Nu ska det medicineras

Gick på drop-in tiden på vårdcentralen tidigare i förmiddags. Brukar aldrig gå dit då jag är sjuk utan väntar alltid ut det men den här hostan tar kol på mig! Jag har inte sovit ordentligt sen natten mot fredag och jag har knappt ätit på två dagar då jag hostar tills jag spyr så jag kände att lite starkare hostmedicin var välkommen.
Det tog sin lilla tid på vårdis och jag fick springa mellan olika rum och ta prover och grejer. Och det visar sig att jag inte bara har världens sjukaste hosta utan även halsfluss. Se där ja! Jag har knappt märkt av att jag har ont i halsen för hostan är och stör hela tiden. Så nu blir det en penicillinkur på 10 dagar och dricka lite lullig hostmedicin om kvällarna. Penicillinet känns aningen jobbigt för de kunde ju verkligen inte ha tillverkat större tabletter. Jag satte dom i halsen fast jag delat dom på mitten! Men hostmedicinen ikväll ser jag fram emot, hoppas verkligen den hjälper för jag orkar inte hosta längre. Vill verkligen kunna sova utan att behöva ligga i tre timmar och hosta ihjäl mig. Fy vad jag klagar! Men det får man då man är sjuk! :P

Hosta

Jag håller på att dö! Jag hostar så mycket att det känns som om alla min organ ska kräkas upp! Fyyyyy

Nollning

Gud vad trött man är om dagarna nu och än så länge har bara halva nollningen gått! Men roligt är det!
Igår var det nollkamp ute på Lindholmen och idag fick vi lära oss att dansa linedance vilket var hur skoj som helst haha. Imorrn är det bara att ladda för FörfestU tillsammans med A och V sektionen samt FestU i kårhuset på kvällen. Första riktigt stora festen med 7 barer och 8 dansgolv, det gäller att inte tappa bort varandra där inne. :P

Nä nu blir det nog sängen för mig. Förstår inte hur jag lyckats hålla mig vaken så här länge. :P Natti natti!

20 Augusti 2011

Ikväll stod veckans andra sittning på schemat. Temat denna gång var US & AE och kvällen till ära så blev mina naglar målade därefter. Var väldigt pepp inför sittningen men den var inte alls lika rolig som i torsdags och sedan lurade de iväg oss till Gasquen 1 timme och 15 minuter innan de ens öppnade. Så det blev ingen utgång för min del ikväll, orkade inte alls stå där och vänta så länge. Tar en tidig kväll och myser hemma och hoppas på en superrolig dag imorgon istället. Då är det dags att få ett nolluppdrag, spännande!

Dokumenterade mina naglar i väntan på vagnen hem. De ser dock väldigt mycket ut som franska flaggan men man får titta lite på dem från sidan istället. ;)

19 Augusti 2011

Dåligt med uppdateringar de senaste dagarna. Men ska jag vara ärlig så har jag inte alls suttit vid datorn något. Det är fullt upp med nollningen och att lära känna alla nya klasskamrater. Jag kan då säga att jag verkligen är taggad för denna utbildning! Det känns som att det verkligen kan bli superbra och hur roligt som helst! :)

Bästa sektionen tågar in på Chalmers. :)

Bild lånad från www.cffc.se

16 Augusti 2011

Då var jag nyduschad och sminkad. Ska strax hoppa in i lite kläder och sedan försöka äta något. På 30 minuter vandrar jag iväg till vagnen och åker mot mitt upprop. Vi hörs kanske senare idag! Ha en finfin tisdag! :)

Mat & bakstuga

Jag kan då säga att jag är glad att jag är ledig idag! Det hade varit smått omöjligt och tagit en evighet att ta sig ut till jobbet. Hoppas bara att det inte blir något problem att ta mig till mitt upprop i stan imorgon.

Igår kväll hade vi i alla fall lite mat och bakstuga i köket. Vi lagade Porterstek som jag aldrig ätit förut. Det ser ju sjukt grått och tråkigt ut, speciellt då vi inte hade några grönsaker till. Men det var faktiskt helt okej. Köttet var riktigt gott men såsen var dock lite jobbig i smaken. :P



Till efterrätt pysslade vi sedan ihop lite chokladsufflé med vaniljglass. Det har vi faktiskt gjort en gång innan men vi provade ett nytt recept den här gången. Är inte så mycket för sufflé dock, hade velat att det var mer kompakt och degigare istället för så mycket fluff. Jag börjar må illa av för mycket fluff. :P



Det är ändå sjukt roligt att laga en massa rolig mat efter något spännande recept man aldrig provat. Vill laga mer olika rätter men vet verkligen inte vad för något. Får nog ta och googla efter något som verkar ätbart och roligt. :)

14 Augusti 2011

Snart åker jag iväg på på sista arbetsdagen för nästan 2 veckor. Och jag jobbar bara till 15:15, hur härligt som helst! Men jag kommer inte att vara ledig för det. På tisdag börjar ju skolan och det kommer jag nog ha fullt upp med varje dag. Men jag ser faktiskt fram emot det och hoppas att det är en trevlig klass jag kommer gå med.
Nu måste jag faktiskt rusa, arbetskläderna ska på och lunchlådan ska packas ner innan jag måste åka om 5 minuter. Ha en trevlig söndag!

Ny shoppat

Gud vad härligt det var att gå på stan tidigt! Jag blev klar med bok köpet lite tidigare så jag kände mig lite fånig när jag stod utanför affärerna som en pensionär och väntade på att de skulle öppna. Men det var grymt härligt att kunna gå mellan affärer utan att krocka med folk hej vilt som bara stannar mitt i allt eller bestämmer sig för att ha en träff på 10 personer mitt i gångbanan. Och att slippa köa till provhytten var inte helt fel. Haha jag låter verkligen som en gammal tant som klagar på att det finns folk. :P

Det blev i alla fall lite shoppat. En del basplagg som leggings, bh och en svart enkel kjol men det är inte särskilt kul att visa upp. Men dessa två fick även följa med hem. Koftan är jag helt förälskad i och vill ha i fler färger! Endast 199 kr på Gina Tricot.


12 Augusti 2011

Just nu håller jag på att göra mig iordning för en liten sväng på stan. Det blir att åka in till öppning då jag först ska möta upp en kille klockan 10 och köpa en kursbok. Men det känns skönt att vara uppe i tid och vara inne i stan tidigt, då är det förhoppningsvis inte allt för mycket folk så man kan gå i lugn och ro. Jag måste köpa lite basgrejer samt att jag hoppas på att hitta någonting nytt till garderoben.
Nä nu svansar Wolmar runt mig som en tok här så det är bäst att jag skyndar och ger kissorna mat innan jag måste springa.

11 Augusti 2011

Vill någon jobba åt mig idag? Jag är inte alls taggad, speciellt inte att jobba till stängning. Dåligt väder idag igen så det kommer nog vara mycket folk och skrikigt och bullrigt hela dagen. Fy jag kan redan nu känna hur mosig min hjärna kommer vara senare idag!
Börjar först klockan 12 men jag ska åka redan klockan 11 för att hinna in på Sportlife därute och hämta ut mitt träningskort jag får via jobbet. Kommer få träna två dagar i veckan på alla Sportlifes anläggningar här i stan. Och inte helt fel att gymmet nedför gatan blir Sportlife från och med 1 september, då har jag liksom ingen ursäkt att inte gå och träna. :)

Eftermiddagsfilm

Skumt väder här idag! Det har nyligen åskat som bara den och nu öser regnet ner fast halva himlen är klarblå. Så nu är det faktiskt perfekt att lägga sig på soffan under en filt med lite gott och mysa till en liten eftermiddagsfilm.

Letar böcker

Tvätten är klar och hänger på tork, toaletten är nästan skinande ren och nu sitter jag och letar efter böcker till mina kurser i höst. Känner mig så duktig idag! Har hittat några som sålde böckerna på blocket och på någon annan sida. Begagnade och lite billigare än ett nytt exemplar så jag har just skickat iväg mail till dem allihopa och hoppas på svar. Inte helt fel om man kan spara några hundralappar. :)

Nu ska jag ta mig in i köket och plocka ihop en diskmaskin och sedan börja förbereda för dagens middag. Då jag jobbat hela helgen och kommer jobba nu till helgen så blir det tisdagsmys ikväll! :) På schemat står hemmagjord pizza och mys framför en film.

Ledig dag

Ja vad ska jag hitta på idag då? Hade velat lägga mig ute i gräset och läsa men det är alldeles för grått och tråkigt ute. Så det är nog lika bra att ägna denna dag till hus och hem. Ska ändå tvätta klockan 16 så då kan jag lika gärna städa lite innan. Sådant hinns ju ändå inte med då jag jobbar. Men först ska jag nog ta en tur till Ica Maxi eller Coop, kylskåpet behöver fyllas på med lite frulle och lunchlådor till kommande arbetsdagar.

God kväll

God kväll mina vänner! En liten nattbloggning från min sida. Fastnade vid datorn för att kolla upp en massa viktiga saker och ärenden som jag inte hunnit ta hand om då jag jobbat. Tänkte äntligen fixa iväg en liten ansökan till csn men självklart så har jag glömt bort lösenordet till min e-legitimation så nu måste jag posta skiten. Så typiskt mig att jag alltid tror att jag ska komma ihåg då jag måste göra något konstigt lösenord som ska innehålla båda bokstäver, siffror och tecken. Jag måste lära mig att skriva upp på ett säkert ställe! Upptäckte också imorse att Agria skickat en påminnelse till mig via sms. V skulle ansvara att betala in dom innan månaden vilken han också sa att han gjort, men den rackarn har bara betalat en av två! :P Så jag har försökt logga in på Agria för att ta reda på vilken som behövdes betalas in nu och självklart hade jag glömt lösenordet där också. Haha men det listade jag ut tillslut. Ska nog äntligen ta tummen ur nu och skaffa mig betaltjänsten på internetbanken, det har jag alltid glömt av att göra. Det känns mycket tryggare att ha hand om sina egna räkningar själv. :P

Nä nu ska jag nog hoppa ner i sängen med mina små skruttor tror jag. Det är ju min lediga dag imorgon och jag vill inte sova bort hela förmiddagen. God natt! :)

8 Augusti 2011

Sista krafttaget idag innan jag äntligen har en ledig dag imorgon. Är inte alls motiverad att jobba, speciellt inte till 20:30 men det är bara att bita i det sura äpplet och gå till jobbet ändå. Hoppas på fint väder imorgon så att jag kan sätta mig ute en stund och njuta av lite sol men jag tvivlar på att det händer. Istället får man väl ta sig an den stökiga lägenheten då karlar inte alls klarar av att städa och plocka undan då de är hemma. De verkar som att de alltid behöver någon som säger att nu måste diskmaskinen plockas upp och det måste dammsugas och jag orkar inte vara någon liten mamma som ska klaga på att det ska städas. Nån gång måste de väl ändå inse att man kanske måste plocka undan. :P

Nä nu ska jag inte dröja kvar vid datorn längre. Måste kika om det finns någon frukost jag kan få i mig innan det är dags att åka. Hoppas ni alla får en trevlig måndag! :)

Tatuering?

Jag har länge funderat och grubblat på att skaffa en tatuering. Och jag tror jag har bestämt mig för att jag verkligen vill göra en nu. Har också kommit fram till vilket motiv jag vill ha så allt som är kvar nu är bara att våga ta det där sista steget.


Testade hur det skulle kunna se ut tidigare ikväll och med lite finare siffror och kanske lite mindre blir det nog riktigt fint.

6 Augusti 2011

Grattis finaste syster som fyller år idag! ♥ Hoppas du sparat mitt paket till idag. ;)



Nu blir det att ta på sig arbetskläderna och ta sig neråt mot bilen. Jobbar 11:54-17:00 vilket känns som en dröm! Har ju hela kvällen kvar sedan och det är inte varje dag man har det. :)

Easy Tone

De senaste dagarna har jag jobbat i mina Easy Tone. Och de måste nog ge resultat! För nu har jag faktiskt träningsvärk i vaderna och lägre baksidan av lår och det kan inte komma från annat än skorna, har inte alls varit och tränat. Så det kan nog vara nyttigt att ha dem på sig då man jobbar och står eller går runt lite smått hela dagarna. :)

Min ena kärlek

Just i denna stund sitter jag mest troligt på jobbet och äter lunch och suckar över alla timmar som är kvar innan jag får åka hem. Men nu ska vi inte vara negativa!

Jag kommer nog vara alldeles för seg för att blogga ikväll så det får bli tidsinställt idag. Har egentligen inte så mycket att säga så jag tänkte bjuda på lite bilder istället. Motivet är min kisse med många namn, nu på senaste tid går han efter namnet Kärleken. ♥



3 Augusti 2011

Då var min lediga dag snart över. Nu väntar 5 dagars segt arbete till halv nio nästan varje kväll. Oh well what to do! Det är sjukt att så fort man får en ledig dag och bara vill ta det lugnt och sitta ner och vila sina fötter från arbetet så har man tusen grejer som ska göras ändå!
Idag blev det först en snabb sväng på stan för att uträtta några ärenden, sedan hem och städa upp lite i köket för att sedan kämpa som bara den med att få in småttingarna i en bur och ta dem med till veterinär där de skulle chipmärkas och vaccineras, vilket påminner mig att våra egna kottar också ska vaccineras nu igen. Sedan bar det av hemåt för att både laga middag och lite matlådor inför kommande dagar och sedan städa upp all den röran. Klockan nio kunde jag äntligen parkera mig på soffan och njuta framför en film. :)
Nu är den stora frågan och jag ska lägga mig på sängen och läsa lite eller se ett avsnitt av någon serie?! Jag får fundera en liten stund på det. :)

2 Augusti 2011

Här har det inte hänt mycket på länge. :P Det har blivit en liten bloggpaus nu under sommaren, har helt enkelt inte tagit mig till att blogga. Men jag ska göra mitt bästa att komma igång igen. :)

Hinner inte skriva så mycket just nu för jobb väntar snart och jag har lite grejer att fixa innan. Slutar 14:45 idag vilket är hur härligt som helst mot det vanliga 20:30 jag nästan alltid annars slutar. Vi höres senare!
RSS 2.0