberg idag. Har velat göra det hur länge som helst! Glassen var ju väldigt dyr eftersom det är Ben & Jerrys, 39kr för 2 kulor. Men man fick verkligen valuta för pengarna! Jag har aldrig någonsitt sett eller fått ett sånt berg kulglass förut som jag fick där! Glassen bara vällde över i bägaren och jag orkade inte ens hälften, orkade bara äta mig ner till bägarkanten sen var det fullt i magen! =P Synd bara att man måste betala inträde på Liseberg för att komma in dit, annars hade jag gått dit ofta. =)

Nu ska jag fortsätta lata mig på soffan och se ifall någon rolig film börjar snart. =) Så jag avslutar med mina två senaste scrapbooking verk som gjorts på bilder från min, Johannas och mammas resa till Ullared. =P
RSS 2.0