Våfflor
Tänkte tipsa om receptet på våfflor som jag gjorde igår. De blev verkligen supergoda och frasiga! Inte sådär degiga som jag tycker våfflor annars kan vara. Tipset är kolsyrat vatten. :)

3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl lättmjölk
2,5 dl kolsyrat vatten
100 smält smör
Antalet våfflor beror självklart på hur stort våffeljärnet är. Vi har ett stort så för oss blev detta 5 våfflor.

3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl lättmjölk
2,5 dl kolsyrat vatten
100 smält smör
Antalet våfflor beror självklart på hur stort våffeljärnet är. Vi har ett stort så för oss blev detta 5 våfflor.

Kommentarer
Johanna
har ni kommit på receptet själv? jag vill också vara huslig :P haha
Jenny
Nä grundreceptet är ett viktväktarrecept på våfflor. Men vi piffade till det med kolsyrat vatten istället för vanligt, då blir våfflorna mycket krispigare och inte sådär degiga. :) Supergott var det!
Trackback