29 Juni 2011

Snart kommer mor och bror hit. Deras plan landar om 10 minuter och tyvärr så kan jag inte hämta dem då bilen har körförbud men jag ska möta upp dem i stan sedan. Då blir det lunch och en liten tur där innan vi bestämmer oss för vad vi ska hitta på idag. Det är riktigt fint väder så det hade varit mysigt att åka ut till skärgården och ta ett dopp eller sätta sig i Slottsskogen. Vi måste nog passa på då det verkar som att solen försvinner till helgen och ersätts av regn.

Nu ska jag slänga på lite smink och kläder så att jag är redo att ta vagnen in till stan när mamma ringer. :) Ha en riktigt fin dag allihopa!

Tavelvägg

Har pysslat med ett litet projekt här hemma som nu är färdigt. Och jag är supernöjd! Har satt upp en tavelvägg bredvid tegelväggen i hallen. Blev hur fint som helst och känns väldigt hemtrevligt. :) Mitt tålamod höll dock på att gå i bitar under själva upphängandet av tavlorna. Tillslut fick det vara nog och nu får de hänga med någon millimeters skillnad på mellanrummen. Det syns knappt om man inte står alldeles framför dem. :P


Äntligen

Äntligen har vi bil igen! :) Var och hämtade den imorse efter att den varit på verkstad i 2 månader. Nu återstår bara problemet att den har körförbud och endast vinterdäck med dubbar.

Wilja



27 Juni 2011

Ber om ursäkt för att det varit ganska dött här under helgen också. Men jag har bara tagit det lugnt och gjort annat än att sitta vid datorn. Jobba gjorde jag igår också. Kashing i kassan nästa löning hoppas jag på! Tror inte det kommer hända men man kan alltid drömma. :)

Tänkte bjuda på två bilder från midsommar. Vi gjorde ingenting speciellt utan var bara hemma, grillade på gården och hade myskväll. Träffade på en liten kotte vid uteplatsen och han blev då glad för jag sprang upp och hämtade kattmat. :)


Hemma i Göteborg

Det blev inte mycket uppdaterat under min vecka i Luleå. Jag satt endast ett par minuter framför datorn och då bara för att kolla min mail. Det var riktigt skönt att ta ledigt från både dator och tv och istället bara vara ute och träffa familj och vänner. :) Och nu dröjer det inte alls länge tills jag får träffa mor och bror igen, de kommer hit ner till Göteborg redan på onsdag. Och är resorna inte allt för dyra så ska jag kanske upp till Luleå i slutet av juli för lille V's dop. Det vill jag ju helst inte missa.



Mot Luleå

Hej svejs! Nu sitter jag mest troligt på planet till Luleå. Tar ingen dator med mig men ska försöka lägga upp ett inlägg eller två då jag är borta. :)

14 Juni 2011

Det är så grått och tråkigt ute idag. Bara regnet håller sig undan är jag nöjd. Just nu ligger jag bara på soffan och väntar på bättre tider men senare i eftermiddag kommer kära mor tillbaka till Göteborg och då ska jag möta henne för en sväng på stan.

Imorgon kring 9-10 någon gång går mitt plan till Luleå. Haha bra koll på tiderna jag har. Längtar i alla fall! Ska bli kul att få åka hem och träffa alla i en vecka. :)

Nu tar jag faktiskt och ger upp med skrivandet här. Myse ligger på min ena arm så det är väldigt jobbigt att skriva. :P

Myse för några dagar sedan. Han somnade så sött på både soffan och bordet.

12 Juni 2011

Igår blev det äntligen att grilla. Vi har skjutit på det sen förra helgen då vädret inte alltid varit det bästa. Det blev att sitta inne och äta då ett helt annat gäng skulle sitta utomhus så det kändes lite fånigt att sitta där bredvid dem. :P Men det gick lika bra för det, då slipper man bära ner och upp en massa grejer. Riktigt gott blev det också. Vi grillade entrecote och chorizo och till det blev det potatisgratäng och bea. :) Älskar att grilla! ♥



Nu ska jag lägga mig på soffan och se ett avsnitt av Beverly Hills husfruarna och sedan plocka lite i hallen och bära upp en del saker på vinden. Ikväll kommer min kära mor hit och vi har ett par timmar att spendera med varandra de kommande dagarna. Sedan åker jag till Luleå på onsdag och får träffa resten av familjen också. :)

Klar

Nu är jag äntligen klar! Nu kan jag faktiskt sitta här inne och slappna av utan att må dåligt. Det såg verkligen helt tragiskt ut här inne men nu är det så fint så. :) Får se om jag hittar på något roligt efter jag hämtat upp tvätten eller om jag fortsätter städandet ute i hallen då jag ändå är i farten. :)

8 Juni 2011

Ledig idag igen vilken känns så härligt. :) Solen är dock inte framme idag men det är varmt och kvavt ändå. V åkte just iväg till skolan så jag har tyvärr inget sällskap här hemma utöver katterna. Så det får nog bli en fixa och trixa dag idag. Kattlådan har jag just bytt och klockan 12 bokade jag tid i tvättstugan vilket är välbehövligt! Mellan det blir det nog att städa vardagsrummet också, det ser förjävligt ut här inne!

Sen ikväll ska jag inte lyfta ett finger. Jag ska sätta mig på soffan och bara vara där hela kvällen lång. Det känns fortfarande som att en förkylning är på väg och jag vill verkligen inte bli sjuk. Behöver vila upp mig då jag ska jobba heldag imorgon. Såg fram emot ett kortare pass jag fick inbokat men då ringde de från jobbet och sa att jag tydligen redan var inbokad imorgon sedan tidigare från 10-18:30. Tydligen är jag inbokad hela helgen och nästa vecka också utan att de sagt till mig! Och det blir ju lite svårt då jag ska resa upp till Luleå nästa vecka. Men de sa att de skulle försöka lösa det.

Nä nu ska jag dra igång här hemma så det blir överstökat.

Mina armar

Gud vad mina armar är trötta nu! Kan knappt lyfta upp dem utan att de skakar. Det blev som sagt en tur till Grizzly idag där vi shoppade loss åt katterna. En 10 kg säck med favoritmaten och en 10 kg kattsand. Inte alls mysigt att konka på allt det hem i värmen. :P Det blev även lite andra grejer som behövdes samt en ny klöspinne eller vad det nu heter. Den gamla gick ju sönder för länge sedan och vi har inte köpt någon ny men nu fanns en på extrapris för 149 kr så då slog vi till. Och gud vad glada kottarna blev när vi kom hem! Gnuggade lite kattmynta på pinnen och de var helt i extas. Wolmar som är helt tokig i kattmynta har nu somnat bredvid klöspinnen, så sött! ♥


Missorna små

Hoppas alla har haft en trevlig nationaldag ute i solen och värmen. :) Själv har jag inte fått njuta särskilt mycket av den då jobbet kallade, men nu har jag gjort bort 6 arbetsdagar och har nu några lediga framför mig. Det behövs verkligen då jag känner att en förkylning är på g så lite vila kommer alldeles perfekt.
Imorgon ska vi äntligen pallra oss ut till Grizzly och fylla på förrådet med kattsand och kattmat. En viss herre har nu börjat protestera som han även gjorde sist då vi köpte en annan sand. Han bajsar nu i badkaret istället för lådan och jag väntar bara på att han kommer börja kissa bakom tvn på alla sladdar igen. Så vi måste verkligen byta till den rätta sanden så att både lille herrn och jag blir nöjd. Det kommer bli ett ordentligt styrkepass att konka hem allt, men vad gör man inte för sina små. :)

Mina små älsklingar härom dagen. Självklart måste man spana in allt nytt som hamnar på fönsterbrädan.

6 Juni 2011

Godmorgon mina vänner! :) Sveriges nationaldag idag och jobb väntar alldeles strax. Kort pass till klockan 16 och sedan väntar ledighet i några dagar. Hoppas på superfint väder, skulle vara härligt att ta båten ut till skärgården och kanske bada. :)

4 Juni 2011

Sjukt lite folk i varuhuset idag. Vi var så överbemannade att de flesta av oss inte ens fick öppna sina kassor. Jag hann själv bara stå i kassan i 40 minuter sen fick jag stänga ner. Så istället har jag spenderat dagen med att byta ut alla pilar på golvet i hela varuhuset. Sjukt ont i fingrarna har jag nu men faktiskt skönt att få lite omväxling i arbetet. Fick gå hem en halvtimme tidigare också vilket var skönt. :)

Lite tråkigt att behöva jobba bort det fina vädret som är nu. Det måste ju minst vara 25 grader ute! Men jag får se det positivt, alla 4 dagar jag jobbat nu senast har gett mig 100% OB, sååå nice! Efter dessa dagar så har 17 timmars arbete blivit 34. :)

Nu väntar en lugn lördag kväll här hemma. Ska ju upp tidigt imorgon så det blir nog bara lite filmmys ikväll.

Solig fredag

Gud vilket härligt väder det är idag! Verkligen sommar på riktigt! :) För mig blev det en tur till stan idag då man verkligen inte kan sitta inne. Måste passa på då jag ska jobba lördag-måndag och det enligt rykten ska bli lite sämre väder när mina jobbdagar sen är över. Invigde mina "nya" skor idag också, så härligt att man kan gå i öppna skor. :)

Med mig hem kom lite papper till scrapbooking så att jag kan sätta mig och pyssla lite imorgon efter jobbet om jag skulle orka. Köpte även två nya nagellack som jag spanat på ett tag. Är så less på alla mina gamla så lite nytt behövdes verkligen. Har precis målat naglarna med det orange färgade lacket. Väldigt fint och somrigt. :)



Nu ska jag ställa mig i köket och laga lite lunchlådor till helgen. Och sedan är det nog dags att göra middag också. Tacos blir det idag och lite filmmys till det. Trevlig fredag allihopa! ♥

Mini shopping

Efter jobbet idag tog jag en runda i varuhuset. Det kändes som att det var så länge sen och jag har sett så mycket nytt jag vill ha. :P Blev lite mini shopping idag i alla fall.

Spanade efter en ny blomma och det blev tillslut den här nedanför i vita krukan.

Dessa stora ljuskoppar har jag haft ögonen på länge i kassan. Jag har dock inte bestämt mig ännu om jag ska använda dem till ljus eller om jag ska ha dem som glas.

1 Juni 2011

Det är så typiskt att det ska vara jättefint väder och varmt den här veckan och helgen då jag ska jobba! Förra veckan då jag var helt ledig var det ju bara en massa regn. Så typiskt! Får hoppas att det fina vädret håller i sig efter denna vecka också så jag hinner njuta av lite sommarväder innan jag börjar på mitt sommarvikariat. Skönt är i alla fall att jag jobbar till senast 17 alla dagar den här veckan så jag är hemma till halv sju. Då hinner man faktiskt göra något på kvällen. :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan hitta något att äta som passar både som frukost/lunch innan jag måste gå hemifrån halv tolv.
RSS 2.0