8 Augusti 2010

Nu har mina små troll varit här en dag och de är hur gulliga som helst. De tog inte länge för dom att börja busa och springa runt och de har redan hittat sina favoritställen. Att krypa in under badkaret är hur roligt som helst och att klättra i jordgubbsplantan och se paniken i V's ögon är ännu bättre. Lilla Wilja är även helt tagen av skjutdörrarna på garderoben och gör allt för att försöka få upp dom.

De är inte så mycket för att bli upplyfta en längre tid ännu då de bara vill springa runt och leka men man får hålla dom ett tag innan de ser en leksak på golvet. Men de är hur gosiga som helst annars, de kommer alltid och styker sig mot en och så fort de ska ligga still en stund eller sova så kommer de till oss och ska ligga i famnen och komma upp och gosa i ansiktet. De spinner också hela tiden och högt låter det. Kunde knappt sova inatt för de låter som flygplan! :P

Wolmar är en riktig liten spanare och älskar att lägga sig nära kanten på allt han ligger och kika ut med huvudet och tassarna över kanten. De sker dock ganska många missöden då han gillar att korva sig och snurra runt så han har rullat av kanterna en hel del gånger.

Wilja vill alltid gå och gosa i ansiktet och gillar att ligga på en och mysa. När hon vill ha uppmärksamhet gör hon världens gulligaste pipande ljud. Vatten är hon helt facinerad av och verkar inte alls rädd. Hon hoppade in i badkaret då jag duschade imorse och igår satt hon på diskbänken och stack in huvudet i vattenstrålen.


Kommentarer
Johanna

men sååååå söta!!!!!!!!! :D

jag blev moster före dig :P höhö

2010-08-08 @ 18:13:58
Jenny

Haha ja moster till dessa små bebisar. :)



De är så goa, båda ligger här bredvid mig och sover nu. Och de har gosat hela natten med oss i sängen. :)

2010-08-08 @ 18:31:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0