27 Augusti 2012

Jag är så glad! Jag slipper börja betala tillbaka på mitt gamla csn lån som de först envisades att jag skulle göra nu! Äntligen agerar csn lite vettigt. :P
 
Det ska i alla fall firas med att åka iväg till Grizzly och köpa lite kattsand som verkligen behövs här hemma, och sedan shoppa lite nödvändigheter från Ica. Men först ska jag nog fixa något att äta, det är aldrig bra att handla på tom mage. ;)

Sista dagen

Då var det helg igen och idag är min sista arbetsdag för sommaren. Härligt! Här regnade det imorse när jag klev upp så det lär säkerligen bli mycket folk, skönt att jag bara jobbar från tolv till halv sju.
 
Nu ska jag faktiskt börja göra mig iordning här hemma, kleta på lite mascara, slänga på mig arbetskläderna och fixa min lunchlåda innan jag måste åka om sisådär 25 minuter. Ha en superfin lördag!
 

En dag utomhus

Igår blev det en dag utomhus då det var strålande sol och värme. Måste passa på att utnyttja de sista sommardagarna man får. Vi tog med oss Wolmar ner till kolonistugan och myste ute i trädgården. Wilja fick stanna hemma den här gången då hon ändå inte vågar vara ute. :)
 

Drömmer om en resa

Jag är så sugen på att åka på en liten resa till hösten/vintern. Det kommer nog dock vara ganska fullt upp i skolan men en liten weekend resa kanske skulle gå att klämma in mellan de två läsperioderna.
 
Två perfekta weekend resemål är London och Paris. Fast jag tror dock att Paris är roligare och mysigare att besöka under en varmare period, plus att V skulle vara svår att övertala att åka dit. Så därför känns London ganska så lockande med mycket roliga saker att se och göra. Hoppas bara att det finns tid och pengar att genomföra en resa! Jag får drömma mig bort tills dess. ;)
 

Hej igen!

Länge sedan jag tog mig tiden att sätta mig framför bloggen. Ska jag vara ärlig så har jag inte alls haft lust till det på ett bra tag. Det händer liksom ingenting som är roligt att skriva om. Jag jobbar på för fullt och det är mulet eller regnar för det mesta då jag har en ledig dag så det blir inga roliga sommarutflykter att berätta om heller.
 
Kan inte förstå att det redan är augusti, vart har de senaste två månaderna tagit vägen?! Har jag ens gjort någonting under den här tiden är frågan? Förutom två veckor hemma i Luleå så har jag nog inte gjort ett skit, så himla tråkigt! Längtar faktiskt lite smått tills skolan börjar och den riktiga vardagen drar igång igen. Vädret tillåter mig ändå inte att njuta av sommaren.
 
Vi hörs snart igen! Natti natti ♥
RSS 2.0