30 Oktober 2011

Har varit riktigt effektiv idag. Åkte in en sväng till stan för att hämta ut medicin till min lille kisse som fått urinvägsinfektion och även köpt en massa blötmat till lillen då det ska vara bra att äta det vid en sådan infektion. Sedan har jag även hunnit med att plocka undan och städa och skura i både hall och vardagsrum. Så nu är jag faktiskt välförtjänt av lite söndagsmys! :)


V är inte hemma så jag tänkte lägga mig och se en av de senaste animerade filmerna, Rango. Har inte tyckt att den verkar så bra men i brist på annat ska jag ge den en chans. Ha en fin söndagkväll!

28 Oktober 2011

Nu är det snart helg igen. Den här veckan har gått galet fort! Ska snart bege mig in mot skolan för min första och enda föreläsning idag. Innan dess blir det ett litet stopp på Hemköp så jag äntligen kan hämta ut min bok som jag inte hunnit göra på ett par dagar nu.

Kan inte säga att resten av dagen ser speciellt spännande ut heller. V ska hämta mig efter skolan och då är det dags för däckbyte och lite införskaffning av mat till vårt tomma kylskåp. Efter det vet jag inte vart dagen/kvällen tar mig.

Nu ska jag hoppa in i lite mer presentabla kläder och knata iväg till vagnen. Ha en superfin fredag! ♥

The 60's

Varför är jag antingen klar flera år innan eller får stressa ihjäl mig?! Det slår aldrig fel! :P

Nu är jag i alla fall redo för fest ikväll i min egna tolkning av 60-talet. :)

Inte varje dag det dyker upp en bild på mig. Till äran så gjorde jag min allra snyggaste modell pose. :P

21 Oktober 2011

Så härligt det var att kunna sova imorse utan att känna sig stressad över något. Det är så skönt att tentan är över, och det ska bli kul att få börja med nya kurser till veckan. Men innan det en hel helg utan någon skola som helst! :)

Idag ska jag bara ligga på soffan hela förmiddagen och inte lyfta ett finger. Sen ikväll är det sittning som gäller. Ska bli hur kul som helst! :) Som vanligt har sittningen ett tema och här är en liten sneakpeak på de grejer jag köpte igår till min outfit.

Så här kan man ju också sova

19 Oktober 2011

Effektiviteten sprudlar här hemma! Klockan är bara halv elva och jag har redan hunnit repetera igenom allting inför tentan en gång. Jag är fortfarande osäker på en hel del grejer men när jag väl sitter där imorrn hoppas jag att jag kommer ihåg det lite bättre. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta en liten promenad till Ica för att köpa lite frukt till imorrn. Sedan väntar nästa punkt på dagens schema som är att göra de gamla tentorna och se vad jag faktiskt kommer ihåg. Wish me luck!

Tentaplugg

Här pågår tentaplugget för fullt! Satt i skolan från 9-13 med några från klassen och gick igenom det mesta och sedan har jag suttit från 14-17:30 här hemma. Nu har jag dock fastnat i en paus som blev betydligt längre än tänkt. Ska försöka komma igång igen så jag i alla fall får 2 timmar till ikväll. Och imorgon blir det repetition av allt. SUCK! Kan det bara inte bli torsdag nu!?! Jag orkar verkligen inte plugga nå mer nu så jag vill bara få det överstökat!

Tiden går snabbt

I skrivande stund sitter jag i skolan och tragglar mig igenom gamla tentafrågor. Usch vilken ångest jag har över denna tenta! Men nog om det nu. :)

Tänk att mina småflickor har vuxit upp så snabbt. Vi har haft dem hos oss i över 3 månader och snart är det dags för dem att flytta till riktiga familjer, närmare bestämt i början av november. På ett sätt kommer det bli så himla skönt men jag kommer fälla några tårar när de väl flyttar.

Mina underbara små tjejer Nova, Smilla och Iza som jag alltid kommer att minnas med glädje. ♥

Nytt i fönstret

Det är aldrig så roligt att städa och greja hemma som det är när man måste tentaplugga. Och självklart föll jag i den fällan ikväll. :P

Nu tog jag äntligen tag i det hela efter cirka en månad utan gardiner och fixade upp ett par nya i fönstret. :) Lite mörkare och höstigare och framförallt färggrannare. :)

Synd bara att vi har så stökigt hemma, det kommer göra det så mycket lättare för mig att falla dit i städandet igen då flera dagars pluggande står framför mig haha.

Jag ber er ignorera den supersnygga kattsängen och våra riktigt skitiga fönster ;)

Middag och bio

Det har ju som sagt varit dåligt med uppdateringar här på senaste tid. Det har inte hänt så mycket mer utöver skola de senaste dagarna så har inte riktigt haft något att skriva om.

Idag har pluggandet inte alls gått bra. Har inte ens öppnat mina böcker! Har ett par sidor kvar att sammanfatta men funderar på att ta det imorgon och istället lägga mig och läsa igenom det jag sammanfattat tidigare under veckan. Har ungefär två timmar på mig att få något gjort.

För senare ikväll så blir det först middag med finaste tjejerna och sedan avslutas kvällen med bio. ♥ Ska bli himla mysigt och trevligt!

10 Oktober 2011

Har suttit och pluggat hela dagen. Segt går det också! Känns som att jag inte kommer någon vart! Och så har snillet till föreläsare inte lagt upp alla presentationer på internet som han lovat och jag vill ju använda dem som riktlinjer då jag läser i boken. Suck!

Nu ska jag i alla fall ta en välbehövlig paus och göra lite middag. Fisk med potatis blir det idag. Mumma! :)

9 Oktober 2011

Jag har varit effektiviteten själv idag. Har läst igenom två kapitel i beteendevetenskapen och nästan sammanfattat båda två, bara ett par sidor kvar nu. Har hunnit tvätta fem maskiner med både kläder, handdukar och sängkläder. Skönt att äntligen få lite saker rent, det började tryta i garderoberna.

Nu ska jag försöka fortsätta med pluggandet i ett par timmar innan det är dags för lite nöje. Ikväll har jag och V äntligen lite tid över att göra någonting tillsammans så det blir först middag på Max och sedan bio. :)

Plugg

Idag måste jag verkligen plugga plugga plugga! Har legat på sängen och läst lite nu på morgonen med Wilja som sällskap. Har hittils bara tagit mig igenom 50 av över 300 sidor, och då har jag bara läst. Det viktigaste ska skrivas ner så att jag kan nöta på det senare i veckan.

Nu ska jag i alla fall ta en liten paus och gå ner till Ica för att köpa mini-köttbullar. Jag blev jättesugen på det så jag bara måste ha det till lunch! Lite luft skadar inte heller så här i pluggandet.


Dags för fredagsmys

Vad segt det går med pluggandet. Motivationen är verkligen inte på topp! Jag har ändå lyckats läsa igenom första kapitlet och ska anteckna ner lite som var viktigt att komma ihåg under kvällen. Sen ska jag faktiskt ta fredagsmys! :)

En pizza är påväg in i ugnen och lite senare hoppas jag på att gräva fram en bra film som kan avnjutas med godisskålen i handen. :)

Lite nytt

Första dagen på långhelgen, är ledig från skola och jobb både idag och på måndag. :) Har egentligen en hel del pluggande att ta ikapp men något annat måste jag ändå få göra efter ett par slitsamma dagar i skolan. Så det blev en sväng ut till Hemtex och Ica Maxi. Mina födelsedagspengar kan ju inte bara användas till tråkiga räkningar. :P Det blev några nya grejer till sovrummet och lite fredags snarr till kvällen. :)



Nu ska jag faktiskt sätta mig ner en sväng och försöka läsa ett kapitel i beteendevetenskapen. Lite skolarbete måste ändå göras idag. Tenta om två veckor så det gäller att inte ligga på latsidan! :)

5 Oktober 2011

Kom hem från skolan för en halvtimme sedan. Har suttit med vår projektrapport som ska vara inne imorgon. Lite less att halva gruppen bestämde sig för att sitta med en annan uppgift då vi redan bestämt att rapporten skulle skrivas klart idag, så nu blir det att sitta imorgon också. Men då tänker jag banne mig inte sitta länge än till halv sju!

Har precis hoppat ur duschen och nu blir det nog soffläge med lite gurkstavar och 90210 innan sängdags. :)

Paintball

Är nyss hemkommen från en heldag ute på Paintballfabriken med ett gäng AE:are. Grymt kul var det! Men det gjorde också galet ont ibland. Värst var då jag blev träffad rakt på ryggraden och på handen. Men i slutändan var det värt smärtan, sjukt kul! Kan tänkas göra om detta efter en tid då jag glömt bort hur ont det kan göra. ;P

Här är den fina röda bulan som nu pryder min hand. :P Handen ska ju egentligen vara lika platt som på den vänstra sidan, men nu ser den ut som ett mongo. :)


Nu väntar efterlängtat mys på soffan framför matchen. Hoppas på Luleå vinst. :)
RSS 2.0