23 Mars 2011

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här nu. Men då jag just nu är uppe och hälsar på familj i Luleå så blir det inte så jättemycket tid framför datorn. Tiden spenderas istället med familj och vänner, plus lite tråkigt skolarbete som dock måste göras.

Det bästa av allt är att få träffa den nye bebisen i familjen. Mosters lille skrutt Vincent som är så söt som man bara kan bli! :D Vill låna med honom hem till Göteborg.

Mor & Dotter

Här är resultatet av kvällens pyssel. Blev en liten kreation i lila med en av mina favoritbilder på mig och min kära mor. :)

Pysselstund

Nu blir det pysselstund! Hittade massa fint på scrapbookingmässan. :)

Nu är jag äntligen moster! :)

Det här visade sig bli en riktigt lyckad dag. Nu har jag äntligen blivit moster till världens sötaste lille knubbis! :D Nu vill jag att lördagen ska susa förbi så jag får hoppa på planet och flyga hem på söndag. Längtar! :)

Blev hur bra som helst att få fira det nya tillskottet med trevligt besök på middag här hemma. Mycket skratt och riktigt god mat som gick hem hos både vuxna och barn.


Den fina blomman jag fick av M med barn. Supersöt! :)

18 Mars 2011

Den här staden kan verkligen inte bestämma sig. Ska det vara vår eller ska det vara vinter?! Igårkväll snöade det och nu har det just börjat igen. Suck! Det som varit så härligt med bar mark och riktiga vårkänslor. Men nu åker jag ju hursomhelst upp till vintern på söndag. :)

Här hemma är det full rulle just nu. Har hållt på och städa hela morgonen. Det är bra då man ska få folk på besök, då har man ingen ursäkt till att inte städa. :P Och en lite större städning har verkligen behövts här hemma. Köket och toan är nu skinande rena och snart blir det att dammsuga i hallen och vardagsrummet samt plocka lite grejer.

Ska även försöka klämma in lite plugg idag. Annars kommer jag ha allt för mycket att skriva imorrn och det har jag inte tid för då jag ska på scrapbookingmässa. :) Men bara man sätter sig ner och kommer igång så tar det inte alls lång tid.
Nä om jag ska ta och skriva ett par rader nu innan dammsugaren åker fram. Om jag hinner med det så hörs vi kanske senare ikväll annars får alla ha en fin fredag! :D

Biobesök

Då var jag nyss hemkommen från bion. Det blev filmen The Adjustment Bureau som faktiskt var riktigt bra, men jag är lite besviken på slutet bara. Mer än så säger jag inte ifall någon som läser här ska se filmen.



Hade behövt städa lite granna här hemma inför imorgon men det känns alldeles för sent att börja dammsuga och låta en massa så det får klämmas in imorgon också. Så schemat imorrn är ganska fullspäckat. Först måste jag hinna skriva klart mina skoluppgifter, sen ska det städas och lagas mat innan klockan 18. Men det ska nog gå vägen. :)

16 Mars 2011

Det blev ingen bio igårkväll. V är specialist på att vilja göra saker och sen ändra sig i sista stund. Så vi ska försöka klämma in en bio imorgon kväll eller på lördag.

Idag är det superhärligt väder igen. Nu känns det verkligen som vår! :) Men snart ska jag ju åka upp till snön igen. Blev en tur till Ica Maxi på förmiddagen. Har shoppat en massa mat och gott. Kommer mest troligt ha en liten middagsbjudning här hemma på fredag så det måste ju finnas något gott att laga. :)

Just nu har jag tagit en liten paus i pluggandet. Det går väl sådär än så länge. Har fått ihop ca en halv a4 sida text och jag ska skriva tre sidor. Men jag har till söndag på mig så än är det ingen brådska. Ska iaf försöka skriva ihop de två sidorna som den första uppgiften ska vara idag.

Nä hörrni nu ska jag fortsätta skriva lite innan all min motivation försvinner. :)

Stan, fika & bio

Det blev en promenad in till stan idag då det var så fint väder. På vissa ställen blåste det dock lite så öronen fick ont men det var ändå härligt uppfriskande. Köpte ett par nya välbehövda leggings innan jag mötte upp V och vi gick till Husaren för att fika.



Snart blir det nog att koka upp en burk Bullens varmkorv till middag innan vi beger oss till Bergakungen för lite bio. Film har vi inte riktigt bestämt oss för ännu vilket är ovanligt. Men något bra ska det nog bli. :)

15 Mars 2011

Jag som gissat att bebis skulle komma idag. Men han verkar vara envis den lille så jag har nog tyvärr fel. Jag vill ju bli moster! :D

Nu blir det att ta det lite lugnt för min del. Ska eventuellt se ett avsnitt av Big Love, jag har börjat se sista säsongen. Efter det blir det duschen och sedan en sväng in till stan innan jag ska sätta mig och plugga ikväll.



Den här lilla pinglan ligger just nu i min famn och är så mysig som katter kan vara. Så nu ska vi gosa lite tillsammans. :)

14 Mars 2011

Då var återigen en ny vecka startad. Idag är jag ledig efter en riktigt tuff dag på jobbet igår, det var galet med folk på Ikea. Men det betyder inte att jag kan ta det lugnt idag. Jag måste verkligen komma igång med min andra uppgift. Inlämning är på söndag vilket betyder att jag har 6 dagar på mig att skriva ihop något. Hela söndagen försvinner nämligen då jag måste packa och sedan sätta mig på flyget upp till Luleå. :D Jag längtar! Bäst för bebben bara att han bestämt sig för att hälsa på i denna värld innan dess för jag vill vara moster då jag åker upp. :)

Nä nu ska jag ta och sätta igång med mitt arbete, finns ingen tid att ligga på latsidan. ;)

Vill ha ett nytt vardagsrum

Jag vill uppdatera vårt vardagsrum. Jag känner att jag vuxit ifrån min Expedit bokhylla och alla Lack möbler. De är fortfarande fina men jag känner att jag vill ha något mer ordentligt, en bra bokhylla och ett vitrinskåp som här under med lådor. Vi behöver all extra förvaring vi kan få här då vi inte har något förråd.

Alla möbler här under är från Ikeas Hemnes serie utom soffan som kommer från EM. Även mattan och ljusen kommer från Ikea. JAG VILL HA! :)



Det här är inte okej...

8 Mars 2011

Oj så svettig jag är nu! Har bökat och stökat i hallen och garderoben. Allt som var kvar i garderoben har nu packats ner och jag har kånkat runt på säckar och skärp och flyttat dem till olika hörn i lägenheten för att de inte ska vara ivägen. Så nu är det dammsuget och skurat så gott det gick i garderoben. Måste bara vänta tills det torkat ordentligt innan jag kan börja inreda den på nytt. :) Hoppas bara att larverna håller sig borta sen! Ska nog köpa rödcederträ att lägga på golvet i garderoben, det ska tydligen vara bra mot såna kryp.

Ja nu borde jag egentligen ta tag i alla säckar och skräp som står och tar upp all plats. Jag kommer inte ens fram till ytterdörren för det är så fullt med saker. Hade behövt vindsnyckeln men vi har bara en och den har V med sig, typsikt! Jaja då får jag bärhjälp av honom sen då han kommer hem.

6 Mars 2011

Idag har verkligen varit en riktig söndag. Har legat på soffan mest hela dagen. Till en början var det riktigt skönt att göra ingenting men efter ett par timmar blev det oerhört tråkigt. Så jag bestämde mig för att göra en riktigt lyxig söndagsmiddag till mig själv. Det blev potatisgratäng med vitlöksmarinerad ytterfile, lite kryddig korv och bea-sås. Och gud så mätt jag är nu! Det är aldrig bra att äta pottegratäng för jag kan typ inte sluta äta för att det är så gott.



Nu ligger jag här på soffan igen och funderar på vad jag ska göra. Troligtvis blir det en film, men frågan är bara om jag ska vänta på V eller se en själv. :)

5 Mars 2011

Idag blev det jobb mellan 12-16. De hade missat att de bokat mig för jobb idag så jag fanns inte uppskriven i någon kassa. Så jag fick lite alternativa sysslor, slänga lite sopor osv innan jag fick ställa mig i en kassa.

Nu är jag iaf hemma och har precis satt mig ner för första gången på hela dagen. Gjorde lasagne efter jobbet då jag var så grymt hungrig då jag inte fick någon lunchrast. Den blev inte helt perfekt den här gången men det blev ett par matlådor som behövs i frysen om jag blir inkallad med kort varsel.
Nu blir det att kika lite på hockeyn, eller det kommer nog mer bli lyssna på hockeyn. Eventuellt att jag slår över till mello senare annars blir det en film.


Så här blev det med de nya gardinerna i vardagsrummet. Vet inte riktigt hur jag känner för dem ännu då de var mer genomskinliga än jag trodde. Men hela den väggen som fönstret sitter på blev verkligen mycket större nu måste jag säga. :) I hörnet syns även mitt vitmålade staffli.

Lite shopping

Jag kan verkligen inte låta bli att shoppa på Ikea. Det är beroendeframkallande! :) Det finns så himla mycket fint där och att det är billigt gör det bara roligare att handla. Sedan hjälper det inte att man jobbar i kassan där, man ser hur mycket som helst man vill ha hela tiden! :D

Så det blev en liten tur dit idag. Hade spanat in en fin ceriserosa blomma jag ville ha och sedan behövdes lite vanliga hushållsgrejer. Och självklart åkte lite fler grejer ner i vagnen då jag väl var där. ;)


Min fina blomma! :D Köpte två olika krukor, en i silver och en i vitt, då jag inte kunde bestämma mig i butik vilken som skulle passa bäst. Och det blev den i silver som får visa upp sig i fönstret. :)

Lite andra grejer jag köpte. :) Handdukar i baby rosa och blått, en sån där kanna som verkar vara så populär nu och en ljuslykta för blockljus. Köpte även ett par stafflier (de är verkligen superbilliga) som jag ska måla i vitt.

Köpte även lite andra små köksgrejer som nog inte är så roliga att se. Ett par gardiner fick också följa med och ifall de är fina och får sitta i fönstret så ska jag visa en bild senare. :)

 

 

2 Mars 2011

Då var jag ledig idag. Jag är klyven mellan vad jag ska göra. Antingen åka in till stan och jaga nya leggings eller börja läsa igenom min nya uppgift som ska vara inne i slutet av mars. Just nu känns inget av det särskilt lockande. Får helt enkelt se vart dagen tar mig.

Måste bara snabbt uppdatera om vad det var som hände här igår natt. Kunde äntligen läsa imorse vad det var. Inne på GPs hemsida står det under rubriken "Mordbrännare larmade själv". Det var alltså en person som själv tänt på sin lägenhet av någon anledning och sedan hade han larmat 112. Läskig person, men tur var väl det att han ringde på sig själv ändå. Annars vet man inte hur det hade kunnat gå.

Läskigt!

Ligger och ser en film såhär in på natten och ser hur det plötsligt börjar blinka blått inne i vardagsrummet. Springer upp och kollar ut genom fönstret och det är hur många brandbilar som helst utanför på gatan! Någonting har hänt i huset mitt emot på andra sidan. Jättemånga brandmän springer runt och lyser in genom fönstren och flera poliser! Läskigt!

Hur ska jag kunna gå och lägga mig nu?!? Vill veta vad som har hänt!

1 Mars 2011

Då var det redan mars. Gud så fort månaderna går! Bara 20 dagar tills jag åker hem nu också, längtar! :D

Idag blir det jobb för min del. Skulle egentligen jobbat 16-20.30 men fick igårkväll ett sms att mitt pass blivit förlängt från 12 istället. Så det blir heldag för mig och just nu känns det inte så taggande men det är pengar. Måste tänka positivt. :)

Har ändrat lite på dygnsrytmen nu känner jag sen jag satt uppe och såg oscarsgalan i förrgår så jag har precis klivit upp. Orkar inte göra något ordentligt att äta så detta får bli min frukost. Så supergulliga texter på miniplopp som jag köpte igår. :)

RSS 2.0