18 Mars 2010

Japp jag åker tydligen till Luleå imorrn! Sas hade nåt muppigt formulär man skulle fylla i för att ansöka om ombokning och så skulle de kontakta mig inom 24 timmar. Men det gjorde dom inte utan de bokade om mig automatiskt då så nu måste jag åka imorgon och åker hem igen den 28 mars. Hade velat ändra dagarna där lite men nu får jag nöja mig med det här. Det gör dock att jag blir väldigt stressad nu för jag har en hel del att fixa innan. 1) Måste åka ut till Frölunda och hämta arbetsbyxor då de hade slut på Academic Work när jag var där igår 2) Måste ta mig in till Västtrafiks kontor för att byta in mitt nya spårvagnskort och köpa ett Göteborg+ kort istället, och detta har jag ingen lust att göra för det är alltid fullt och lång kö. 3) Ska hinna med ett besök hos studievägledaren imorgon då de inte var där idag (ovanligt!) 4) Måste packa väskor 5) Ska hinna med att gå på bio ikväll också.

Oh well det är bara att bita ihop och hoppas att jag hinner få allt gjort. Nu bär det av mot Frölunda och sen hämta V.

15 Mars 2010

Har suttit och kikat lite på utbildningar under kvällen. Bara en månad kvar att ansöka och jag börjar få panik! Jag vet verkligen inte vad jag vill läsa och jag är rädd att jag kommer välja något igen som jag känner att jag verkligen inte vill gå kvar.
Har ju tidigare funderat på Industriell ekonomi, och jag är fortfarande lite sugen på att försöka komma in där och prova, men jag tror att det kommer vara alldeles för tråkigt. Så nu hittade jag Byggingenjör istället. Positivt mot Ie är att det bara är 3 år, och lägre intag. Men jag hade faktiskt hellre sett att det var civilingenjör istället för högskoleingenjör. Men men man kan inte få allt här i livet. Ska se om det finns någon studievägledare för det programmet som kan maila mig lite mer information så man får ett bättre grepp av vad man egentligen gör och blir.
Utöver dessa två har jag verkligen inte hittat något annat roligt här i Göteborg, förutom att kanske gå matte men så långt vill jag inte sjunka, där är det verkligen bara nördar. Matte må vara kul men då läser jag hellre nåt av de andra programmen där man ändå får läsa några kurser. :)

Jaja nu har jag inget mer att skriva för ikväll. Natti natti!

12 Mars 2010

Riktigt roligt var det igår på matchen. Vi blev en rätt så stor Luleå klack och det var hur underbart som helst att kunna vara där, jag hade ju dött framför tvn! Nog för att nästan samma sak hände där, jag var så sjukt nervös och stod och skrek och kramade fängelsegallret de hade runt bortastå. :P
Trots att vi bara tog två pinnar så kändes det ändå som en seger, nu räcker det med att vi kryssar mot Timrå så tar vi oss till slutspel. Men hade vi iofs vunnit igår så hade vi redan varit klara för det är ju inte en chans att Timrå vinner mot oss med typ 6-0. :P Kommer bli en nervös match imorrn!

Roadtrip

Då bär det av på roadtrip med destination Ängelholm och matchen mellan Rögle-Luleå.

Vi måste bara vinna ikväll! :)

Jag fick jobbet!

Jajamensan jag fick jobbet! :)

Är sjukt glad över detta då det innebär extrajobb nu under våren och mest troligt ett jobb över sommaren. :) Det enda tråkiga är att jag mest troligt måste avboka min resa hem till Luleå. Vi är två stycken som blivit anställda och vi ska båda gå en två veckors upplärningsperiod men inte samtidigt. En ska först gå två veckor och den personen ska sedan hjälpa till att lära upp den andra under 2 veckor. Den första upplärningsperioden ska börja nästa vecka och blir det jag som får börja måste jag nog avboka resan helt, för efteråt så måste jag kanske jobba 2 dagar i veckan och då finns det inte så mycket tid att resa på då jag ska gå i skolan samtidigt. Men får jag gå den sista perioden så ska jag boka om resan och isåfall åka upp nu innan påsk. Ska prata med dom imorrn igen så vi får se hur det blir.

7 Mars 2010

Varje kväll hela veckan har jag legat och sett Jon and Kate plus 8 på datorn. Brukar se det ibland på tv men man missar det så ofta. Innan jag började se på datorn så visste jag inte att de faktiskt är skilda och att de slutat filma serien. Men det pågår en massa rättegångar och förhandlingar så att de eventuellt ska kunna börja filma igen. Skulle vara roligt om de fortsatte för det är riktigt roligt att se på och så är de så söta allihopa.


5 Mars 2010

Fick ett samtal idag från Academic Work, jag är tydligen en av de intressanta för jobbet. Trodde helt och hållet att det var kört då jag inte fått något samtal i början av veckan som de sa. Men de ringde idag för att höra om jag fortfarande var intresserad och sa att de skulle skicka vidare min profil till företaget i fråga, och sen höra av sig till mig i början av nästa vecka.
Jag hoppas verkligen på det här jobbet! Det vore så himla skönt att kunna fixa något så man slipper oroa sig hur man ska klara av sommaren. Så håll tummarna extra mycket nu! :)

Om jag skulle landa det här jobbet
så kan det hända att jag måste avboka min resa hem nu i slutet av mars. Men jag hoppas att det går och lösa ändå. Nu ska det bli fredagsmys och film, ha en mysig kväll allihopa! :)

Luleå

Klickade hem en liten resa till Luleå idag. :) Eftersom jag inte ännu vet vart jag kommer spendera min sommar så vill jag passa på att åka hem en gång medan jag har chansen. Har ju några röda dagar kring påsk då det inte är någon skola, men jag tog även lite egen ledighet så att jag kan göra en ordentlig trip.
Den 26 mars på morgonen sätter jag mig på flyget mot Luleå och kommer stanna där tills den 7 april. Blev lite längre än planerat då de flesta flygavgångar var slutsålda då det är påsk, så jag får helt enket missa lite fler skoldagar. :P

Nästan 2 veckor ska jag vara uppe så nu ska jag hinna med och träffa alla och åka ut på isen och grilla. :) Det saknar jag här nere, att när man känner för det kunna gå ut och leka i snön. Vi har ju haft rätt mycket men det mesta har regnat bort nu. Känns verkligen som vår, bar backe och solsken. :)

2 Mars 2010

Dammade av mina penslar idag och skapade lite magi. Höhö eller inte! Jag vill inte påstå att jag är någon konstnär direkt, jag målar bara för att det är roligt. Målade ett par tavlor förra sommaren som hänger på väggarna hos mami nu och jag skulle själv vilja ha några uppe antingen i hallen eller sovrummet. Brukar måla med silver/svart/vitt men nu använde jag även en fin blå färg. Ifall att tavlorna skulle bli fina så skulle färgen passa perfekt i sovrummet på de babyblå väggarna.

En av tavlorna jag målade idag. Jag gjorde en till väldigt liknande men jag blev inte helt nöjd så det blir nog att köpa några nya canvasdukar om jag bestämmer mig för att hänga upp denna. En tavla bör inte hänga ensam. ;)
RSS 2.0