Äntligen lite härligt byggväder! Det har v...

mms_img414956939 (MMS)

Äntligen lite härligt byggväder! Det har verkligen inte gjort annat än regna under veckan. Hoppas det håller i sig till på måndag! :-) Nu är det bygga bygga och bygga som gäller. Ha en superhärlig lördag! :-D

Spontan konsert!

mms_img195601291 (MMS)

Spontan konsert!

Grattis på födelsedagen V! Födelsedagstårt...

mms_img421680955 (MMS)

Grattis på födelsedagen V! Födelsedagstårta har ätits och presenter har öppnats. :-) Nu väntar duschen och sedan städdag på gården. Ha en trevlig söndag!

Som hittat! Kinderägg på lösvikt, me like!

mms_img159143122 (MMS)

Som hittat! Kinderägg på lösvikt, me like!

Lat som jag är har jag inte orkat gå och f...

mms_img100490951 (MMS)

Lat som jag är har jag inte orkat gå och fixa mitt passerkort som inte fungerar eller har fungerat på hela året. Så nu sitter jag här utanför ritsalen och väntar på att A ska komma. Idag står nämligen flerbostadshus på schemat. :-)

Nytt i garderoben

Trots flytt och montering av möbler i Uppsala så hann jag ändå med lite shopping. En somrig och härligt mönstrad klänning och en superfin tunika. Båda från H&M för ynka 149 kr styck! :)Har just varit och ätit kinamat. Mycket go...

mms_img-20624505 (MMS)

Har just varit och ätit kinamat. Mycket gott! Nu sitter jag i brors gamla lägenhet och tittar på när de plockar ihop de allra sista grejerna. Beundrar mina nya skor som inhandlades idag. Ville ha mörkblå men de var tyvärr slut så det fick bli ett par vita istället då priset var så bra. :-)

RSS 2.0