30 Augusti 2010

Två av mina paket hade trillat ner genom brevlådan då jag kom hem idag. Det var allt material jag beställt till ett av armbanden jag tänkt göra och sen även lite smyckesverktyg. Så himla glad att jag beställde tänger, det var så mycket lättare att sätta ihop smycket. Förut satt jag och bökade med en klumpig verktygstång och en sax, hujja! Det var verkligen värt 99 kronor för ordentliga grejer. :)

Armbandet har jag iaf satt ihop under dagen och det blev faktiskt riktigt fint. :) Bilder kommer senare då en berlock inte hunnit komma ännu, men förhoppningsvis har jag mina andra paket på lådan imorrn.

Panik, Ångest!

Fick just ett sms ev E där hon berättade att hon blivit nekad studielån för att hon saknade 0,5 hp. WTF?!?! Hur tusan ska jag bli godkänd studielån som saknar hälften av vad jag ska ha?! Det här kommer verkligen skita sig! Hur ska jag lyckas få ihop mina poäng om jag aldrig får studielån så jag kan plugga. Måste ju ha pengar annars kommer jag ju ingen vart, och utan jobb har jag verkligen inga möjligheter. Gaaaaahh!

Food, Inc.

Har just sett dokumentären Food, Inc. Jag måste säga att sådana filmer får en att önska att man gillade grönt och gräs. Usch!

22 Augusti 2010

Helgen har gått riktigt fort.

I fredags hade jag och tjejerna middag här hemma hos mig. Synd bara att det regnade så vi var tvungna att sitta inne. Men det var väldigt trevligt ändå. :)
På lördagen var det tänkt att jag skulle springa midnattsloppet, men då jag knappt tränat något till det och jag hade världens huvudvärk den dagen så kände jag inte för att ta mig ut i regnet sent på kvällen och springa en mil. Men jag har iaf fått en häftig tröja. :)
Sen idag så kan jag ju inte påstå att jag lyft ett finger. Jag har iofs plockat in och ur diskmaskinen, om det räknas som att göra något. Har bara legat på soffan och spelat Sims hela dagen, sjukt tråkigt efter sådär en timme. Haha! :P

Imorrn är det skola igen, data den här gången. Sjukt härligt att bara behöva gå dit och bocka av sitt namn på listan och få 1,5 hp gratis. :)

Nu ska det bli lite tv och film. Kram

17 Augusti 2010

Har inte haft någon inspiration till att blogg de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har iofs börjat skolan men det är inte så himla skoj det.

Har förresten inga gardiner i vardagsrummet längre. Mina söta små troll älskar att leka och gömma sig bakom gardinerna på golvet och ibland har det hänt att de får för sig att klättra på dom. Så idag åkte hela gardinfästet i golvet. Så det blir att borra om och plugga så det sitter ordentligt.
De har sina hyss de små, men de är så goa ändå när de kommer och väcker en på morgonen och ska gosa. :)

Nu har jag verkligen inget mer att skriva, så nu blir det Children of the Corn på tv.

Snart kan jag ha en dator...

...för imorrn ska jag nämligen åka in till Inet och kolla på en.

Kikade på deras hemsida för att se om datorn jag velat ha fortfarande hade samma pris. Men då upptäckte jag att den datorn hade upphört men att det fanns en annan av samma märke som var exakt likadan förutom ett annat grafikkort. Till min glädje så är det kampanj på datorn och den kostar nu bara 6999 kr fram till den 22 augusti. :) Så jag ska in och titta på den och höra om det kan var något för mig. Jag hoppas verkligen! Har varit utan dator nu i 4 månader så det är på tiden att köpa en ny.


Har äntligen lyckats fånga go-gris på bild. Han vill aldrig sitta still då man är framme med kameran. Tycker han är så himla tuff på den första bilden. Han är mitt lilla charmtroll! Så himla go med sina pussar som han ger en hela tiden. :)

Usch!

Usch! Blä! Jag trodde att jag skulle slippa detta sen min klädkammare på Örnäset men jag har nu konstaterat att vi har pälsängrar i garderoben. Såg ett par stycken för någon månad sen men tänkte att det kanske bara var tillfälligt. Men usch och fy jag har sett flera stycken idag. Panik! De är så himla äckliga och de äter ju hål i kläderna.
http://www.anticimex.com/Sverige/Privat/Skadedjur/Skadedjurskategorier1/Angriper-mat--textil1/Palsangrar/

Imorgon ska hela garderoben ut och städas och skrubbas som aldrig förr. Jag ska ha bort dessa larver om vi så måste sanera!

Nu måste jag ner i tvättstugan och sätta igång en ny maskin.

13 Augusti 2010

Var barnvakt idag och det tog verkligen på krafterna. De var supersnälla och det blev absolut inga bråk men det var klurigt att försöka komma på saker att göra en hel dag då de inte hade med sig några leksaker. Men det gick tillslut.

Har haft lite att göra vid datorn under kvällen så det kliade i fingerspetsarna med lite namninspiration sen tidigare i veckan. Så nu har jag kommit fram till vad två av mina framtida barn ska heta. Mitt favoritnamn till en flicka har jag dock inte kommit på några andranamn till utan det blev ett helt nytt namn som jag tyckte var fint. Så jag måste helt enkelt få två flickor för jag ska ha en som heter Junie. :P Till en pojke så passade båda mina favoritnamn med andranamnen jag valt så det är helt enkelt ett senare problem. Kanske måste låta den framtida pappan ha nåt att säga till om också, Höhö! :P

Skönheten

Bjuder på en bild jag tog idag. Jag är så sjukt nöjd med den!



Nu ska jag klä på mig och slänga på lite mascara på fransarna och ta en sväng på stan. Blir att äta på det nya Subway vid Domkyrkan och sedan köpa Farbror Oakims Lost-tidning. :)

11 Augusti 2010

Har just sett Prinsessan och Grodan. Den var helt okej men de hade ju kunnat skippa alla sånger. Men Disney är bra ändå. Måste ta och se de andra disney filmerna jag köpte för ett tag sedan. Det var ju typ hundra år sedan man såg Aladdin.


Gud vad jag bara har slappat hela den här veckan. Men jag vet inte vad annat jag ska göra. Har ju inga pengar så man kan ju inte gå och fika eller ta en sväng på stan. Men det är nog lika bra det att jag vilar upp mig ordentligt. På fredag ska jag nämligen vara barnvakt åt V's kusinbarn August och Esther. Det är ganska krävande att spendera så lång tid med en 8- och 4-åring som båda vill leka med en hela tiden. :P Men det ska nog gå bra, de är ju så söta och snälla.

Aj

Jag somnade på mage på soffan och gjorde ett sånt där vackert sömnryck och slog armbågen rakt i kanten på bordet. Så hårt att jag fick världens sår och började blöda! Aj! :'(

10 Augusti 2010

Idag har jag bara slappat, har inte orkat lyfta ett finger nästan. Tog iaf en promenad till Hemköp och köpte lite kattmat och sen en sväng förbi Hemmakväll. Det blev V som fick välja film så det blev Zombieland. Hoppas den är hyfsad iaf.

Ska nog ta mig upp från soffan och göra lite mat. Men då måste jag först väcka den lilla sötnosen som ligger och sover på mig just nu. Och grabben bredvid mig lär ju vakna också. Man har inte hjärta att röra på sig. :)

8 Augusti 2010

Nu har mina små troll varit här en dag och de är hur gulliga som helst. De tog inte länge för dom att börja busa och springa runt och de har redan hittat sina favoritställen. Att krypa in under badkaret är hur roligt som helst och att klättra i jordgubbsplantan och se paniken i V's ögon är ännu bättre. Lilla Wilja är även helt tagen av skjutdörrarna på garderoben och gör allt för att försöka få upp dom.

De är inte så mycket för att bli upplyfta en längre tid ännu då de bara vill springa runt och leka men man får hålla dom ett tag innan de ser en leksak på golvet. Men de är hur gosiga som helst annars, de kommer alltid och styker sig mot en och så fort de ska ligga still en stund eller sova så kommer de till oss och ska ligga i famnen och komma upp och gosa i ansiktet. De spinner också hela tiden och högt låter det. Kunde knappt sova inatt för de låter som flygplan! :P

Wolmar är en riktig liten spanare och älskar att lägga sig nära kanten på allt han ligger och kika ut med huvudet och tassarna över kanten. De sker dock ganska många missöden då han gillar att korva sig och snurra runt så han har rullat av kanterna en hel del gånger.

Wilja vill alltid gå och gosa i ansiktet och gillar att ligga på en och mysa. När hon vill ha uppmärksamhet gör hon världens gulligaste pipande ljud. Vatten är hon helt facinerad av och verkar inte alls rädd. Hon hoppade in i badkaret då jag duschade imorse och igår satt hon på diskbänken och stack in huvudet i vattenstrålen.

7 Augusti 2010

Snart kommer dom!

6 Augusti 2010

Exakt klockan 01:01 vaknade jag inatt av världens oljud. Skyarna verkligen öppnade sig på stört och det öste ner som aldrig förr. Det var så mycket och hårt regn att alla billarm sattes igång. Sen kom en hejdundrandes åsksmäll så att hela huset skakade. Helt sjukt! Jag har aldrig hört något så högt förut!

Sista dagen på jobbet idag och det blev bara halvdag för mig. Superskönt! Har hunnit med att städa lite hemma då mina små sötnosar kommer imorgon. Måste ju vara rent och fint då. ;) Jag har även passat på att baka en kaka som vi fikade på jobbet förra veckan. Det är som en kladdkaka med ett lager av kokosröra på. Faktiskt riktigt gott trots att jag inte gillar kokos.


Grattis till nöT som fyller år idag också. :)

3 Augusti 2010

Bjuder på en bild från sovrummet som nu äntligen ser ut som ett sovrum också. Fick tillslut upp min tavellist och min fina ordtavla. Det håller på att fixas i köket också där två tavellister ska upp med en massa smått och gott. Bilder på det kommer senare då jag varit på Ikea och fixat en ny tavellist, den ena gick nämligen sönder.

Avslutar med lite onödig fakta, idag har jag bott här i exakt ett år. Tiden går snabbt.

Nu kommer dom!

Vår lilla Wilja och Wolmar kommer på lördag! Så jag har längtat och nu är de snart här.

2 Augusti 2010

Jopp då har jag just skickat iväg ett mail till min KC att jag måste säga upp mig från mitt sommarjobb från och med fredag denna vecka. Alltså en vecka tidigare än tänkt. Anledningen är att jag har hamnat efter som bara den med matten och jag måste verkligen få den kursen klar i tid. Det ser ju lite bättre ut att ha tagit hälften av de hp jag skulle ha tagit än bara en fjärdedel. Jag bara måste få studielån till hösten!

Det är mycket som trillar ner genom brevlådan den här veckan. Idag så kom min nya kalender från personligalmanacka.se. Imorrn kikar nog Flickan från Ovan in från cdon. Och inte riktigt genom brevlådan men genom dörren kommer nog våra små katter den här veckan. Alla papper är nu klara och vi väntar nu bara på att jourhemmet där katterna bor ska kontakta oss och bestämma en tid då de kan lämna dom. Jag längtar så! :)
RSS 2.0