True Grit

Igår på bio blev det True Grit. Har ända sedan jag sett reklamen för första gången velat se den. Och den var verkligen bra! Trodde att den skulle vara riktigt allvarlig men överraskades av mycket humor så man fick skratta en del. :) Ni som inte sett den borde se den.

Nytt pysselmaterial

Min runda på stan idag (igår) blev inte helt som planerat. Leggings som var absolut viktigast att köpa fanns som vanligt inte kvar i nån annan storlek än xs och det ryms inte min kära rumpa i så jag får gå på ny jakt till veckan. Men en massa roligt pysselmaterial fick följa med mig hem. Hade lagt upp en budget som jag fick slösa men den sprack ganska snabb. ;) Men jag är otroligt nöjd med mina köp och längtar tills jag kan börja  pyssla med dem!

Jag smygstartade lite ikväll för det kliade så mycket i fingrarna. På Panduro köpte jag ett litet kit för en urgullig receptsamling och jag har börjat lite smått med den. Det fanns mer material i den serien som inte ingick i paketet så jag måste nog införskaffa mig resten också så jag får piffa till mitt alster lite mer. :) Här kommer iaf ett litet smakprov på vad jag börjat med.


26 Februari 2011

Då var jag nästan uppe med tuppen imorse. Klev upp strax efter sju så att jag kunde skjutsa V till tentan han har idag. Är nyligen hemkommen så nu tänker jag lägga mig på soffan och se Disneydags som börjar snart. :) Kommer nog säkert råka somna en stund också, kom i säng sent igår så jag är ganska så trött just nu.

25 Februari 2011

Idag har jag jobbat och det känns som att jag inte hunnit med något annat. Började klockan tolv så på morgonen/förmiddagen satt jag bara och väntade på att börja, och nu var det en och en halv timme sedan jag kom hem. Då har jag hunnit med att äta en sen middag och sen lägga mig på soffan framför datorn nu. Vilken dyster dag egentligen. Imorrn är jag iaf ledig men på söndag blir det ett nytt jobbpass, dock bara från 12-16 den gången.

Imorrn är det som sagt en tur till stan som gäller. Jag är super osäker på vilken klocka jag vill ha och ens om jag kommer köpa en klocka nu. Jag hade fått lite fel info om de olika erbjudanden som fanns så jag får se om jag känner mig snål imorrn. Utöver det ska jag infröskaffa ett par nya leggings och kika på nåt roligt nagellack och kanske lite inredning. :) Det kliar i shopping fingrarna men jag måste tyvärr hålla hårt i de lilla pengar jag fick, men nåt ska få följa med hem ändå. :) Senare på eftermiddagen/kvällen blir det fika och bio med E. Det var flera månader sedan vi sågs så det ska bli superkul! :D

Nä nu ska jag leta fram någonting bra att se och gosa mig ner under en filt med Wolmar. :)

Klockor

Gud så härligt att lönen kommer imorgon! Synd bara att jag jobbar hela dagen och kvällen annars hade jag åkt in till stan. Så det får nog bli en tur på lördag istället.

Ska kika på en klocka har jag tänkt. L tipsade mig att det kommer en ny kampanj på en klocka jag velat ha sen i julas så jag var helt bestämd att köpa den. Men så gick jag in på Guldfynds hemsida och kikade och blev helt kär i en annan klocka! Vad ska jag nu göra?! Jag har ju velat ha den vita plastklockan hur länge som helst ju! Men den silvriga är ju jättefin! Jag har egentligen inte råd att köpa båda två, men jag vill ju! Får nog kanske bli den vita ändå som jag tänkt från början.

Prommis

Superhärligt väder idag igen. Det ger såna vårkänslor med blå himmel och sol! Tog mig ut en sväng för ett tag sedan, blev en promenad på 50 minuter och sedan en tur till Hemköp. Jag måste säga att jag fick med mig riktigt mycket hem för ynka 42 kronor, 2 liter mjölk, ett paket risgrynsgröt, en gurka, en purjolök och några potatisar. Det är inte ofta man får så mycket grejer för så lite. Haha jag är lättroad som tycker det där var roligt.


Lilla jag ute på promenaden. Det var lite kallt på vissa ställen då det blåste lite så luvan fick åka på så mina stackars öron inte skulle frysa. :) Men jag kom iaf ihåg att ta med mig solbrillorna så att jag slapp solen i ögonen.


Var tvungen att ta en bild på isfallet som alltid blir vid klipporna en bit härifrån. Det ser väldigt snyggt ut när det är soligt och fint ute.

22 Februari 2011

Idag blir en hemmadag. Fick jobba igår och nästa pass har jag på fredag. Förhoppningsvis kan jag få något mer inbokat under veckan.

Nu har jag precis ätit lunch. Slängde ihop en snabb gryta och ååhh så god den var! Ville aldrig att den skulle ta slut. Borde väl egentligen ta och städa lite nu, både köket och toan behöver en omgång men det ska nog få vänta en timme. För först ska jag vila på maten och se gårdagens avsnitt av 90210. :)

Pysselhumör

Jag har varit på ett sådant pysselhumör de senaste veckorna. Nu ikväll så tog jag äntligen tag i det hela och scrappade med det lilla material som finns hemma just nu. Behöver verkligen shoppa grejer, vilket jag nog ska göra då lönen kommer nästa vecka. :)

Detta blev kvällens alster. Ni får ursäkta den dåliga bilden men nu i kvällsmörkret var jag tvungen att använda blixten. Färgerna blev lite annorlunda också, i verkligheten är det mycket ljusare och finare färger.

19 Februari 2011

Blev väckt ganska tidigt imorse av en viss herr Wolmar som hade sikte på mina fötter. Nu är de fulla av klösmärken mina stackars fossingar. :( Efter det var det inte så lätt att somna om, men då solen trängde in i sovrummet så låg jag och drog mig ett tag innan jag väl klev upp. Jag älskar att ligga kvar i sängen och halvsova då man drar upp rullgardinen och låter solen komma in i rummet. Det är så mysigt!

Jag älskar verkligen det här vintervädret som vi har nu. Klarblå himmel och sol. :D Som tur var är det ju inte så kallt här nere så det är verkligen helt underbart på dagar som denna. For ut tidigare idag och handlade lite till middag ikväll och självklart lite godsaker då det är lördag. :) Men kom just på att vi glömde köpa bregott så det blir nog en liten promenad till Ica på ett tag. :)

17 Februari 2011

Tog mig ut en sväng idag. Blev att åka till Ikea som jag sa igår. Men klantig som jag är glömde jag mäta i garderoben så jag visste inte riktigt om grejerna jag ville ha skulle passa. Men jag chansade och köpte en låda som självklart var lite för stor så nu måste jag trixa om hyllorna lite så den ska få plats. Köpte även skolådorna, galgar och några stora kartonger. Ska lägga ner allt skit som jag inte behöver eller använder ofta och lägga upp på vinden. Förhoppningsvis kommer lägenheten inte se ut som ett förråd längre, börjar bli lite less på att det är saker överallt.

Försökte även hitta Radar insektsmedel att spraya i garderoben men jag hittade det ingenstans. Är det någon som vet vart man kan köpa det?

På tal om Ikea så ska jag få jobba imorrn. :) Därför blir det att sätta sig nu och börja med skoluppgiften jag har att göra till på söndag. Jag har skjutit på det i några dagar men nu måste jag verkligen komma igång då jag missar en hel dag imorrn.

Idag blir mina små missar 10 månader. :)



Till garderoben

Jag är ju som sagt mitt i processen att storstäda och sanera garderoben. Och när allt väl ska in dit igen vill jag gärna att det ska se sorterat och ordentligt ut. Har hittat lite fina lådor och diverse grejer jag skulle vilja ha. Blir kanske att ta en sväng förbi Ikea imorrn. :)

16 Februari 2011

Hittills har det varit en väldigt lugn dag. Jag och Wilja har precis sett klart på Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole. Jag älskar en riktigt bra animerad film. Och den här var riktigt fint gjort, mycket vackra bilder.



Nu ska jag samla mina krafter och ta mig ner i tvättstugan. Suck! Men jag har fortfarande flera fulla påsar som står här i hallen och måste tvättas. Kommer nog bli minst en omgång till för att få allt rent. Nej nu måste jag springa ner innan jag kommer på någon ursäkt att inte tvätta.

Mina små änglar

Glad alla hjärtans dag! Hoppas alla har haft en fin dag idag. :)
Vi har bestämt oss för att inte göra något speciellt idag. Men fick dock order om att åka in till stan tidigare idag där jag blev bjuden på lunch och fick en ros. Senare ikväll blir det kanske att se en film om vi orkar. Men mer än så har vi inte tänkt göra. :)

Själv har jag suttit och pysslat lite i Photoshop nu på eftermiddagen. Har lekt med lite nya bilder jag tog på min fotomodell Wolmar. Han är så lätt att ta bilder på för han ligger oftast still och tittar i kameran. Wilja däremot går nästan aldrig att fota, så fort hon ser en kamera börjar hon röra på sig den lilla damen.


Min fina lilla prins! Du är helt underbar! Kan inte tänka mig hur livet var innan du kom hem till oss, du förgyller verkligen mina dagar till tusen!

Supersöta lilla damen! Du kan verkligen vara en liten diva ibland men du är lika go för det lilla busfrö!

Ni är verkligen mina små änglar! :)

Filmtips

Måste tipsa om den här filmen jag såg igår, Letters To Juliet. Det var en riktigt bra och mysig tjejfilm, som handlar om en andra chans till äkta kärlek. Jag låter som en liten tönt men den var faktiskt bra, det är mysigt att se såna filmer. :) Jag är ju trots allt tjej ändå. :P

12 Februari 2011

Idag blev det tvättstugan för hela slanten! Rensade ut allt från garderoben igår kväll och som jag nämnt tidigare så ska allt tvättas. Vi har ju fått såna där larver i garderoben så den ska verkligen saneras nu! Hittade även gammal kattspya i garderoben på några kläder katterna dragit ner på golvet. Usch och fy säger jag bara, kunde de inte spytt nån annanstans. Jag är lite knösslig när det gäller sånt där så jag var tvungen att slänga kläderna. Som tur var så var de flesta av kräk-kläderna riktigt gamla så de gör mig inget att slänga dom. Men ett par shorts hade fått lite grann på sig och dom vill jag verkligen behålla, de är inte alls gamla. Så jag kanske tar och tvättar dem några gånger och hoppas att jag klarar av att använda dom ändå. :P

Har fortfarande ett sjukt stort lass kvar att tvätta, plus att jag måste få V att tvätta allt sitt snart också. Jag har ju ingenstans att ha kläderna förrän vi storstädat i garderoben. Så det kommer nog fortsätta se ut som ett bombnedslag ett tag till här. Man får gå en labyrint i hallen varje gång man ska till sovrummet eller toan. Det står saker överallt som inte finns någonstans att ha, nackdelen med att inte ha ett förråd.

Har legat och småkikat lite på Melodifestivalen, men det är verkligen inge bra nuförtiden. Förstår inte den svenska musiksmaken ibland. :P Men det kan vara ganska underhållande ändå. Det kommer nog bli soffläge för mig resten av kvällen, funderar på att se Dreamgirls som går lite senare.


Min lille go-gris! :) Tyckte dessa bilder blev ganska häftiga. Ibland kan den där jobbiga blixten göra någonting bra.

Köttgryta

Då var det helg igen. Inte för att det gör någon skillnad för mig den här gången, jag har varit hemma hela veckan, sjuk och pluggat.

Till middag idag blev det en egenkomponerad köttgryta. Ville prova göra något roligt med lite av våra grytbitar, så vi inte äter upp allt finkött direkt. Och jag måste säga att det blev riktigt gott! Kommer definitivt göra något liknande i framtiden. :)



Om ett litet tag blir det lite fredagsmys, har köpt lite karra och en cola som jag ska mumsa på. V ville så gärna se Bond filmen så det blir den vi kikar på ikväll.

10 Februari 2011

Pissväder ute idag! Tråkigt för det hade varit skönt med en liten promenad.

Har egentligen inte så mycket att säga, just nu sitter jag bara och väntar ner tiden. Senare i eftermiddag ska nämligen Wilja tillbaka till veterinären. Vi märkte iförrgår att det svullnat runt hennes stygn och nu har det bara blivit värre. Det ser ut som en konstig klump som buktar utåt, jätteläskigt! Så jag ringde till sjukhuset imorse och de tyckte definitivt att vi skulle komma in då det inte lät så bra det jag beskrev. Så nu är jag nervös och vill att tiden ska gå snabbt så vi får åka dit. Hoppas allt är bra med min lillkisse.

Nu ska jag lägga mig med datorn och katterna i sängen och se lite På Heder och Samvete och hoppas att det gör att tiden går snabbare.

8 Februari 2011

Förlåt för den låga uppdateringen de senaste dagarna, men min förkylning har verkligen tagit kol på mig. Har knappt orkat med något. Hostan har varit extra hemsk den här gången, jag till och med kräktes av att jag hostade så mycket. Men nu är det äntligen på bättringsvägen.

Idag har jag suttit och skrivit lite på min andra inlämningsuppgift. Imorrn är sista dagen innan inlämning och jag kommer få sitta då också. Men det får bli morgondagens problem, har ändå inte så jättemycket kvar att göra.


Ville visa de fina ljusbrickorna och svarta ljusen från Cult Design som jag fick av min mamma på posten igår. En trevlig liten överraskning! :) De passar alldeles utmärkt till våra beiga väggar i vardagsrummet.

4 Februari 2011

Idag har jag varit i farten sedan klockan 7. Klev upp och skjutsade V till skolan och sen åkte jag till Västra Djursjukhuset med Wilja som har steriliserats idag. Åkte sedan hem och tog en liten tupplur då jag har haft så himla ont i ögonen idag. Sedan bar det av till stan där det blev en sen lunch innan det var dags att hämta Wilja. När vi väl var hemma med henne så packade vi ihop Wolmar som fick åka till E så att lilltjejen får lite lugn och ro i helgen.


En gammal bild på min fina lilla tjej. Nu får hon springa runt med en krage i en vecka.

Muuu

Jag är fortfarande sjuk. :( Hatar när jag kommer i mellan/slut stadiet av en förkylning för jag får alltid så jobbig hosta då som gör så himla ont. Jag vet ju hur mysigt min hals kommer ha det till helgen.

Idag fick vi hem vårt kött. V och några i hans klass beställde en del av en ko, så vi fick 15 kg kött att fylla frysen med. Fick köpa det riktigt billigt i jämförelse med butik plus att detta var en ekologisk fin ko från en gård inte långt härifrån. Jag längtar tills vi ska äta oxfilen, så gott! :)

Vill ha

Jag vill ha det här superfina överkastet och ramen från Mio. Varför kan jag inte vinna lite pengar så jag kan köpa allt fint jag vill ha och behöver här hemma. :)


1 Februari 2011

Idag har min jobbiga klump i halsen försvunnit men nu river det istället och jag börjar få hosta. Tur att jag har min hostmedicin i kylen!

Här är det supertråkigt väder idag, det regnar en massa och är grått. Men jag tog mig ut en snabb sväng på stan iaf. Är jättesugen på att shoppa en massa men tyvärr har man inte pengar till det. Men trots det fick jag ändå med mig en fin dörrmatta och ett gulligt örngott. :)


Mattan hade jag så gärna velat ha i grått men tyvärr fanns den bara i rött. Men det är snyggare än den gamla vi hade där iaf. :)
RSS 2.0