29 September 2010

Jag behöver verkligen en datorväska! Jag har ju ingenstans att förvara datorn säkert här hemma då jag inte använder den. Kan bara ha den på vardagsrumsbordet, köksbordet eller liknande och katterna far och skuttar och hoppar på den.

Den här väskan vill jag ha. Supersnygg och har dessutom bra fack inuti! Gillar också när de ser ut som en vanlig väska så det inte är så tydligt att man går med en dator. Synd bara att en ordentlig datorväska ska kosta så mycket. 699 kr går den här loss på, men jag vill så gärna ha den! :)

Systrar

Var på stan idag och shoppade lite scrapbooking material. Har hittat två nya butiker som har en hel del grejer, den ena har bra och billiga blommor och den andra mycket papper. Så nu slipper jag beställa från internet hela tiden. :)

Kvällens kreation kallas 'Systrar' och det är just jag och min kära syster på bilderna. :)

Filmtajm

Kan inte direkt säga att det är skönt med helg. Har inte haft någon skola eller nåt annat att göra nu i veckan ändå så jag är ganska less på att bara sitta hemma och vara ledig. Kan jag bara inte få ett jobb snart!

Blev att hyra lite film idag, har varit sugen på det länge.

Dessa tre fick följa med hem den här gången. Har varit sugen på att se allihopa. Tidigare ikväll (igår om vi ska vara petiga) så blev det Prince of Persia. Jag måste faktiskt säga att den var ganska bra, jag trodde den skulle vara skittöntig. Inte helt fel med en vältränad Gyllenhaal heller, men synd bara att han inte är en pudding annars. :P

24 September 2010

Jag har verkligen varit på pysselhumör de senaste dagarna. Här är en ny kreation jag slängde ihop idag. Jag har alltid varit så försiktig förut när jag scrappat men nu bestämde jag mig för att inte tänka så mycket och bara slänga på en massa blommor och bling. Lite ovanligt från vad jag brukar göra men kul. :)

Purrfect

Bjuder på den första sidan till ett nytt Scrapbooking album jag ska sätta ihop i temat familj. Dessa små troll tillhör ju min alldeles egna lilla familj så självklart ska de ha en plats i albumet. Här är de från 2 veckor till 10 veckor gamla. Jag smälter varje gång jag ser dessa bilder, så underbart söta och små. Purrfect helt enkelt!

Body Scrub

Jag har äntligen kommit fram till hur jag ska göra med skolan just nu. Jag ska ge den ena matte kursen jag redan börjat ett försök, och sedan ska jag hoppa båda de andra kurserna och göra engelskan istället. Och samtidigt ska jag självklart söka jobb, har redan fem ansökningar inne som jag hoppas få napp på. Känns skönt att äntligen ha bestämt sig!

Måste tipsa om en body scrub som jag provade igår, ACO Sence&Care Soft Skin Body Scrub. Den har verkligen små korn i så man känner verkligen hur det skrubbar och tar bort en massa gammal hud och smuts. Jag provade använda den i ansiktet och jag blev len som en bebis stjärt. Helt underbart!

Hands Up

Inte många knop gjorda idag. Var naturligtvis och röstade på eftermiddagen och har suttit och kikat på valvakan under kvällen. Ska inte ge mig in på politik men det kunde ju ha gått bättre. Oh well...

Funderar på om jag ska lägga mig på soffan och se ett avsnitt Beverly Hills som jag nördigt fått för mig att se. Eller om jag ska gå och sussa lika skönt som dessa små korvar. Svårt val!

Wolmars alldeles egna supersköna sovstil. Måste vara skönt för han sover nästan alltid sådär. Wilja har inte riktigt utvecklat den helt ännu.

18 September 2010

Grymt skönt med Luleå seger idag! Synd att man bara fick följa matchen på tv dock. Men det gick bra det med, katterna blev lite rädda dock av allt ståhej och skrik så de gick och gömde sig tillsammans i sin bur. Stackarna! :)

Har haft lite svårt den senaste tiden att komma på vad jag ska göra av mitt liv och min snaraste framtid. Hade mamma på mig tidigare imorse om mina val osv. Jag vet att alla bara vill mitt bästa men det är ändå jobbigt för jag sitter verkligen i skiten just nu! Skulle vilja att någon skickade ett jobb hem till mig på posten så att jag skulle kunna få lite pengar, men det är ingen som erbjudit sig. Har dock sökt ett par jobb nu i veckan som jag hoppas på. Alla är bara extra eller deltid men det spelar ingen roll för mig, då har jag ändå lite tid för skola på sidan om då jag ändå behöver ta en massa poäng.
Matten som jag börjat nu är så sjukt svår för mig. Jag är ju ganska ringrostig när det gäller räknandet och att sen hoppa in på det här som inte alls liknar matte enligt mig är bara dömt att misslyckas. Jag vill sluta och bara läsa engelskan på distans, men å andra sidan så kan jag inte bara sluta. Matten är min enda chans att få bidrag om jag inte får ett jobb. Så vad ska man göra? Få pengar till hyran och samla på mig mer poäng jag inte klarar av att ta? Eller hoppa av matten och vara helt pank? Livet kan allt suga ibland! Om någon har en lösning på mitt problem så får ni mer än gärna ge den till mig.

Oh well... inge mer om det nu såhär en lördag kväll. Vi ska inte vara allt för deppiga! Imorrn är det valdag iaf. Har inte bestämt mig till hundra procent vad jag ska rösta på. Det ska jag bestämma imorrn på morgonen innan jag går till vallokalen. Det ska bli spännande iaf! Och skönt att det är över snart, jag hatar politik!

Har bestämt min resa nu för alla som är intresserade.
Om den bara går igenom med City Airline så kommer jag hem till Luleå den 12 december med en liten katt, och åker tillbaka till Göteborg den 2 januari. 3 veckor hemma, ska bli skönt ändå!

15 September 2010

Idag har jag varit ledig. Riktigt skönt! Klev upp halv 10 och la mig på soffan och såg lite Beverly Hills. Sen tog jag mig an att städa lite i köket och gjorde palt. Som en riktig husfru blev jag klar precis till när V kom hem från skolan vid lunch. Gott var det iaf. :)

Pratade med mor tidigare idag och hon sa att det var okej att jag kanske tar med mig en katt hem till jul. Så jag har kanske med mig en luden liten boll upp om jag hittar något flyg jag kan ta kissen på. ;) Och för alla er som är intresserade så kommer jag stanna lite längre än förra julen. Nu kommer jag vara i Luleå även över nyår. :)

Nu blir det lite tv. :)

Kexcoklad

Var på Liseberg idag i regnet och åkte barnkaruseller. Ganska roligt då jag äntligen kunde åkte något, men det är tusan krävande att hålla koll på en livlig femåring en hel dag.

Men gissa vad?! Jag vann KEXCHOKLAD! Haha ett försök en vinst. Så nu har jag mycket att mumsa på framöver. Hela 36 stycken kexchoklader. :)

Toy Story 3

Ikväll blir det Toy Story 3 med Emma. I 3D dessutom! Hoppas jag inte börjar må illa, ojoj vad har jag gett mig in på. :P

Nytt från Hemtex

Det blev lite shopping igår. Fick ju födelsedagspengar av mormor som skulle gå till ett par skor men jag kände att jag inte är i en sån sits att jag kan köpa de skorna jag verkligen vill ha för de är dyra som stryk. Så jag gjorde ett vuxet beslut och bestämde mig för att gå till Hemtex och köpa saker som jag verkligen behöver istället.

Jag har hittills bara haft underlakan från Ikea som varit alldeles för små för sängen och i så himla dålig kvalite att alla är noppriga som bara den. Inte alls skönt att sova på, känns som man har smulor i sängen hela tiden.
Så jag köpte ett riktigt fint underlakan som är så mjukt och skönt. Införskaffade även ett underbart skönt bäddsätt i satin, blev i en snygg mörk rosa färg. Vill köpa i vitt också. :) Ett bättre badlakan och handduk fick också följa med hem. Ikea i all ära men ibland behöver man lite lyxigare grejer. :)

ÅÅÅHHHH vad sugigt!!!!
Jag råkade kryssa rutan innan jag sparat så nu försvann hälften av det jag skrivit. Jag som gjort ett sånt fint upplägg om kvinnan som jobbade på Hemtex. Orkar inte dra allt igen men kan bara säga att hon förföljde mig genom hela butiken och försöka pracka på mig grejer. Aldrig ska man få shoppa ifred, haha! :P


Uppdaterar med en liten bild så det inte ska bli så tråkigt med en massa text. ;)

Nu ska jag inte rabbla nå mer, ingen kommer ju orka läsa allt. Så nu blir det lite tv för min del. :)

8 September 2010

Då var det min födelsedag idag. Tack alla för gratulationerna och de fina presenterna! :)



Hittills har jag bara varit hemma och slappat och städat lite. Alla andra jag känner är ju i skolan. Men snart ska jag åka och hämta V och sen ska vi nog hitta på något. Får se vad det blir, men tårta ska vi äta iaf! Det ska bli spännande och se om de förstod min förklaring på Opera tårta som den ska vara på riktigt. :P

Vi hörs kanske senare! :)

7 September 2010

7 september idag vilket betyder att det är min födelsedag imorrn, yippi! Hela 22 år gammal blir jag. Tiden går så fort men jag kan inte påstå att jag känner mig så gammal eller så ung.

Hämtade ut mitt paket som kommit ända hit ner från Luleå idag. Där i låg en massa Maynards, mumma! Ska äta de så långsamt som jag bara kan så de aldrig försvinner! Det fanns även en hel del spännande paket där som jag har lagt åt sidan och ska spara till imorrn på morgonen. Det är det enda rätta!

Har varit ensam hemma hela eftermiddagen/kvällen
då V fått för sig att börja på kvällskurs igen. Får se hur länge det håller den här gången. :P Men hursomhelst så är det skönt att få lite tid för sig själv. Har bara legat och slappat framför tvn och gosat med min lilla Wilja. Så underbart! :)


Mitt lilla busfrö Wilja. :)


Har pysslat ihop ett litet födelsadagskort som jag ska skicka till farmor då hon fyller år. Ska fixa ihop ett liknande åt mormor också. Det gäller att vara ett snällt barnbarn. ;)


Go-Gris


Kan man bli goare än såhär! Min lilla go-gris Wolmar!
Han har verkligen blivit min lilla pojke. Han ska alltid gosa och busa och trycker upp sin lilla mun mot min och ger mig så goa pussar hela tiden.
Det är du och jag Wolmis! :)

2 September 2010

Då var det redan september, gud vad tiden går fort!

Har hunnit med en vecka av skolan och det känns väl sådär. Jag sitter mest som ett frågetecken just nu. Men förhoppningsvis kommer man in i matte tänkandet ganska snart.

Nu har jag äntligen fixat bilder på det nya armband som jag suttit och pysslat med i dagarna. Blev faktiskt ganska nöjd med det :) Ser mycket finare ut i verkligheten än på bild dock.

RSS 2.0