29 Januari 2011

Nu har jag nyligen kommit hem från jobbet. Skulle egentligen ha jobbat 11:54-16:00 idag men imorse då jag klev upp plingade det till i telefonen och mitt pass blev förlängt till 20:30. Först kändes det otroligt jobbigt, men dagen har ändå gått riktigt snabbt och sjukt mycket folk var det idag också. Men jag ska inte klaga med 100% OB. :)

Nu ska jag lägga mig på soffan med mitt lördagsgodis och se om det finns något roligt på tv.

28 Januari 2011

Idag ska jag bara ta det lugnt, vill inte att en förkylning ska bryta ut då jag ska jobba imorrn. Ska även försöka börja anteckna lite på min första uppgift till skolan, än så länge har jag bara kikat i boken lite. Det är så svårt att komma igång då man inte pluggat på länge.

Nu ska jag göra mig lite att äta och sen lägga mig framför datorn och kika lite på 90210. Det är så nördigt men jag är verkligen fast, haha! :) Låg uppe till klockan två i natt och såg ikapp lite på tredje säsongen. :P

27 Januari 2011

Har inte orkat lyfta ett finger idag då jag varit ganska hängig. Har en liten klump långt bak i halsen som gör lite ont och så har jag haft världens huvudvärk. Tror jag börjar få migrän nästan, nuförtiden får jag så ont i huvudet ibland att jag börjar må jätteilla. Det är verkligen inge kul, speciellt då inga värktabletter fungerar mot min huvudvärk.

Det känns iaf lite bättre nu då jag sovit lite under kvällen. Nu ska jag bara lägga mig på soffan och försöka slappna av. Har gjort mig en kopp varm choklad och ska kika lite på tv3 play.


Älskar mina stjärnmuggar från Ikea. :) Synd att resten av serien knappt finns kvar någonstans, hade gärna velat ha fler saker.

25 Januari 2011

Då var jag klar i tvättstugan för den här gången. Usch vad jag tycker det är tråkigt att tvätta. Och jag har fortfarande kvar ett helt berg av sängkläder och en hel garderob att tvätta. Det får jag ta mig an senare i veckan.

Nu ska jag göra mig lite mer presentabel för omvärlden och ta en sväng ut till Sisjön. Ska kika lite på mobiler och se vad som finns på marknaden då jag så elegant hade sönder min mobil i helgen. Man kan allt vara klantig ibland!


Min lilla gose-gris hade det mysigt när jag såg på film igårkväll. :)

24 Januari 2011

Då var dagens alla måsten avklarade. Inte särskilt många dock men man ska mjukstarta såhär på en ny vecka. Ingen ide att stressa upp sig direkt. Imorrn blir det lite mer göra då jag ska göra det jag hatar absolut mest, dvs tvätta. Om man ändå bara hade en egen tvättmaskin, hade varit så mycket lättare då.

Nu har jag tagit mig in i sovrummet, tänt lite ljus och ska snart slå på en film, Pappa på burk blir det. Wolmar är här inne och gör sig redo för en mysstund. Tror ni inte att det första kissen gör är att lägga sig på min nya fina stjärnfleecefilt som jag sagt att katterna absolut inte får ligga på. Oh well den katten har mig lindat runt hans lillfinger, om han nu har något. :)

Grattis mamma

Oj oj vad jag sov riktigt länge idag! Klev upp för en halvtimme sen och gissa om mina små kissar var hungriga. De gillar inte när man tar sovmorgon, de klättrar på mig, biter mig i armen och slickar mig på ögonlocken. Men nu är jag iaf uppe och redo att ta mig an dagen. På schemat står lite städning, handla och börja läsa lite i projektboken.

Sen vill jag säga Grattis till min fina mor som fyller år idag! :D

Gamla bilder

Nu verkar allt fungera fint här på bloggen. Har fixat med en ny header och även lagt till lite kategorier.

Har äntligen scannat in bilderna jag lånade då jag var hemma sist. Som tur var så var det inte så många, det är så tråkigt att sitta och scanna bilder. Men dock så är de roligare när man väl har dom på datorn. :)

De allra flesta var bilder från 2-4 år sedan, men även några jättegamla bilder från en utflykt jag och farmor tog då jag var ca 6-7 år.



Har ju gått ner ca 4 kg sedan jag kom hem så nu är det bara X antal kg kvar att gå ner tills man se ut så här igen. Jag längtar verkligen tills jag kan börja använda min garderob igen, har så mycket kläder som bara väntar på mig där!


Bloggproblem

Jag vill bara be om ursäkt för att det kanske är lite rörigt på bloggen just nu.

Jag började ändra lite här igår då det var problem på blogg.se, så nu vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Men jag ska försöka lösa det under dagen så att bloggen blir läsbar och fin igen. :)

Ha en fin söndagförmiddag!

Gaaaaah

Satans j*vla r*vhål!!!!!!! Den här dagen suger fett hundra gånger om!!!!

22 Januari 2011

Ja då var det helg igen och jag har inte fått något jobb. Det börjar bli riktigt tråkigt att inte ha något att göra på dagarna. Men jag har ju börjat en ny kurs, Projekt som arbetsform, så nu till veckan har jag iaf lite att sysselsätta mig med.

Idag är det inte så mycket planerat. Ska ut en sväng till Sisjön och kika lite, senare på kvällen blir det att göra egen pizza och se hockey.

Jag har bara en hand att skriva med då en kisse ligger på den andra. Så jag ska nog avrunda för den här gången och ge Wolmar lite uppmärksamhet. :)

Lördagsmys

Har varit en händelselös dag idag. Orkade inte städa något, ska göra det imorrn istället då jag ändå ska tvätta.

Skjutsade nyss V till skolan. De hade tenta idag så nu ska de fira och jag njuter av att få lägenheten för mig själv. Har tänt en massa ljus och ska lägga mig på soffan och se någon tjejig film samtidigt som jag får äta mitt efterlängtade lördagsgodis. :)

14 Januari 2011

Har jobbat idag. Fick stå i självscanningen och det var lite segt då det var så lite folk. Tiden går så långsamt då man inte har något att göra. Men jag fick iaf sluta klockan fyra idag och det var skönt.

Postade iväg min beställning av julklapp från Ikea idag. Det blev ett motionsset med en träningsboll, yoga-matta, tränings-dvd, gångstavar och en cd med avslappningsmusik. Jag valde mellan det och TP men det kändes liksom nyttigare med ett motionsset då jag försöker gå ner i vikt nu.
Jag hoppas jag får det till veckan! :)

Nu ska det bli lite fredagsmys på soffan. I helgen är det röja och tvätt som gäller. Ha en fin fredagkväll! :)

11 Januari 2011

Känns som att den här dagen varit hur lång som helst fast den ännu bara är halv tre. Jag klev upp redan klockan 7 imorse och var i farten.

Har hunnit fixa till en hel del i sovrummet. Det fungerar oftast som ett förråd för oss men nu har jag burit ut allt skit och lite har åkt upp på vinden. Man får hoppas att vi har snälla grannar som inte snor något. :)
Byrån är färdigbyggd och superfin! Känns bara lite ovant att den är så stor jämfört med den förra. En lång tavellist har också åkt upp på väggen ovanför och nu återstår bara att fixa till alla saker på den. Ska visa lite bilder senare då allt är på plats.

Nu är det dags för en liten mysstund på soffan med katterna och en film. :)

10 Januari 2011

Åter igen en jobbfri dag för mig. Det börjar bli lite långtråkigt nu, men jag fick nyligen ett sms och ska få jobba på torsdag. :)

Idag ska jag passa på att städa lite grann, det blir alltid så himla stökigt då man bor med en pojke. :P Sen ska jag bygga klart de två sista lådorna till min nya byrå. Det var så mycket hammrande med lådorna så det kändes inte schysst att fortsätta bygga ihop dom efter klockan 22 igår.

Nu ska jag ta mig utåt och hämta min låda på bussgods. :)

5 Januari 2011

Ja det var ett tag sedan något hände här på bloggen.
Nu är jag som sagt tillbaka hemma i Göteborg. På ett sätt var det tråkigt att behöva åka från Luleå så snabbt, men på ett annat sätt så är det skönt att komma tillbaka till vardagen. Önskar bara att jag får några jobbpass inbokade snart också! Har suttit hemma i tre dagar nu och det börjar gå mig på nerverna.

Jag har äntligen lyckats övertala V att ha vitt i sovrummet. Och han är nästan helt på att tapetsera om där också. :) Men det blir ett steg i taget.

Det första var iaf att vi köpt två stycken sängbord, det har behövts ganska länge. Det blev bord från Ikeas Hemnes serie.

Och därför kommer även byrån att bli från den serien då jag måste byta bort min svartbruna malmbyrå (så om någon i Göteborg läser denna blogg och är sugen på en byrå är det bara att skriva en kommentar). Vill så gärna ha den stora Hemnes byrån men då den inte ryms i sovrummet så får det bli den lilla. :)

RSS 2.0