20 December 2010

Blev bjuden på lunch på Waldorf av bror idag, riktigt trevligt och gott!
Tog sedan en sväng till Storheden för att se om mysdressen fanns kvar på HM men den var slut där med. Jag som jättegärna hade velat ha en till.

Köpte lite fina bokstäver som jag tänkt ha på en tavellist i hallen. Ville egentligen ha stora bokstäver men de kommer inte rymmas, så det fick bli små. Men de är lika fina ändå! :) Vill ha fler så jag ska nog shoppa lite till där då lönen kommer. ;)

Roadtrip

Idag blev det en roadtrip med mor och nöT till Finland, sedan Haparanda och Ikea. Det kliade i fingrarna att gå inne på Ikea och inte kunna shoppa något. :P Men jag hittade lite andra grejer som faktiskt kanske inte finns i Göteborg så då slog jag till :)


Två par skor fick följa med hem idag. Ett par från Finland och det andra från Skopunkten. Fick ena av mor och andra av mormor så det blev billigt och bra för mig. :)


Denna supersnygga fleecefilt hittade jag på Säästötex i Finland för endast 45 kronor.


På Iittala Outlet köpte jag två fina värmeljuslyktor och en skål för endast 230 kr. Ett riktigt fynd då bara skålen kostar 249 kr ordinarie pris.

Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten (återigen min kamera som suger) och att det kanske blir lite stora småsuddiga bilder i inläggen ett tag framöver. Jag har inte min egen dator och har därmed inte tillgång till någon bildredigering. Men det får duga. :)

12 December 2010

Senare idag bär det alltså av mot Luleå, roligt! :D

Igår blev det lite ändrade planer. Vi var på väg in till Jul på Liseberg med bilen vilket vi insåg var ett stort misstag då vi närmade oss. Inte nog med att det var en lördag med mycket folk så var det ju hockey också, vilket vi totalt hade glömt. Så det fanns ju inte en parkering att skymta på långa vägar. Så vi vände helt enkelt om och åkte hem.
Vi skippade julsittningen också då jag haft ont i huvudet i flera dagar nu och V gärna ville se hockeyn. Så istället blev det lite hämtmat och snarr framför Eclipse. :)

Nu måste jag fortsätta packa!

11 December 2010

Endast en dag kvar tills jag åker hem nu! Jag längtar så himla mycket! :D

Har precis ätit lunch och gjort mig iordning. Ska nämligen ta en liten sväng förbi Jul på Liseberg. Kanske inte det smartaste att åka dit en lördag för det lär ju vara smockat med folk. Men jag vill dit ändå. :) Senare ikväll blir det julbordssittning på GU/Chalmers.

Nya väska

Som rubriken säger så har jag skaffat mig en ny väska. Har känt att jag behöver en ny lite större handväska där jag kan packa ner lite grejer nu på vintern då jag inte kan stänga min jacka med alla sakerna i fickorna. Jag har blivit för rund om höfterna. :P

Det blev iaf denna väska. Hade haft mina ögon på en annan tidigare men jag blev riktigt besviken på den i verkligheten. Ursäkta den dåliga bildkvaliten men min kamera suger att ta bilder utan dagsljus.

Bio & snö

Kom hem från ett besök på bion för ett tag sedan. Det blev att se Paranormal Activity 2 då V fick bestämma. Den var väl typ exakt likadan som den första, inte överdrivet bra direkt. Men det dög ändå, det är mysigt att gå på bio.

Påväg hem så hade vi inte alls tur med någon vagn, vi missade antingen alla precis eller så gick de inte på år och dar. Så vi tog ett litet bussäventyr, så vi fick gå en liten bit från hållplatsen.


Det har snöat här hela kvällen så nu har vi ny och fräsch snö på backen. Inte gammal grå sörja som det alltid annars är.

En riktig fixardag

Idag har jag faktiskt kämpat mig ner i tvättstugan. Jag har skjutit upp det i evigheter men nu behöver jag ju tvätta innan jag åker på söndag. Plus att mina arbetskläder var riktigt smutsiga.

Det finns verkligen inget värre än att behöva gå ner i tvättstugan och tvätta. Men nu kan jag iaf göra det med stil. Har köpt en sån där snygg röd Ikea påse med stjärnor. :)



Har varit riktigt duktig och sysselsatt mig med att städa mellan tvättspringet. Har fixat undan disken och städat ur alla kökslådor. I hallen har det också plockats undan, blivit dammsuget och skurat. Ska snart plocka upp lite i vardagsrummet också. Det är lite stökigt på golvet där sen jag satt och slog in paket igår.

Nu kallar tvättstugan!

7 December 2010

Idag har det blivit en sväng på stan. Var riktigt länge sedan faktiskt. Började med att luncha på Jensens Böfhus, alltid lika gott! Lyxade även till det med en jättegod efterrätt, belgisk chokladkaka med mjukglass. :)

Blev inte så mycket shoppande för min del då jag inte har den största plånboken just nu. Men detta lilla hemliga paket fick iaf följa med mig hem. Vi får se vem det är till sen. ;)

Andra advent

Tog en ordentlig sovmorgon idag till halv elva. Det var faktiskt riktigt skönt efter en vecka på jobbet. Hade en del saker jag skulle ha gjort idag, bland annat shoppat kattsand+påsar till kattsoptunnan samt tvättat mina jobbkläder. Men inte långt efter att jag klev upp fick jag världens huvudvärk så jag har inte orkat lyfta ett finger idag. Fick ett pass inbokat imorrn så jag får helt enkelt jobba i smutsiga kläder. :P

Det hade snöat en hel del natten till idag också. Men här nere är det faktiskt ganska mysigt med snö. :) Man slipper regn och slask, och sen så är det ju inte minus 20 här nere så man kan faktiskt stå ut med den.



Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till Luleå. Gud vad tiden har gått snabbt!

Källsortering

Då jag inte haft tid eller ork att blogga under dagarna så tänkte jag prova lägga upp ett tidsinställt inlägg. Det kanske kan vara något då man inte hinner blogga.

Förra veckan köpte jag ett par källsorterings kärl på Ikea. Förut hade vi fula papperspåsar som stod bakom dörren fullt med kartonger och tidningar som ständigt ramlade omkull och man fick gå och plocka hela tiden. Men dessa är jag verkligen nöjd med. De är praktiska och ser dessutom väldigt bra ut. Jag är supernöjd!
Ska nog fixa några fina lappar så att man håller reda på vilken som är för kartong och tidningar. :)

RSS 2.0