Prommis

Superhärligt väder idag igen. Det ger såna vårkänslor med blå himmel och sol! Tog mig ut en sväng för ett tag sedan, blev en promenad på 50 minuter och sedan en tur till Hemköp. Jag måste säga att jag fick med mig riktigt mycket hem för ynka 42 kronor, 2 liter mjölk, ett paket risgrynsgröt, en gurka, en purjolök och några potatisar. Det är inte ofta man får så mycket grejer för så lite. Haha jag är lättroad som tycker det där var roligt.


Lilla jag ute på promenaden. Det var lite kallt på vissa ställen då det blåste lite så luvan fick åka på så mina stackars öron inte skulle frysa. :) Men jag kom iaf ihåg att ta med mig solbrillorna så att jag slapp solen i ögonen.


Var tvungen att ta en bild på isfallet som alltid blir vid klipporna en bit härifrån. Det ser väldigt snyggt ut när det är soligt och fint ute.


Kommentarer
johanna

haha..men man blir ju glad när man får mycket för lite pengar :P jag brukar gå och räkna på mobilen när jag handlar....då vet man ju vad man handlar för o det känns som att man får mer. :)

2011-02-23 @ 17:39:11
Jenny

Ja det brukar jag också göra. :P

2011-02-23 @ 17:57:12
Linda

Fina bilder :)

2011-02-23 @ 18:03:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0